|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 11 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۲۳ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: بحث روی اهمیت و توسعه مشاغل هست، خصوصا از این نظر که اگه دادههای آماری سالهای پیشین رو در قیاس با وضعیت آینده خودمون مقایسه کنید به نتایج جالبی میرسید، یکی از دلالیلش هم تاثیرپذیری بالای کشورهای واردکننده محض تکنولوژی از کشور صاحب تکنولوژی هست و با توجه به همین موضوع، چنین آمارهایی نمیتونن صرفا جنبه محلی داشته باشند، در واقع میتونن به افراد برای پیشبینی آینده و تصمیمگیری در زمینه انتخاب مسیر کمک کنند.
خودمونیما، اینفوگرافیک یا هرچی که اسمش هست، کلا هدفش اینه که به صورت تصویری یه سری اطلاعات رو بده، حرفتون متناقضه،یعنی این چیزایی که شما گفتی، اصلا اونجا نبود. ولی خوش باشید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ
..یـازده پله زمین رفت به سمت ملکوت..
..یک قدم مانده زمین شـوق شکفتن دارد..
![[تصویر: 454775_2520paars_5507.gif]](https://img.manesht.ir/454775_2520paars_5507.gif)
این شبِ قشنگ فقط آرزو میطلبه و همه چشم انتظار..
منم یه چیزیُ میخوام ،خیلی میخوام ،یعنی سمجم روش 
ایشالا به حرمت صاحب این شب همه به مراد دلشون برسن و منم به..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 11 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۵۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خود همین پست شما هم متناقضه. معلوم نیست بالاخره اون اینفوگرافی منبع تصمیم گیری میتونه باشه یا نه.
فکر میکنم اصل موضوع خیلی ساده بود و انقدر نیازمند بسط نبود. خب طبیعتا چنین مواردی آگاهیبخشه، اما اینکه جزء منابع تصمیمگیری به حساب بیاد یا نیاد بستگی به دیدگاه و اهداف فردی داره. من خودم مخالف این هستم که کسی شغلش رو فقط بر حسب معیارهایی مثل درآمد یا حتی تقاضای بازار انتخاب کنه، یعنی این اینفوگرافیک حتی اگه دقیقا برای ایران هم بود من مخالف بودم ولی مثلا مشخصا همین مورد برای فردی که نگاهش محدود به داخل نیست میتونه کمککننده باشه. اون چیزی که تو پاسخ قبلی بهش اشاره کردم از نظر من کاملا درسته و هیچ تناقضی توش نیست، ولی چون یه کم موضوعش کلانتر از این بحثه و به مدیریت تکنولوژی مربوط میشه، احتمالا به خاطر خلاصهسازی زیاد، نتونستم نتیجهگیری کامل، شفاف و قابل درکی رو ازش ارائه کنم. شاید هم در این مورد دید درستی ندارم و اشتباه میکنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 11 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۵۴ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: روزانه هر ۲ساعت یکبار به مدت ۴ماه به خودشُ دوستاشُ خانواده گلشُ و اجداد خاکستریش دروود میفرستی!
