تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالات تخصصی گرایش معماری کنکور۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
سخت افزاری های کنکور۹۲ - unicornux - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ

با اطمینان سوال ۷۹ گزینه ۱ یعنی ۰۰
سوال ۸۱ سنجش با فرض بیشترین خازن حل کرده که گزینه ۲ رو زده اما در تعریف tphl داریم تاخیر از voh تا V50% که هم میتونه گزینه ۲ و هم میتونه گزینه ۳ درست باشه.این سوال احتمالا حذف میشه.

سخت افزاری های کنکور۹۲ - unicornux - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  ولی فکر میکنم سوال ۸۱ حذف نمیشه چون درسته و دلیلش هم من توی چند تا پست قبل تر توضیحش دادم.

دلیل شما کاملا درسته اما در صورت سوال گفته نشده بیشترین تاخیر.بلکه گفته شده tphl که تعریفش میشه تاخیر از Voh تا V50% درسته؟

خوب این تاخیر میتونه با بیشترین خازن که بیشترین تاخیر رو به ما میده باشه اما میتونه همواره اینطور نباشه.
اصن فرض کنید سوال ورودی ها رو تو گزینه ها به ما نداده بود.بلکه ورودی های Voh رو تو صورت سوال به ما داده بود.حالا به نظرتون اگه ۰۰۰۰۰ میداد غلط بود؟

ببینید به نظرم کسی که ۰۰۰۰۰ زده اشتباه نکرده چون سوال یک چیز ساده رو میخواسته و کسیم که ۱۰۱۱۰ زده بازم اشتباه نکرده.

RE: سخت افزاری های کنکور۹۲ - m2h - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ

سوال اخر انتقال خیلی راحت بودا فقط باید شانس میاوردین نمونشو می دیدین چون من تو یه تست دیده بودم تونستم بزنم.مطمئنم راهو بگم خیلی می خوره تو ذوقتون که چه سوالی و از دست دادینUndecided
باید با کدینگ هافمن با توجه به احتمال ها، تعداد بیت برای هر سمبل منبع رو بدست بیارید.بعد میانگین تعداد بیت برای هر سمبل رو بدست میارین که واحدش میشه bit/symbol. از این به بعدشو تو حلش ببینید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: سخت افزاری های کنکور۹۲ - ali.329 - 06 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ

نمونه سوال اخر انتقال..