کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Pakzad - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ق.ظ
[attachment=5379] |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Mansoureh - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ
وای خدایا!!! اشتباها دستم خورد به لیوان آب و روی کیبورد لب تاپم ریخت، حالا چکار کنم؟!!!!!! بدبخت شدم! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mamani - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ
کلاغ و روباه |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mahi_24 - 09 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - هاتف - ۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مثل این که اقای همساده در بازیهای یورو ۲۰۱۲ دیده شدهعالی بود |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Mansoureh - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ
نقل قول: مثل این که اقای همساده در بازیهای یورو ۲۰۱۲ دیده شده جریان آقای همساده شده مثل جریان Waldo!!! بازی محبوب دوران کودکی ما... توی عکس زیر بگردید و Waldo رو پیدا کنید: |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - هاتف - ۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ق.ظ
آقای همساده، مهمان ویژه ی بازی آلمان و یونان در یک چهارم نهایی یورو ۲۰۱۲! |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - SaMiRa.e - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: آقای همساده، مهمان ویژه ی بازی آلمان و یونان در یک چهارم نهایی یورو ۲۰۱۲! چه کت وکراواتم بهش میاد |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - eris229 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مثل این که اقای همساده در بازیهای یورو ۲۰۱۲ دیده شده مثل اینکه آقای همساده خیلی جاها دیده شده آقای همساده: آقو ما رفتیم اوکراین یورو ۲۰۱۲ ببینیم ، بازی ایتالیا و آلمان بود. ایتالیا برد هوادارای آلمان ریختن سر ما آی زدن آی زدنا یعنی داغونِم کردن له لهُم الان |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط: آقای همساده:من عاشق این طرز صحبتش بودم! توی عید توی برنامه کلاه قرمزی که تعریف ورزشگاه رفتنش رو می کرد از خنده روده بر شدم |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - maryami - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ
اولی: بزن صفحه قبلی ، نفهمیدم چی شد ! دومی: آخر ایستگاه هم اکسترکت میشن ! آخری: ببخشید ما داشتیم اونجا فیفا ۲۰۱۲ بازی میکردیم. نمیدونستیم شما اینجا کالاف دیوتی بازی میکردین ! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - MIT - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ق.ظ
حتما ببینید |
پشت صحنه - هاتف - ۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ
برای کسایی که دلشون به حال گور خر می سوزه! |
RE: پشت صحنه - farazin - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: برای کسایی که دلشون به حال گور خر می سوزه!هاتف پس بگیه عکس کو؟ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - ghaderiyaser - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ ب.ظ
پس این موش که میگن کو؟ |