تصادف! - نسخهی قابل چاپ |
تصادف! - admin - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۸ ب.ظ
آره انگار هزارتایی شدم. همین هزارتایی شدن من نشون میده که رانندگی خانمها خوب نیست. ۹۰ درصد رانندهها که مردها باشند تنها ۱۰ درصد تصادفات رو ایجاد میکنند و ۱۰ درصد رانندهها که خانمها میباشند ۹۰ درصد تصادفات رو ایجاد میکنند. به این میگن اصل ۹۰ ۱۰ !!! |
RE: تصادف! - mehr.iman - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: این نشون می ده که آقایون انقدر بی کارن که میرن از رانندگی خانوما که از هر یه میلیون تاشون یکی شون اینطوری رانندگی میکنه فیلم می گیرن!بهتر بود میگفتین از هر یک میلیونتاشون یکیشون اینجوری رانندگی نمیکنه! یه چیزی که تو این چندسال رانندگی کردنم متوجه شدم اینه که خانوما کلا نرمال رانندگی نمیکنن اگرم یکیو دیدین که میکنه جزء همون یک در یک میلیونه،یا خیلی با احتیاط رانندگی میکنن و تمام قوانینو مو به مو اجرا میکنن یا خیلی تند میرن مثلا چند وقت پیش یه دختر خانوم تو برف توی اون سرازیریه پارک جمشیدیه لایی بازی میکرد!کلا یه جوری میرن که معلوم میشه خانوم داره رانندگی میکنه! در ضمن اون لینکم نیاز به تلاش زیادی نداشت کافیه تو گوگل سرچ کنید "رانندگی خانوم ها" در کمتر جیکی ثانیه ۲۷۲,۰۰۰ تا پیج براتون پیدا میکنه که در این مورد صحبت کردن(البته فقط به زبان فارسی) اگه همونو به انگلیسی سرچ کنید ۱۴۳,۰۰۰,۰۰۰ پیج براتون میراه! |
تصادف! - mahdi20 - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۱۷ ب.ظ
دکتر دیگه اینقدر شرمندشون نکنید، طفلیها دست خودشون نیست وقتی پشت فرمون میشنند کلا قفل می کنند، دقت کردید چقدر جالب فرمون ماشین را نگه می دارند ؟؟؟ |
RE: تصادف! - ۵۴m4n3h - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۰ ب.ظ
باشه! قبول! خانومها رانندگیشون خوب نیست!(این قدر خودتون رو هلاک نکنید!) اما این رو هم فراموش نکنید که ما یه دورهی مردسالاری رو پشت سر گذاشتیم! و این که هنوز یه آثاری ازش باقی مونده باشه به نظرم طبیعیه! این که مثلاً هنوز مردها توی رانندگی بهتر باشن! اما توی خیلی از زمینهها زنها بهترند و گسترهی این فعالیتها داره روز به روز بیشتر میشه ... یه زمانی مردها فقط بلد بودن پول در بیارن! اما الآن به نظر من توی خیلی از خانوادهها درآمد خانومها بیشتر از آقایون هست! بیشتر جمعیت دانشگاهها رو دخترا تشکیل میدن و واقعاً هم دانشجوهای فعالی هستند، مثلاً شاگرد اول ورودی ما دختر بود ... واقعاً پیشرفت های که دختران و زنان در سالها اخیر کردن اون قدر زیاده که نمیشه این جا گفت! همین مانشت رو نگاه کنید! چه قدر کاربرای دخترش فعال ترند شما موجودات مذکر هم به جای نشستن و ایراد گرفتن از نقص هایی که هنوز باقی مونده یه فکری به حال خودتون کنید که عقب نمونید یادمه ترم ۲ با دکتر آقاجانی معادلات داشتیم، سر کلاس تمرین میداد بعد میگفت یکی داوطلبانه بیاد پای تخته حل کنه، بعد همیشه دخترا داوطلب بودن، یه بار رو کرد به پسرا گفت: «نگاه کنید! همش خانوما داوطلب میشن! میدونید آخر و عاقبتتون چیه؟ چند سال دیگه هیچ جایی توی این مملکت ندارید!» |
تصادف! - admin - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۴ ب.ظ
ولی شاگرد اول دوم و سوم ما توی لیسانس فوق و دکتری همشون پسر هستند!!!! |
