تالار گفتمان مانشت
راهنمایی برای خرید لپ تاپ - پیش از ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
انتخاب لپ تاپ - samanium - 15 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ق.ظ

۱۳" وزنشون کمتره اما خیلی مانیتور کوچیک و ایکن‌ها روش بزرگ به نظر میان ،از ۱۴ " به عنوان پر کننده خلا بین ۱۳" و ۱۵" یاد میکنن کارشناسان، عیب کوچیک سونی من اینه که بدنه ش زود اثر انگشتی میشه Big Grin بلک‌ها این عیب رو دارن !!!

انتخاب لپ تاپ - نجمه - ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۵ ق.ظ

من هم دنبال یه مک بوک هستم .یکی از دوستان که تو کار لپ تاپ هستش پیشنهاد کرد بعد عید بگیرم چون مدل های جدید با قیمت مدل های قدیمی میاد .الان تو سایت اپل میبینید که مدل هایی با این همه امکانات معرکه را با قیمت مدل های قدیمی در ایران زده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یا این که دیگه معرکه است:http://store.apple.com/us/configure/MC724LL/A?mco=MjEyOTY3MTE
ولی هنوز شک دارم ممکنه اینا ایران بیاد با این قیمتا؟؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: انتخاب لپ تاپ - SepidehP - 17 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۲۷ ب.ظ

من خیلی دوست دارم مینی بگیرم. ممنون میشم اگه تجربه ای درموردشون دارید بگید.
اگه چندتا مدل خوبش هم معرفی کنید خیلی خوب میشه.
راستی قیمت لپ تاپ قبل و بعد از عید تغییر میکنه؟

انتخاب لپ تاپ - sepid - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۲۹ ب.ظ

RE: انتخاب لپ تاپ - Mansoureh - 22 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۴۶ ق.ظ

(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۲۹ ب.ظ)sepid نوشته شده توسط:  

!!!!!!! این دیگه چی بود!؟!!!! Big Grin نه بابا!!! اشتباهه... احتمالاً این مطلب ماله چند سال پیش بوده اون آقا/خانم تازه توی سایتش زده...

انتخاب لپ تاپ - arshad91 - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ

vostro 1510...داشتم دی وی دی رامش خراب شد پس از چند روز ساخت مالزی بود البته از لحاظ دیگه مشکلی نداره سفت و سخته اما وزنشم زیاده دیگه

RE: انتخاب لپ تاپ - hanif - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ ق.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ)arshad91 نوشته شده توسط:  vostro 1510...داشتم دی وی دی رامش خراب شد پس از چند روز ساخت مالزی بود البته از لحاظ دیگه مشکلی نداره سفت و سخته اما وزنشم زیاده دیگه

منهم از این لپ تاپ دارم البته لهستان بود خوب داره جواب میده البته فعلا.

RE: انتخاب لپ تاپ - MIT - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ ق.ظ

به نظرتون hp probook چه طوره

RE: انتخاب لپ تاپ - fateme66 - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۳ ب.ظ

سلام به مانشتی های عزیز
نظرتون در مورد Dell XPS L401 یا XPS L501 چیه؟؟؟؟؟؟

انتخاب لپ تاپ - maloochpich - 05 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ

man iran nistam ba apple kar mikonam barnamenevisiyamo hamaro kheyli aliye soratesh hamechish age mablagh mohem nist donbale apple bashid
dar morede netbook ya hamon labtabaye mini agar bara karaye adi mikhayn bad nist ama kolan cd driver nadare va baraye entekhabe roozmaregi sakhte ke bahash kar kard,, hamchenin dar moerede labtabaye apple yadam raft begam ke toole omre batrish fogholadast 7 saat batry negah midare hich kodom az labtaba dige inkaro nemikonan shayad baziha began mikonan ama dar amal nist

RE: انتخاب لپ تاپ - موج - ۰۵ فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ب.ظ

(۰۵ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)maloochpich نوشته شده توسط:  man iran nistam ba apple kar mikonam barnamenevisiyamo hamaro kheyli aliye soratesh hamechish age mablagh mohem nist donbale apple bashid
dar morede netbook ya hamon labtabaye mini agar bara karaye adi mikhayn bad nist ama kolan cd driver nadare va baraye entekhabe roozmaregi sakhte ke bahash kar kard,, hamchenin dar moerede labtabaye apple yadam raft begam ke toole omre batrish fogholadast 7 saat batry negah midare hich kodom az labtaba dige inkaro nemikonan shayad baziha began mikonan ama dar amal nist

آخ دوست عزیز کاش میدونستی که ایران قیمت این لب تاپا چهار پنج برابر قیمتی هست که شما خارج اونو خریدیSad

RE: انتخاب لپ تاپ - maloochpich - 06 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ب.ظ

(۰۵ فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  
(05 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)maloochpich نوشته شده توسط:  man iran nistam ba apple kar mikonam barnamenevisiyamo hamaro kheyli aliye soratesh hamechish age mablagh mohem nist donbale apple bashid

آخ دوست عزیز کاش میدونستی که ایران قیمت این لب تاپا چهار پنج برابر قیمتی هست که شما خارج اونو خریدیSad

movafegham

انتخاب لپ تاپ - hsh88 - 08 فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ب.ظ

دوست عزیز xps‌ها ظاهر شیکی دارند اما فعلا توی بازار به صورت customize هستند !به نظر من بی هیالش بشید سرتون کلاه نره.

انتخاب لپ تاپ - TABAN - 27 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ق.ظ

من یه لپ تاپ vostro3300
خریدم
البته چونکه قبلا هم از مارکdellاستفاده کرده بودم
و از این مارک راضی بودم
دوباره ترجیح دادم dellبخرم.

سی پی یوشcorei5
هستش.

نمیدونم حالا تردید دارم که بهتر نبود همون دو هسته ای می گرفتم؟؟
راستش من با این دید خریدم که واسه ۴سال آینده واسم کار کنه.
شاید الانم دوهسته ای کار منو پیش می برد ولی من حس کردم که باید آینده نگر باشم!!!

حالا نمیدونم آینده نگریم خوب بوده با نه؟؟

RE: انتخاب لپ تاپ - ف.ش - ۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ ق.ظ

(۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ق.ظ)مهندس۶۶ نوشته شده توسط:  من یه لپ تاپ vostro3300
خریدم
البته چونکه قبلا هم از مارکdellاستفاده کرده بودم
و از این مارک راضی بودم
دوباره ترجیح دادم dellبخرم.

سی پی یوشcorei5
هستش.

نمیدونم حالا تردید دارم که بهتر نبود همون دو هسته ای می گرفتم؟؟
راستش من با این دید خریدم که واسه ۴سال آینده واسم کار کنه.
شاید الانم دوهسته ای کار منو پیش می برد ولی من حس کردم که باید آینده نگر باشم!!!

حالا نمیدونم آینده نگریم خوب بوده با نه؟؟

خوب الان که دیگه خریدین نمیتونین که تعویض کنید؟

صفحه نمایشهای کوچک برای استفاده طولانی مدت چشم رو خسته میکنه ولی در عوض برای حمل و نقل راحت هستید.
به نظر من ۳۴۰۰ هم خوبه و ۲۰۰۰۰۰ تومان قیمتش از ۳۳۰۰ کمتره صفحه اش هم ۱۴/۱ " هست که اندازه مناسبی است.