هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ^_^ - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷۱۱:۴۱ ق.ظ
اون فکر میکنه تو خیلی بهتر از خودِ واقعیت هستی
و شاید همین باعث شه آدم بهتری باشی...
سرزمین غریب - ارنست همینگوی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 09 اردیبهشت ۱۳۹۷۰۱:۴۲ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۳۱ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: ...
اسمش confirmation bias و وظیفه اش اینه که بگه شما خیلی خوبید!!
این تو شبا به علت خستگی از کار می افته و شما با خود واقعی تون مواجه میشید..
این پست عالی بود، خصوصا این تیکه اش
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ftmbghrn - 09 اردیبهشت ۱۳۹۷۰۳:۳۹ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۳۱ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: تا حالا فکر کردید که چرا فقط شبا میخواین اینستارو دی اکتیو کنید/تلگرامُ دلیت اکانت و قیدِ یه آدمُ واسه همیشه بزنید و برید سر کار و زندگیتون تصمیم های ناگهان بزرگ بگیرید؟
بزرگترین خطای مغز انسان سیستم توجیهشه!
اسمش confirmation bias و وظیفه اش اینه که بگه شما خیلی خوبید!!
این تو شبا به علت خستگی از کار می افته و شما با خود واقعی تون مواجه میشید..
من تاحالا فک میکردم اسم این حال جو گیر شدنه و وقتی خستگیم در بره خوب میشم
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 09 اردیبهشت ۱۳۹۷۰۴:۲۰ ب.ظ
Master Yoda: Fear is the path to the Dark Side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering
Star Wars -The Phantom Menace 1999
telegram x وصله، اینا سروراشون یکی نیست ینی؟
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 09 اردیبهشت ۱۳۹۷۰۷:۳۶ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۱۲ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: بعضیاش عالی بود (:
کدوماش؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 09 اردیبهشت ۱۳۹۷۱۰:۵۳ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:
(09 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۱۲ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: بعضیاش عالی بود (:
کدوماش؟
مثلا:
۰۸ ۲/ Feuilles mortes
۰۹ -۲/ Feuilles mortes3. La puerta del vino
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 اردیبهشت ۱۳۹۷۱۱:۴۱ ب.ظ
یه سری راهنمایی هم هست که آدم حوصله نداره بنویسه.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 09 اردیبهشت ۱۳۹۷۱۱:۵۲ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: ۰۸ ۲/ Feuilles mortes
۰۹ -۲/ Feuilles mortes3. La puerta del vino
۱۴ ۲/ Menuet
۱۵ ۳/ Clair de lune
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
همون قطعه، با اجرای یک ابر پیانیست روسی ..
من اینا رو خیلی دوست داشتم. کلا debussy خیلی عجیبه ...
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 10 اردیبهشت ۱۳۹۷۱۲:۰۸ ق.ظ
تو چند ماه آینده خیلی نیاز دارم pdf بخونم ، خب چشمام نابود میشه به نظرتون ی پرینتر بگیرم پرینت کنم بهتره یا ی کتابخوان بخرم؟ (نمیدونم کتابخوان هر pdf معمولی ای رو درست و حسابی نشون میده یا نه)
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 10 اردیبهشت ۱۳۹۷۱۲:۱۶ ق.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: تو چند ماه آینده خیلی نیاز دارم pdf بخونم
عمرا بیشتر از ده صفحه بخونی
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 10 اردیبهشت ۱۳۹۷۰۱:۰۴ ق.ظ
Dunno why everything has lost its meaning. Not everything exactly but many things. There were some thoughts that i believed in them, But now i think theres no reason to think in that way. This change in thoughts is not good. Its annoying. Brain doesnt like change, and when it comes to thoughts its even harder.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 10 اردیبهشت ۱۳۹۷۰۸:۴۳ ق.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۱۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:
(10 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: تو چند ماه آینده خیلی نیاز دارم pdf بخونم
عمرا بیشتر از ده صفحه بخونی
نه مقاله نیست ، مقاله این حالت به ادم دست میده. میخوام ی سری دانش در مورد کارم که حس میکنم توش ضعیفم بدست بیارم، ی سری کتاب هم هست که میخوام برای تفریح بخونم
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۰۴ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:
Dunno why everything has lost its meaning. Not everything exactly but many things. There were some thoughts that i believed in them, But now i think theres no reason to think in that way. This change in thoughts is not good. Its annoying. Brain doesnt like change, and when it comes to thoughts its even harder.
من خودم خیلی نسبت به تغییرات حساس بودم ی چیزی در حد شلدون کوپر . ولی بعدا فهمیدم وقتی تغییرات سخته که بخوای جلوش مقاومت کنی وگرنه خیلی زود میتونی باهاش سازگار بشی (منظورم اتفاقات بد و ناراحت کننده نیست که باعث تغییر میشه)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 10 اردیبهشت ۱۳۹۷۰۹:۳۱ ق.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: تو چند ماه آینده خیلی نیاز دارم pdf بخونم ، خب چشمام نابود میشه به نظرتون ی پرینتر بگیرم پرینت کنم بهتره یا ی کتابخوان بخرم؟ (نمیدونم کتابخوان هر pdf معمولی ای رو درست و حسابی نشون میده یا نه)
پرینتر بهترین گزینه هست، من در اثر مطالعهpdfچشام یه شماره ضعیف تر شد
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 اردیبهشت ۱۳۹۷۱۰:۱۶ ق.ظ
پژوهش های انجام شده نشان می دهد بیش از ۶۰% دختران در سن ازدواج دچار سندرم سیندرلا هستند. با توجه به رضایت بخش نبودن آمار ازدواج، مواردی که دختران جوان بین ۱۸ تا ۳۰ سال، دلیل اصلی عدم تمایلشان به ازدواج می دانند مربوط به سندرم سیندرلا یا منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید است.
تابناک
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 10 اردیبهشت ۱۳۹۷۱۲:۰۲ ب.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سندرم سیندرلا یا منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید است
من اینجا یه دوچرخه دست دوم دارم (۱۲۰ یورو گرفتم)؛ اون به جای اسب سفید قبول نیس؟!