RE: تصادف! - mehr.iman - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: باشه! قبول! خانومها رانندگیشون خوب نیست!(این قدر خودتون رو هلاک نکنید!)آفرین،خوشم میاد منطقی هستین و با دیدن اینهمه سند و مدرک قبول کردین که خانوما تو رانندگی به پای مردا نمیرسن! در بقیه موارد نیاز به بحث مفصل داره،توی علم کامپیوتر همیشه آقایون پیشتاز بودن تو همه جای دنیا اینطوری بوده در این مورد من قبلا یه جای دیگه بحث کردم الان لینکشو ندارم. حالا اینکه چون تعداد دخترا تو دانشگاه از پسرا بیشتر شده دلیل نمیشه که بگیم پس خانوما خیلی پیشرفت کردن،باید دید بازدهیش چی بوده،توی دانشگاه ما هم اکثرا دخترا فعالتر بودن و معدلشونم از پسرا همیشه بهتر میشد ولی اکثرشون دو خط کد بلد نبودن بنویسن! در کل اینکه خانوما در چند سال اخیر پیشرفت کردن رو قبول دارم اما حالا حالاها باید پیشرفت کنن! |
RE: تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۴۲ ب.ظ
عجب دوره زمونه ای شده ها!!! اگر خانوما تصادف کنن واسه اینکه رانندگی شون بده ولی آقایون اگر تصادف کنن دارن آمار و زیاد می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب منطقی، یا بهتره بگم بی منطقی ای دارن این آقاییون!!!!! آقای دکتر تنهایی رتبهی کنکور پسرا چه ربطی داشت به رانندگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا که فعلا این اقا تصادف کردن و نمی دونن چطوری به پدرشون بگن!!!! بهتره یه فکری واسه ایشون کنین به جای اینکه واسهی اثبات فرض غلطتتون به این همه دلیل های غیر مرتبط رو بیارین!!! (۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۵ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:د این مورد هم باید بگم در صورتی می شه یه قضاوت عادلانه کرد که چند هزار سال آقاییون و توی خونه نگه دارین و نذارین بیان توی اجتماع.بعد از اون چند سال اون وقت بذارین یه کم توی جامعه بیان اون وقت مدام بهشون بگین که شماها اصلا هیچ کاری و نمی تونین انجام بدین و ما از شما بهتریم!!(05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: باشه! قبول! خانومها رانندگیشون خوب نیست!(این قدر خودتون رو هلاک نکنید!)آفرین،خوشم میاد منطقی هستین و با دیدن اینهمه سند و مدرک قبول کردین که خانوما تو رانندگی به پای مردا نمیرسن! کلا شاید نیم قرن هم نباشه که خانوما توی جامعه دارن به طور جدی فعالیت می کنن!بعد نمی دونم این آقاییون با چه منطق و استدلالی از بهتر بودن و متفکر بودن خودشون و ضعف خانوما توی همهی مسائل صحبت می کنن!!!! واقعا پیش خودتون یک کمی به این مسائل هم فکر کنین بد نیست!!!خوبه که بدونین که جنس شما برای قرنها و قرنها جلوی پیشرفت ما رو گرفته و حالا که ما آزادی بیشتری داریم و داریم به طرز واقعا سریعی پیشرفت می کنیم هم با این حرفا می خواین اعتماد ما به خودمون و از بین ببرین!!!!!!اما مطمئن با شین نه شما و نه نوهها و نتیجه هاتون نمی تونن همچین کاری کنن!!!! |
RE: تصادف! - ۵۴m4n3h - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: ولی شاگرد اول دوم و سوم ما توی لیسانس فوق و دکتری همشون پسر هستند!!!!نگران نباشید! میایم شاگرد اول دوم سومی شما رو هم میگیریم (۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۵ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: آفرین،خوشم میاد منطقی هستین و با دیدن اینهمه سند و مدرک قبول کردین که خانوما تو رانندگی به پای مردا نمیرسن!خوب بودن آدم توی رانندگی خیلی هم افتخار بزرگی نیست! توی زندگی واقعی خیلی چیزا هست که از رانندگی مهمتره! در ضمن، به نظر من رانندگی یه کار خیلی low level هست! (۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۵ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: در بقیه موارد نیاز به بحث مفصل داره،توی علم کامپیوتر همیشه آقایون پیشتاز بودن تو همه جای دنیا اینطوری بوده در این مورد من قبلا یه جای دیگه بحث کردم الان لینکشو ندارم.سر اینا هم بحث نمیکنم! چون یه عالمه حرف دارم بگم، خیلی طولانیه راستی اولین برنامه نویس زن بوده ها! |
