|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: +چه برفی داره میاد.خدایا شکرت امیدوارم این برف تا یه هفته ادامه داشته باشه و مثل قدیما برای تردد تو کوچه ها تونل بزنن بچه بودم خیلی برف میومد طوری که یه هفته یه هفته مدارس تعطیل میشد.
آره مامان منم میگه زمان بچگیشون برف سنگین میومده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (08 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: +چه برفی داره میاد.خدایا شکرت امیدوارم این برف تا یه هفته ادامه داشته باشه و مثل قدیما برای تردد تو کوچه ها تونل بزنن بچه بودم خیلی برف میومد طوری که یه هفته یه هفته مدارس تعطیل میشد.
آره مامان منم میگه زمان بچگیشون برف سنگین میومده
ماشالا مادرتون چه زود ازدواج کردن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۱۵ ب.ظ
برفبازی چه کیفی میده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۰۴ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: ماشالا مادرتون چه زود ازدواج کردن
من رشدم سریع بوده :')))
(۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: چقدر آدم تفکراتش عوض میشه در گذر زمان.
حالا وایسا، چند وقت دیگه کن فیکون میشی
---------------
اونقده همه جا صحبت برف هست که توو ناخودآگاهم رفته صبح که برم بیرون همه جا سفیده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۴۰ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۵۱ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: .....
بقیش چی بوده سانسور شده؟ به عدد ۲ ربطی داره؟
اینم یه پست برفی که به عدد ۲ ربط داره
برف می بارید و ما آرام،
گاه تنها، گاه با هم، راه میرفتیم.
چه شکایتهای غمگینی که میکردیم،
یا حکایتهای شیرینی که میگفتیم.
مهدی اخوان ثالث
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۱۲ ب.ظ
دانشگاه تعطیل من در یک صبح برفی
[attachment=22325]
تماشای برف به صرف بستنی مخصوص، پشت شیشهٔ کافه کتاب ترنجستان سروش
[attachment=22326]
+ خوشبختی یعنی یک روز برفی قشنگ از صبح تا ظهر بیرون باشی و ظهر که رسیدی خونه عطر قرمهسبزی مامانت به مشام برسه.
+ امروز چقدر همه خوشحال هستند. خدایا شکرت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۱۲ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: + امروز چقدر همه خوشحال هستند.
ما ک کلافهایم چند ساعته موندیم تو راه :///
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۲۳ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۱۲ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: + امروز چقدر همه خوشحال هستند.
سلام دوست عزیز.
اُمیدوارم خوب باشی.
آره. حق داری.
من هر وقت با قطار سفر میکنم، توقفهاش تو ایستگاههای بین راه هم اذیتم میکنه، دیگه چه برسه به اینکه چند ساعت هم تو هوای سرد و برفی وسط راه تو قطار بمونی.
انشاءاللّٰه هر چه زودتر به سلامت به مقصد برسید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۲۳ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۱۲ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: + امروز چقدر همه خوشحال هستند.
برای منم کلا چند روزه خبرای بد میرسه. فقط یه خبر خوب رسیده. بدیش اینه که ظاهرا قراره اوضاع بد برای مدتها برقرار باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۲۳ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۱۲ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: + امروز چقدر همه خوشحال هستند.
برای منم کلا چند روزه خبرای بد میرسه. فقط یه خبر خوب رسیده. بدیش اینه که ظاهرا قراره اوضاع بد برای مدتها برقرار باشه.
خبرای بد همیشه هست, برا منم این زمستون تا اینجاش خیلی غم انگیز بوده؛ ولی با بهونه های ساده ای مثل همین برف, خودمو سرپا نگه داشتم.
انشالله که غبار غم شما هم بره و حالتون خوش شه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۱۶ ب.ظ
اما اگر صبح تهران بودی یک شادی و ذوقزدگی بزرگ رو بین همه میدیدی.
من خودم صبح کنار بزرگراه جناح خوردم زمین، اما بعدش همراه با خانمی که لطف کرد اومد کمکم، چقدر بابت اومدن برف و این سورپرایز بزرگ خدا خوشحالی کردیم و خندیدیم.
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۱۵ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: خبرای بد همیشه هست, برا منم این زمستون تا اینجاش خیلی غم انگیز بوده؛ ولی با بهونه های ساده ای مثل همین برف, خودمو سرپا نگه داشتم.
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور
روزهای خوب میان... زود زود زود...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۵۹ ب.ظ
خدانکنه کارفرما بفهمه سرعت عمل انجام کارت بالاتر از بقیسهر چی پروژه میاد میزارن تو کارتابل تو . بعد میگن تو میتونی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۲۳ ب.ظ
مگه برف و سرما قابل پیش بینی نبود؟ مگه اولین ساله که برف اومده؟ چرا مسئولین برنامه ریزی نمی کنن؟ چرا رسانه ها جدی پیگیری نمی کنن و مسئولین کم کار رو مواخذه نمی کنن؟ چرا مردم مطالبه گر نیستن؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فاطمه سلیمانی - ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۴۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۳۵ ب.ظ)فاطمه سلیمانی نوشته شده توسط: بنده رم سیستمم ۴ گیگ هست و سی پی یو dual core 2.10GHZ هست و هارد ۳۰۰ گیگ و لپ تاپ هست ایا باید سیستمم را ارتقا دهم برای انجام پروژه های بزرگ باید رم چن گیگ و سی پی یو چه مدل باشه اگه ممکن هست راهنمایی کنید
این سیستم قدیمی حساب میشه و باید به فکر تعویضش باشید. ولی پروژهی وب محاسبات سنگین نمیخواد و همین پردازنده کافی هست ولی رم سیستم رو به ۸ ارتقا بدید تفاوت خیلی محسوسی رو متوجه خواهید شد. خودم هم همین مشکل رو داشتم قبلا. ویندوز ۷ هم نصب کنید که سبکتر هست (باید ۶۴ بیت باشه تا بیش از ۳ گیگ رم رو بتونه استفاده کنه) و اگه ویندوزتون قدیمی هست، تعویض کنید.
با توجه به دو هستهای بودن سیستمتون حدس میزنم رمتون DDR2 هست. پس دقت کنید رمی که میخرید هم DDR2 باید باشه (رم ۸ گیگ DDR2 وجود نداره تا جایی که میدونم، باید ۲ تا ۴ گیگ بخرید که چون قدیمی هست یه خورده سخت پیدا میشه ۴ گیگی، گرونتر هم هست نسبت به DDR3 ولی میارزه).
بسیار ممنون از راهنمایی تون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۳۲ ب.ظ
میگن فلان مدرکِ شما تو دو ماه آینده آماده میشه. خب این یعنی چی؟ تاریخ بده به من. دقیقا چه روزی؟
برنامه ریزی و زمان بندی در حد...
|