مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - omranco - 02 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
سلام میبخشید من کنکور آی تی گرایش شبکه شرکت کردم می تونم توی تکمیل ظرفیت از مجموعه مهندسی نرم افزار انتخاب کنم؟؟؟ |
RE: قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - lbehruz - 02 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ب.ظ)soli نوشته شده توسط: دکتر ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر اعلام کرد : ممنون از شما به خاطر اطلاعاتتون |
قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - skma1313 - 02 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
ان شاالله همه دوستان قبول بشن به امید قبولی همه دوستان به نظر من تراز بالای ۵۰۰۰ قبوله فقط باید یه کم توقع رو شهرا بیارید پایین |
RE: قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - رنگین کمان - ۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)omranco نوشته شده توسط: سلام میبخشید من کنکور آی تی گرایش شبکه شرکت کردم می تونم توی تکمیل ظرفیت از مجموعه مهندسی نرم افزار انتخاب کنم؟؟؟ نه دوست عزیز نمی تونید،هرکسی میتونه گرایشهای مختلف رشته امتحانیش رو انتخاب کنه اما از مجموعه رشته های دیگه نه.خب البته منطقیش هم همینه؛اصلاً مواد امتحانی آی تی با کامپیوتر فرق میکنه مثلاً ریاضی مهندسی روکامپیوتر داره اما آی تی نه.نمره تراز هرکسی مال رشته خودشه. |
قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - marjan_gh - 02 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ
قبول شدگان تکمیل ظرفیت واسه بهمن میرن دیگه؟؟ |
RE: قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - f_a - 02 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ)marjan_gh نوشته شده توسط: قبول شدگان تکمیل ظرفیت واسه بهمن میرن دیگه؟؟ نه از اواسط مهر میرن سره کلاس ، مگر بچه هایی که تکمیل ظرفیت دوم قبول بشن.. |
RE: قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - marjan_gh - 02 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط: نه از اواسط مهر میرن سره کلاس ، مگر بچه هایی که تکمیل ظرفیت دوم قبول بشن.. این یعنی چی؟ من بهمن تموم می کنم الان تو تکمیل ظرفیت باید شرکت کنم یا نه؟ |
RE: قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - niya - 02 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط:اقا مهدی خودت کجا قبول شدی ؟(01 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ ب.ظ)پائیز نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ)mnf نوشته شده توسط: با سلام من در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد با تراز ۵۲۷۹ رتبه ۲۰۱ رو کسب کردم و سهمیه بسیجی فعال دارم[/size].یکی از دوستان با تراز۵۶۰۰ رتبه ۱۰۳ رو کسب کرده حالا چند تا سوال برام پیش اومده: ۱/آیا سهمیه روی تراز و رتبه تأثیر داره؟(سهمیه باعث شده که من تراز یا رتبم بهتر بشه یا فقط برا پذیرش از سهمیه استفاده میشه؟) ۲/تو کارنامه نوشته آخرین نفر انتخاب ۴۷ در حالی که یکی از بچه ها با رتبه ۲۹ مردود شده(بدون سهمیه بوده)،به نظرتون۴۷ نفر نیمسال اول پذیرش شدن یا نفر ۴۷ سهمیه داشته و با سهمیه قبول شده و ۴۷ نفر پذیرش نداشته؟یعنی ممکنه یکی نفر ۷۰ بوده باشه و با سهمیه جز ۴۷ نفر پذیرش شده باشه؟ با تشکر |
RE: قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - Sadeghq1 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ)marjan_gh نوشته شده توسط: این یعنی چی؟ من بهمن تموم می کنم الان تو تکمیل ظرفیت باید شرکت کنم یا نه؟ بله باید شرکت کنی اصلا تکمیل ظرفیت دیگه ای اعلام نشده که در کاره !! ترم اول دوم هم تا اونجایی من فهمیدم بسته به تشخیص دانشگاه هست . اما مدرک نگرفتی من تو سایت یککی از همین دانشگاه ها خوندم که نوشته بود وقتی مدرک رو گرفتن ثبت نام با تاخیر انجام بدن (اینجا هم تاپیک زدم همون جوابو دادن) |
RE: قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - aatwo - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ)Sadeghq1 نوشته شده توسط:(02 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ)marjan_gh نوشته شده توسط: این یعنی چی؟ من بهمن تموم می کنم الان تو تکمیل ظرفیت باید شرکت کنم یا نه؟ دوسته عزیز بهتره یه سوال کنی از سازمان که بدونی اگه الان شرکت کنی توکمیل ظرفیت دوم هم میشه یا نه اصلا تکمیل ظرفیت دوم چطوره |
قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - zahra1360 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
بچه ها ، سایت باز شده . ولی خیلی از جاها رو نداره . چیکار کنیممممممممممممممممممم؟ |
قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - javid_1110 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ
این چرا خیلی از شهر ها رو نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مثلا فناوری اطلاعات تجارت الکترونیک قزوین تو جدول محل دانشگاهی نیست اصلا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - mimidodo - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ
سهمیه بسیج تو تکمیل ظرفیت استفاده میشه"؟؟؟ |
RE: قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - aatwo - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)omranco نوشته شده توسط: سلام میبخشید من کنکور آی تی گرایش شبکه شرکت کردم می تونم توی تکمیل ظرفیت از مجموعه مهندسی نرم افزار انتخاب کنم؟؟؟ خیر |
RE: قبولی درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد - re90_9_24 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ
تو رو خدا بچه ها کمک کنید به هم من ترازم ۵۶۸۳ رتبم ۱۴۹ نرم افزار قزوین زده بودم می خوام کرمانشاه قبول شم جند در صد احتمال قبولیم به علوم تحقیقات کرمانشاه است ؟؟؟؟ |