تصادف! - mahdi20 - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۶ ب.ظ
خواهشن از این فرصتی که در اختیارتون قرار داده شده باعث تشویش اذهان عمومی نشوید ، بحث ما سر رانندگی و تصادف بود. که به نتیجه ۹۰/۱۰ رسیدیم. ایشالله که تمام این فضائل مبارکتون باشه .(ولی یادتون نره قتل امیرکبیر توطئه یک زن بود .) اون بنده خدا هم که تصادف کرده بود دیگه پیداش نشده ببینیم چکار کرد !!!! |
تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۷ ب.ظ
واقعا دارم با این طرز فکر آقاییون تحصیل کرده!!!!ی جامعه مون واسه خانومای ایرانی متاسف می شم!!! (۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۶ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: خواهشن از این فرصتی که در اختیارتون قرار داده شده باعث تشویش اذهان عمومی نشوید ، بحث ما سر رانندگی و تصادف بود. ما به یه همچین نتیجه ای نرسیدیم!! خودتون بریدین و دوختین!! |
RE: تصادف! - ۵۴m4n3h - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۶ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: (ولی یادتون نره قتل امیرکبیر توطئه یک زن بود .)در قدرتمند بودن زنها که هیچ شکی نیست. زن اگه بخواد قادر به هر کاری هست، میتونه دنیا رو نابود کنه، یا میتونه بهشت بسازه. |
RE: تصادف! - mahdi20 - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۹ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:دست گلتون درد نکنه ...(05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۶ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: (ولی یادتون نره قتل امیرکبیر توطئه یک زن بود .)در قدرتمند بودن زنها که هیچ شکی نیست. از برکت اون قدرتتون هست که چنین ایرانی نصیبمون شده. |
RE: تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۴ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۹ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:دست گلتون درد نکنه ...(05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۶ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: (ولی یادتون نره قتل امیرکبیر توطئه یک زن بود .)در قدرتمند بودن زنها که هیچ شکی نیست. ۹۹ درصد مردا گند زدن به مملکت حالا یه درصدشم ما بزنیم!مگه چی می شه؟ این همه خاکمون و که توی جنگ هایی که رفتین باختین از دست دادیم که تقصیر خانوما نبود دیگه! |
تصادف! - mahdi20 - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ
در هر صورت ما آقایون از اینکه شماها از لاک عقب ماندگی و پسرفت دارید بیرون میاد خیلی خوشحالیم و آرزو می کنیم مثل مردها قله های موفقیت را یکی یکی فتح کنید . |
RE: تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: در هر صورت ما آقایون از اینکه شماها از لاک عقب ماندگی و پسرفت دارید بیرون میاد خیلی خوشحالیم و آرزو می کنیم مثل مردها قله های موفقیت را یکی یکی فتح کنید . ما که ندیدیم شما قله ای فتح کنین!! خوشم می آد وقتی هم که کم می ارین به روی مبارک نمی آرین! |