|
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - ahmad002 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
سلام ایووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول! امیدوارم همیشه موفق باشی! |
|
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - shima_24 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ
اصلا هیچ کس به اندازه امیر سورپرایزمون نکرد ![]() انقدر که واسه رتبه تو خوشحالم واسه رتبه قشنگم ناراحت نیستم ![]()
|
|
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - nina69 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ
منم به اندازه ای که از نتیجه خودم ناراحت شدم ![]() از نتیجه امیر خوشحال شدم ![]() واقعا امیر از اون بچه هایی بود که در کنار درس ،به بچه های دیگه هم کمک میکرد به خاطر تلاشش، و خوش قلبیش و البته فروتنیش (انتظار رتبه ۵۰۰ واسه دانشگاه امام رضا رو داشت) این رتبه حقش بود |
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ)ahmad002 نوشته شده توسط: سلام آقا خیلی ممنون لطف کردی. ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: اصلا هیچ کس به اندازه امیر سورپرایزمون نکرد لوس بازی نکن اینقد. مرسی شیما ایشالا آزاد قزوین.
|
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - Eng_Sara - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ
امیر من انگار دیر رسیدم ![]() منم بهت تبریک میگم. امیدوارم همه مراحل زندگی رو با موفقیت طی کنی... ایشالا یه روز بشنویم میگن جناب آقای پروفسور..... امییییر.......... ![]() خوش باشی... یه امضا به من بده بعد برو شریف.... موفق باشی و سربلند... ترکوندی پسر. |
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - mahkaameh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ
تبریک فراوان... میشه منابعی که مطالعه کردید دقیق ذکر کنید |
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ)nina69 نوشته شده توسط: منم به اندازه ای که از نتیجه خودم ناراحت شدممرسی مرجان خجالتم نده... انشالله همه چی درست میشه نگران نباش. ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: امیر من انگار دیر رسیدممرسی سارا. ایشالا تو هم همیشه موفق باشی. خیلی ممنونم ازت
|
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - user22 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
منم که تبریک گفتم بازم تبریکو موفق باشی اینا .... آره خداییش همیشه واسه جواب دادنو کمک وقت میزاشت و سرسری از هیچ پستو سوالی نمیگذشت ببینید الانم داره میره یه جای خوووب => ![]() حالا کی مصاحبه میکنی مهندس ؟
|
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - fatima1537 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
تبریک میگم بهتون.خیلی نگران بودید.نتیجه خوبی گرفتید |
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)user22 نوشته شده توسط:خیلی ممنونم. مصاحبه نمیکنم وقت ندارم ![]() شرمده نکنین مارو. (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: تبریک میگم بهتون.خیلی نگران بودید.نتیجه خوبی گرفتیدخیلی ممنونم فاطیما خانوم. مرسی. |
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - A.Nouri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ
دوست عزیز بهتون تبریک می گم. امیدوارم موفق باشید. |
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - Mohammad.K - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
تبریک میگم امیر جان واقعا نمیدونم چجوری تبریک بگم. شما مشاوره هم میدی به ماها که میخوایم واسه سال دیگه بخونیم؟ اعم از منابع و آزمونهای آزمایشیو .... ؟ :دی |
|
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - asiehmohammadian - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
مثل اینکه من ازهمه عقب مونده ترم ![]() دیروز خیلی منتظر شدم اعلام کنی ولی نزدی تاتبریک بگم تبریک فراوان همشهری عزیز ![]() خیلی خیلی خیلی مبارکه واقعا خوشحال شدم باعث افتخاری |
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - kati - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خیلی ممنونم. مصاحبه نمیکنم وقت ندارم چیششش چه با کلاسی شما.... حالا یه مصاحبه کوچولو.... به قول بچه ها قبل رفتن به شریف یه امضا بدید که بعدش دیگه واسمون تو قیافه ایی ...دیگه ما رو تحویل نمی گیری که
|
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - humorkhan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
خوش بحالت امیر.ایشالا همیشه شاد باشی. |