|
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - mosaferkuchulu - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۶ ب.ظ)ali_it_2008 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ)ali_it_2008 نوشته شده توسط: رفاقت ! thanks الان مشکل حل شد! |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - Msccom - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ ب.ظ
مینوشتم مادر |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - Mojtaba - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ب.ظ
کلمه ای را مینوشتم که ارزشش را داشته باشه و محتوای ان همه چی رو شامل بشه و اون به نظر من چیزی نیست جز : "یسم الله الرحمن الرحیم" اگه خواستید فلسفه اش را هم براتون میگم ولی برای اینکه از بحث اصلی این تاپیک منحرف نشیم توی مباحث عمومی مطرحش خواهم کرد ان شالله. موفق و پیروز و سربلند باشین. یا حق. |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - IT SIROOS - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
می نوشتم " پایان " |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - hesab - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ
می نوشتم "عشق" |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - Donna - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
می نوشتم "انتظار" |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - aatwo - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
با خودکاره اول می نوشتم : هیچ با خودکاره دوم می نوشتم : بینهایت |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - H-Arshad - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ب.ظ
آرامش |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - antman - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ
سلام مینوشتم: "انسانیت" |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - انرژی مثبت - ۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
در جواب دوستانی که نوشتند چرا؟ باید گفت چگونه بهتره. میگن ادم موفق نمی پرسه چرا این طور شد؟ می پرسه چگونه می تونم از این موقعیت به نفع خودم استفاده کنم یا چگونه از این موقعیت دربیام؟ در واقع یه جورایی سعی می کنه به جای فکر کردن به علت و پیدا کردن مقصرف دنبال یه راه حل عملی باشه. اینا رو شنیدم که گفتم و به نظرم درسته البته خودمم خیلی وقتا می گم چرا؟ ![]() ببخشید تامرتبط بود ادامه کلمات رو داشته باشید |
|
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - ronaldo - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ
منم مینوشتم : آقای خـــــاص
|
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - yaser_ilam_com - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ق.ظ
می نوشتم : "حسین" |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - MIT - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ ب.ظ
مینوشتم"وطن" |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - sh_aa - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
مینوشتم: سرنوشت... |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - diligent - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
عدالت |