تبدیل ادرس از روی جدول قطعه - نسخهی قابل چاپ |
RE: تبدیل ادرس از روی جدول قطعه - fsi2013 - 17 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:برادر شرمنده باز سوال! شما گفتی که ۲ رو در ۳ ضرب میکنیم بعد با PTBA جمع میکنیم محتویات PTBA رو به افست میچسپونیم درسته؟(17 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: آرمین جان من این سوالارو از روی یکی دوتا کتاب تست یادگرفته بودم که روشش به قول شما فک کنم سرکاری بود!این روش شما رو روی سوال مطرح شده قبول دارم(والبته روش آزاد عزیز) اما با این روش یکم توی سوال IT89 گیر کردم میشه لطف کنی فقط مراحل پیداکردن آدرس رو توی سوال پایین توضیح بدی!گیر من دقیقه بعد محاسبه ۰B04 هستش.ببین برای محاسبه ی آدرس page table باید فقط مقدار PTBA ( Page Table Base Address ) رو از تو حافظه ی مربوط به جدول قطعه بخونی یعنی فقط ۲بایت که میشه ۰B09. حالا این رو به علاوه ی ۳ که اندیس جدول صفحه اس میکنی که میشه ۰B0C که مقدار این آدرس میشه ۰A. پس آدرس فیزیکی میشه ۰A456 |
تبدیل ادرس از روی جدول قطعه - armin_b00ter - 17 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: درسته اما Limit چنده الان؟!آخه من فکر می کردم داخل مستطیلی همون بایت سومه که طبق سوال میشه Limit!لیمیت ۰۵ دیگه ! بایت سوم میشه کم ارزش ترین بایتش دیگه. تو باینری پرارزش ترین سمت چپه دیگه :-?? |
تبدیل ادرس از روی جدول قطعه - ۸Operation - 17 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: لیمیت ۰۵ دیگه ! بایت سوم میشه کم ارزش ترین بایتش دیگه. تو باینری پرارزش ترین سمت چپه دیگه :-??شرمنده!!!!!!!!!!!!دو سوال رو باهم قاطی کردم!بابت این سوتی رسما عذر خواهی میکنم! آقایی! |
تبدیل ادرس از روی جدول قطعه - fsi2013 - 17 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ ب.ظ
اقا شما گفتی ۲*۳ رو با ۰AFE جمع کن که حاصل میشه ۰B04 محتویات خونه ۰B04 هم ۰B هستش که اصلا همچین ادرسی توی گزینه ها نیست بالاخره تو سیستم چت توسط ارمین توجیح شدم ولی قبول کنید که ارمین خیلی گنگ توضیح میده بابا خودت سطحت بالاست توجه کن به مشکل ما هم دیگ حالا هرکی میخواد بگه خودم قشنگ واسش توضیح بدم |
تبدیل ادرس از روی جدول قطعه - csharpisatechnology - 18 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ
من اصلا متوجه نمیشم ۰B09 از کجا اومد |
تبدیل ادرس از روی جدول قطعه - svk7 - 18 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ)nina69 نوشته شده توسط: چطور از ۰b02 دو بایت بخونیمیعنی که آدرس ۰B02 و ۰B03 که مقادیرشون برابر ۰B و ۰۸ می خونیم و می چسبونیم به هم که میشه ۰B08 Wink |