|
|
سوالات و مثالها و مطالب مختلف در مورد قضیه اصلی master - نسخهی قابل چاپ |
RE: قضیه اصلی master - zeinab - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۲۳ ب.ظ)Ferestadeh نوشته شده توسط: وقتی می گیم می شه از قضیه اصلی استفاده کرد ، به این معنا نیست که f حتما باید چند جمله ای باشه. لطفا بیشتر توضیح بدین!! اگر میشه مثال بزنین. تشکر |
|
سوال از فصل اول ساختمان داده پوران. - مهربان - ۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ
خیلی ممنون از دوستان لطفا سوال ۱ و ۴ رو هم کمک کنین قانون هرنز را چجور باید متوجه بشم؟ |
جواب - naderx - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)مهربان نوشته شده توسط: خیلی ممنون از دوستان |
|
سوال از فصل اول ساختمان داده پوران. - مهربان - ۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ
جناب naderx واقعا از توضیحات جامع و کاملتون ممنون خیلی استفاده کردم و به دردم خورد با انرژی هر چه بیشتر منتظر جواب سوالهای دیگه هستم مرسیییییییییییییییی |
RE: سوال از فصل اول ساختمان داده پوران. - naderx - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ)مهربان نوشته شده توسط: جناب naderx واقعا از توضیحات جامع و کاملتون ممنون خیلی استفاده کردم و به دردم خورد سلام خواهش میکنم. فعلآ این درسنامه که در مورد قضیه اصلی نوشتم رو دانلود کنید. |
|
سوال از محاسبه مرتبه زمانی تابع بازگشتی - Fardad-A - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
دوستان در صورت عدم رعایت نظم انجمن منبعد سوالات درج شده در محل نامناسب بدون اطلاع قبلی حذف میشوند. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: سوالات و مثالها و مطالب مختلف در مورد قضیه اصلی master - mitiltala - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ب.ظ
در جواب این سوال نوشته سه صفحه وجود داره ولی وقتی تاپیک رو باز میکنم کلا صورت سوال میاد، چرا ! |