|
|
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - mmd2009 - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ)leila_s نوشته شده توسط: توروخدا یکی نمونه کارنامه نرم افزار سهمیه عادی تکمیل بهمن آزاد رو بزاره.خیلی برام مهمه.یا لااقل بگین تراز آخرین فرد قبول نرم افزار در دماوند و گیلان و مازندران و بوئین زهرا چند بوده خیلی بد شانس بودید که شرکت نکردید . من خودم با ترازی که فکر کنم چند عدد بالاتر از شما بود همون انتخاب اولم که بروجرد بود قبول شدم. اخرین تراز قبولی بروجرد هم ۵۲۰۰ بود کلا خیلی هارو قبول کردن
|
|
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - samereh - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ
دوستان مدارک مورد نیاز برای ثبت نام تکمیل ظرفیت ها در دانشگاه چی هست؟ |
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - farshid - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ)samereh نوشته شده توسط: دوستان مدارک مورد نیاز برای ثبت نام تکمیل ظرفیت ها در دانشگاه چی هست؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - Premier Homme - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ
بچه ها فردا سایتو باز میکنن اینترنتی پرداخت کنیم یا بانکو صف و .... مصیبت ؟ کسی میدونه ؟ |
|
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - kodak - 17 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ
جابجایی مهندسی کامپیوتر(معماری) علوم تحقیقات کرمان با یزد جابجایی مهندسی کامپیوتر(معماری) علوم تحقیقات کرمان با یزد تماس با شماره ۰۹۱۳۰۷۱۰۲۸۸ |
|
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - farshid - 17 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ
اینترنتی نیست یا کارت میکشین یا بانک و صف و فیش و علافی و ... |
|
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - Premier Homme - 17 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ
البته دانشگاه اهواز شماره دانشجویی دادن نتی پرداخت کردم واس ابجیم |
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - farshid - 17 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ)Premier Homme نوشته شده توسط: البته دانشگاه اهواز شماره دانشجویی دادن نتی پرداخت کردم واس ابجیم بله دانشگاه هایی که اینترنتی ثبت نام می کنن این دسترسی رو هم برای دانشجویان جدیدالورود فراهم کردن |
|
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد - ترم بهمن ۱۳۹۱ - Premier Homme - 22 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
کسی اطلاع نداره چرا سایت بوشهر دان شده ؟ اتوماسیون انتحاب واحد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من بعد ثبت نام وارد فایلمم شدم ، اما دو روزه سایتت دان شده ، کسی اطلاعی داره ؟ |