کلید سازمان سنجش برای کنکور ۹۰ مهندسی - نسخهی قابل چاپ |
RE: کلید سازمان سنجش - -Ali- - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۳۲ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط: فک کنم مال IT همون دفترچه ماهان باشه! لینک دانلودش رو میشه بزارید |
کلید سازمان سنجش - polarisia - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۴ ب.ظ
هوش به نظرم ۳ تا اشتباه داره! ۷۴، ۷۵ و ۷۶ بدبخت شدم! |
RE: کلید سازمان سنجش - Helmaa - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۲ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: بله. ولی یکی تو مدیریت اشتباه داره ویه اشتباه تابلو هم تو هوش مصنوعی داره.من یه دفترچه دارم D هست لینک دفترچه ماهان رو میگذارید؟؟آی تی؟ ممنون. |
کلید سازمان سنجش - mmpf - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۱ ب.ظ
۷۴ که حتما اشتباه. ولی ۷۶ درست. |
کلید سازمان سنجش - موج - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۲ ب.ظ
سلام ببخشید سنجش کجا کلید رو گذاشته تو قسمت آزمون و کلید سوالات که نیست؟ |
کلید سازمان سنجش - mmpf - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۳ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کلید سازمان سنجش - bahar - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۱ ب.ظ
بر اساس کدوم دفترچه است a? |
RE: کلید سازمان سنجش - ۱qazxsw2 - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۸ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۲ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: بله. ولی یکی تو مدیریت اشتباه داره ویه اشتباه تابلو هم تو هوش مصنوعی داره.من یه دفترچه دارم D هست لینک دفترچه ماهان رو میگذارید؟؟آی تی؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کلید سازمان سنجش - bahar - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۸ ب.ظ
کسی نیست جواب بده ؟ |
کلید سازمان سنجش - delta - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۸ ب.ظ
همون a |
کلید سازمان سنجش - ۸۷۸۵۵۶۱۱ - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۱ ب.ظ
دفترچه تخصصی کد A اگر کسی دارد، بگذارد برای دانلود. تشکر |
کلید سازمان سنجش - bahar - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۶ ب.ظ
بچهها من تخصصی ندارم بزارید برای دانلود ممنون سوال ریاضی ۱ دونه اشتباه داره محاسبات ؟ |
کلید سازمان سنجش - polarisia - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۳۰ ب.ظ
کسی میدونه که آیا سالهای قبل کلید اولیه پس از بررسی، تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا امکان داره تغییرش بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - Helmaa - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۳۰ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط: کسی میدونه که آیا سالهای قبل کلید اولیه پس از بررسی، تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صبر داشته باشید هنوز که قطعی نشده دفترچه ماهان A باشه؟؟فکر نمیکنم دیگه اینقدرام غلط داشته باشه. |
کلید سازمان سنجش - bahar - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۳۵ ب.ظ
بچهها دفتر چه تخصصی ومشترک رو اگه از ماهان دانلود کردید بزارید ممنون تغییر کرده ولی ببخشید می میریم وزنده میشیم /// |