![]() |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - نسخهی قابل چاپ |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - askary_amir69 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ
زبان ۸۵ مشترک ۲۰-۳۰ تخصصی ۳۰-۴۰ ریاضی ۱۰-۲۰ به کجا امیدی هست؟ |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - fsi2013 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: آخ قلبم.. منم ریاضی ۱۲/۵ مشترک ۳۸ تخصصی نرم ۴۸ معدل ۱۵/۱۸ به نظرتون شیراز قبول میشم؟نرم افزار روزانه؟ |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - fatima1537 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: وقت تون را صرف یافتن جوابهای درست و اعتراض در موقع مناسب کنید.کاملا موافقم بچه ها بشینید و اون سئوالاتی رو که مطمئنید غلطه براش یه اعتراض درست حسابی بنویسید. راستش من پارسال سر یکی از تستها به سنجش اعتراض با استدلال کردم حتی کتاب و بخش رو هم معرفی کردم.و طبق گزینه هایی که با خودم از جلسه بیرون اوردم و حساب کردم و با مقایسه با کلید اولیه دیدم که درصدم تغییر کرد و یکم بالاتر رفت. |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - Mahdi .Tahmouresi - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
زبان ۲/۲ ریاضی ۰ مشترک ۲۳/۵ تخصصی نرم ۳۱/۲۵ از حالا به خودم تسلیت می گم به نظرتون خوب بوده از ۱۰ آذر شروع به خوندن کردم ولی انصافا بعضی از سئوال ها و که خدایش سر جلسه فهمیدم و در آوردم جواباش ایراد داشت مثل سئوال ۵۵ که هم ۱ می شد هم ۳ که سنجش ۳ رو زده سئوال ۴۷ که کلی بحث شد که منظور طراح سئوال و نمی شد از اون جملات برداشت کرد (کدام عمل بین ۱۰۰ عمل بطور دلخواه زمانش بیش از ۱ واحد که زمان معمول درج و حذف هست می شه که در بدترین حالت می شد حذف بعد از ۹۹ درج که هزینش می شد ۱۹۹ !!!) سئوال ۷۰ هم مسخره بود ما تو دنیای مهندس و ریاضی می گیم گزاره ها یا راست گو هستن یا دروغ گو وسطش دیگه چیزی به نام درست ترین نداریم !!! |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - fsi2013 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ب.ظ
الان بخوایم اعتراض کنیم باید دقیقا چیکار کنیم؟ |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - rezareza2 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
زبان : ۳۰ ریاضی : ۴ یا ۱۲/۵ دقیقا نمیدونم چی زدم یه سوالشو مشترک : ۴۵ تخصصی نرم : ۵۶ معدل ۱۶ بچه ها بنظرتون با توجه به سوالای امسال چجوریاست ؟ |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - Andrew S.Tanenbaum - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ
سلام بچه ها. زبان ۰ ریاضی ۲۷/۰۸ مشترک ۴۵/۶۷ تخصصی ۵۰ به کجا میشه امید داشت؟ thanks |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - arashkkh68 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ
سلام زبان ۸۴ ریاضی ۱۸/۷۵ مشترک ۳۷ تخصصی نرم افزار ۸ تخصصی هوش مصنوعی ۲۲ کسی نظری در مورد رتبهی احتمالی با این درصدا تو گرایش هوش داره؟ |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - tarane.68 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
خدایاااااا چرا کلیدای سنجش اینجوریه من فکر میکردم بهتر جواب داده باشم ولی با این اوضاع کلید سنجش فکر کنم مجاز هم نشم ![]() زبان سفید ریاضی ۱۵ مشترک ۲۵ تخصصی نرم ۳۵ بنظرتون اصلا مجاز میشم ؟؟؟ ![]() سوالایی که اینقدر تحلیل کردم و مطمئن بودم خراب از آب دراومد ![]() ![]() پییییش بسوی کنکور سال آینده ![]() |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - Andrew S.Tanenbaum - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ
بچه ها لطفا یکی جواب بده.از با تجربه ها.مردیم از استرس!!!!!!! |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - Masoud05 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط: سلام بچه ها. امیرکبیر انشاالله - شاید هم دانشگاه تهران (۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ)arashkkh68 نوشته شده توسط: زبان ۸۴ انشاالله خواجه نصیر یا روزانه هر دانشگاهی تو شهرستان |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - Andrew S.Tanenbaum - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
آقا مسعود اگه پیش بینیت درست از آب در بیاد خداوکیلی یه شیرینی خوب پیش من داری. |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - freidoony - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: منم ریاضی ۱۲/۵ یه نمونه کارنامه ماله ۹۱ که تقریبا مثل شما زده (یه خورده بالاتر) رو ضمیمه کردم رتبش شده ۲۵۷ و یه نمونه کارنامه هم مال ۹۰ که درصداش دقیقا مثل شماست ولی معدلش یه خورده بالاتره شده ۲۰۳ پس با خیال راحت و آروم منتظر نتیجه ها باش که شیراز قبولی منم بچه شیرازم ولی چون تهران کار می کنم مجبورم تهران قبول شم برای ما هم دعا کن |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - ffss - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ
دوستان جواب مارو هم که درصدامون پایینه بدید،لطفا زبان ۰ ریاضی -۰/۰۳ مشترک ۳۶ تخصصی ۳۴ احتمال قبولی هس،با توجه به اینکه میگن سوالات آسون بوده نسبت به سال های قبل،خواهشا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - x86 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ
سلام بچه ها ها ها.... زبان ۱۲ (۵ درست، ۴ غلط) ریاضی ۲۳ (۴ درست، ۱ غلط) ( فکر می کردم ۲ تا غلط زدم) هوووررااااااااااااااااااا مشترک ۳۷ (۱۲ درست، ۶ غلط) (با مدرسان یکی در اومد ولی هیچ کدوم از جوابای مدرسان با جوابای سنتجش مطابقت نداره، ینی دقیقا ۶تا غلطی که مدرسان غلط گرفته، سنجش درست زده و ۶ تا غلط سنجش رو مدرسان درست زده ... عجب روزگاریه...) تخصصی ۶۵ (۱۱ درست، ۲ غلط) تخصصی هوش ۱۳ ( ۳ درست، ۳ غلط) بچه ها به نظرتون تهران قبول میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این درصد هایی که بچه ها زدن جهنّم دره هم قبول نمیشم چه برسه تهران . ولی خدا کنه حداقل شهرستان رو بیارم . بچه ها من واقعا می ترسم ، اگه قبول نشم بد بخت میشم، البته نه به خاطر خودم، بیشتر به خاطر خونوادم که چشم امیدشون به منه که چهار سال با بدختی توی پیام نور خوندم و الان هم ۸ ماه صب تا شب واسه این کنکور وقت گذاشتم . بنده خدا مادرم ۵-۶ ماه بکوب واسم سیب زمینی آبپز میکردو واسم ناهار آماده میکرد و منم ظهر ها می موندم کتابخونه و همونجا ناهار میخوردم . خدایا نذار پیش پدر و مادرم شرمنده شم . الهی آمین |