روز ۱۲۶م جوابتو میده به حقِ این چون اون بزرگ ![[تصویر: sleepy.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/sleepy.gif)
یعنی کاری کردم که بخاطر نوشتنِ این مقاله روزی ۱۰هزار مرتبه به خودش لعنت بفرسته ![[تصویر: biggrin.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: tongue.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
باور کن درود که سهله من از این جا فاتحه هم نثار اجداد خاکستریشون کردم ولی هنوز جوابی ندادند 
با این خودبزرگ بینی که این باباها دارن فکر کنم آخرش مجبور بشم یه بلیط بگیرم برم اونجا تو معبدشون روح این چون اون بزرگ رو احضار کنم که اون خودش وساطت کنه 
+
راستی مبارکت باشه مقاله ات و موفق باشی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۱۱ ق.ظ
گزارشگره انگار داشت قصه ظهر جمعه رو می خوند :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۱۶ ق.ظ
امیدوارم رئال توی فینال جام باشگاه ها به فجیع ترین شکل ممکن ببازه....متنفرم از رئال مادرید..هر چند جام باشگاه هایی که بارسا نباشه توش میخوام سر سگ بجوشه توش ولی خب با این وضعیت امیدوارم لیورپول قهرمان بشه(اگر روز، روز صلاح باشه میترکونه)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۳۸ ق.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۱۶ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: امیدوارم رئال توی فینال جام باشگاه ها به فجیع ترین شکل ممکن ببازه....متنفرم از رئال مادرید..هر چند جام باشگاه هایی که بارسا نباشه توش میخوام سر سگ بجوشه توش ولی خب با این وضعیت امیدوارم لیورپول قهرمان بشه(اگر روز، روز صلاح باشه میترکونه)

|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۱۶ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: امیدوارم رئال توی فینال جام باشگاه ها به فجیع ترین شکل ممکن ببازه....متنفرم از رئال مادرید..هر چند جام باشگاه هایی که بارسا نباشه توش میخوام سر سگ بجوشه توش ولی خب با این وضعیت امیدوارم لیورپول قهرمان بشه(اگر روز، روز صلاح باشه میترکونه)
همینکه بارسایی ها از رئال متنفر باشن برامون کافیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ
گفتم سرعتِ رشدِ آشپزی مو با شما به اشتراک بزارم. ولی لاکردار این آشپزی خیلی وقتگیره. الان میفهمم در دوران باستان چرا مردها به سمت زنها میگرویدند(عجب صَرفِ فعلی!) 
[attachment=22488]
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: گفتم سرعتِ رشدِ آشپزی مو با شما به اشتراک بزارم. ولی لاکردار این آشپزی خیلی وقتگیره. الان میفهمم در دوران باستان چرا مردها به سمت زنها میگرویدند(عجب صَرفِ فعلی!) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
دلیشز به نظر میرسه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: گفتم سرعتِ رشدِ آشپزی مو با شما به اشتراک بزارم. ولی لاکردار این آشپزی خیلی وقتگیره. الان میفهمم در دوران باستان چرا مردها به سمت زنها میگرویدند(عجب صَرفِ فعلی!) 
ظاهرا شما هم بابت این قضیه به زن ها گرایش پیدا کردید. 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: گفتم سرعتِ رشدِ آشپزی مو با شما به اشتراک بزارم. ولی لاکردار این آشپزی خیلی وقتگیره. الان میفهمم در دوران باستان چرا مردها به سمت زنها میگرویدند(عجب صَرفِ فعلی!) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
حالا این چی هست؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۲۵ ب.ظ
خواندنی های امروز:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: گفتم سرعتِ رشدِ آشپزی مو با شما به اشتراک بزارم....
و در اینجا تندیس بلورینِ آشپزِ برترِ مُذکرِ مانشت تعلق میگیرد به
( نفس حضار در سینه حبس شده و با هیجان زایدُ الوصفی به مجری چشم دوخته اند! )
لحظه فوق العاده حساسیِ..
یعنی کی میتونه باشه..
حضار محترم و دوستانِ عزیززز !!
( حضار درحالِ زمزمه فحاشی به مجری محترم! )
با افتخار اعلام میکنم
تندیس بلورینِ آشپزِ برترِ مُذکرِ مانشت
تعلق میگیرد به
جنااااابِ آقاااایِ کاربر "سی آر ای وی آی سی ای"
( مجری از تلفظ نام فرد مذکور عاجز است )
( حضار با چشمان گشاده و نگاهی از روی تاسف، دست و جیغ و سوت پرتاب میکنند.. )
پایان.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۱۳ ب.ظ
امروز خیعلی خوشحالم. چون تونستم قابلیتهای نداشته م رو تونستم به رخ این غرب زده ها بکشم و بگم من از کشوری میام که از بچگی به ما یاد میدن که "ماااااااا میتوانیییییییم" 
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۴۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: حالا این چی هست؟
استیک سر آشپز 
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۵۶ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: جنااااابِ آقاااایِ کاربر "سی آر ای وی آی سی ای"
( مجری از تلفظ نام فرد مذکور عاجز است )
( حضار با چشمان گشاده و نگاهی از روی تاسف، دست و جیغ و سوت پرتاب میکنند.. )
پایان.

کِرِویییس
البته اینجا بهم میگن Allen.. البته حمل بر خود ستایی میشه این حرفم، که درستم هست
|