![]() |
خسته نباشید - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید - Msccom - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۳۸ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: من تعجبم چرا اینقدر ناله میکنند بعضی دوستان؟سلام مرسی از لطفتون اما لینک فن ترجمه کار نمیکنه.ممکنه چکش کنید.ممنون |
خسته نباشید - hsh88 - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ
بله میدونم که برای اولین بار در اختیار دوستان قرار دادم (لطفا هر کس از همین جا متوجه شد و دانلود کرد جایی دیگه این لینک رو پخش نکنه ![]() مریم خانم من اون دوره که گفتی رو رفتم گرامر و رایتینگش عالی بود مرسی از نظرات موافقم یه لینک باز کنید خودتون منم شرکت میکنم فن ترجمه مشکلی نداره |
خسته نباشید - admin - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۰ ب.ظ
در داوری مقالات: امسال که من چند تا مقاله کنفرانس کامپیوتر رو داوری کردم اصلاً نگاهی به اسم و فامیل نکردم. تنها نکته مهمی که مد نظر داشتم ایده و پختگی مقاله بود. فکر میکنم فقط یه دونه مقاله یا دو تا قبول کردم که یکیش مال همون استاد کنکوری معروف طراحی الگوریتم بود! برخی از مقالات ترجمه بود و برخی هیچ ایدهای نداشت. برخی مشکل فنی داشتن و برخی هم در حد تمرین دانشجویی بودن. |
RE: خسته نباشید - mosavat - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: در داوری مقالات: امسال که من چند تا مقاله کنفرانس کامپیوتر رو داوری کردم اصلاً نگاهی به اسم و فامیل نکردم. تنها نکته مهمی که مد نظر داشتم ایده و پختگی مقاله بود. فکر میکنم فقط یه دونه مقاله یا دو تا قبول کردم که یکیش مال همون استاد کنکوری معروف طراحی الگوریتم بود! برخی از مقالات ترجمه بود و برخی هیچ ایدهای نداشت. برخی مشکل فنی داشتن و برخی هم در حد تمرین دانشجویی بودن. به به ! پس جناب تنهایی دستی هم بر داوری مقالات دارند ، بسیار خوب |
خسته نباشید - admin - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۵ ق.ظ
چیزی که زیاده داور! و چیزی که کمه داوری |
RE: خسته نباشید - Msccom - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: بله میدونم که برای اولین بار در اختیار دوستان قرار دادم (لطفا هر کس از همین جا متوجه شد و دانلود کرد جایی دیگه این لینک رو پخش نکنه ممنون اما من فقط تونستم ۳تا لینکای Term_1_P66-130و Term_1_P1-65و فن_ترجمه_۱_و_۲_و_۳_کامل_ رو بگیرم.بقیش فیلتر بود. ![]() ممکنه جای دیگه شیر کنید.ممنون می شم |
خسته نباشید - hsh88 - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۳ ب.ظ
شاید مشکل از سرورتون هست وگرنه مشکلی نیست توی دانلودش حالا همینها که دانلود کردید را از اولین جزوه دست نویس شروع کنید به خواندن بقیشم دوباره up میکنم! راستی دکتر(!) اینکه حق عده ایی خورده میشه که شکی نیست ولی ما تلاشمونو میکنیم به امید یا داوری احسن! |
RE: خسته نباشید - mosavat - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: چیزی که زیاده داور! و چیزی که کمه داوری جمله خیلی قشنگی بود ، واقعا هم همینطوره ... |
RE: خسته نباشید - Maryam-X - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: بله میدونم که برای اولین بار در اختیار دوستان قرار دادم (لطفا هر کس از همین جا متوجه شد و دانلود کرد جایی دیگه این لینک رو پخش نکنه مرسی گلم.... ![]() من چون از سال قبل کلاسهای مکالمه را می رفتم و به خاطر کنکور قطعش کردم. تصمیم دارم بعد از عید اونو ادامه بدم.انشا الله تافل برای وقتی که دو سه ترم دیگه بالاتر رفتم. ولی دوست دارم یه تاپیک باز کنم تا مانشتیها با زبان انگلیسی با هم صحبت کنیم.موضوع بحثشم آزاد باشه.اینجوری هم مکالمه و جمله بندی مون خوب میشه هم در حین صحبت ها۴ تا کلمه بیشتر یاد می گیریم.خوبه؟ |
RE: خسته نباشید - sepid - 04 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۱ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: مرسی گلم....آره من موافقم و پایه ![]() |
خسته نباشید - Maryam-X - 04 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۴ ب.ظ
با توجه به ترافیک اخیر سایت و مشکلات سرور به نظرتون الان مدیر اجازهی چنین تاپیکی رو می ده؟با توجه به اینکه دکتر تاپیک های سر گرمی رو بست؟ |
خسته نباشید - hsh88 - 19 فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ
لینک دانلود voic ]ای کلاس دکتر آموخته ۱ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۲ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۳ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۴ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۵-۱ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۵-۲ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۶-۱ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۶-۲ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۷ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۸-۱ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۸-۲ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۹ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۱۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. امیدوارم به دردتون بخوره |