تالار گفتمان مانشت
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Eng_Sara - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ

اشکالی نداره سمانه جان. ان شالله که آزاد رتبت خوب میشه.
به نظرم خلاصه و اینا رو بخونی بهتر باشه.
من اصلاً واسه آزاد منظم درس نخوندم این قضیه خیلی عصبیم میکنه!
یه کتاب از اونور یه فصل از این یه صفحه از اون.... Big Grin خدا بخیر کنه اینم....
رفت تاااااااااااااااا شهوریور ماه که نتایجش بیاد...
ای خداااااااااااا.......................

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - samaneh_aftab - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ

سارا جون شما که It هستی میشه بگی کدوم فصلای مهندسی نرم افزار مهمتره ؟ و از روی چه کتابی بخونم؟

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:  اشکالی نداره سمانه جان. ان شالله که آزاد رتبت خوب میشه.
به نظرم خلاصه و اینا رو بخونی بهتر باشه.
من اصلاً واسه آزاد منظم درس نخوندم این قضیه خیلی عصبیم میکنه!
یه کتاب از اونور یه فصل از این یه صفحه از اون.... Big Grin خدا بخیر کنه اینم....
رفت تاااااااااااااااا شهوریور ماه که نتایجش بیاد...
ای خداااااااااااا.......................

وضعیت منم دقیقا همینجوریهUndecided ایشالا که خدا کمکمون میکنه..

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Eng_Sara - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ

سمانه جان اونطور که مشخصه کلاً روال آزاد با سراسری فرق داره. اینو از سوالات به سادگی میشه تشخیص داد.
من سراسری آی تی دادم آزاد کامپیوترم.
والا من مهندسی نرم افزار رو واسه سراسری خیلی توپ خونده بودم واسه همین برای آزاد هنوز شروع نکردم.
شاید به خوندن نکته ها و خلاصه هایی که نوشتم اکتفا کنم.
اما به روی چشم من سعی میکنم امروز فردا یه نگاه به سوالات مهندسی نرم افزار آزاد بندازم و برداشت خودم رو بهتون بگم.
ان شالله که مفید واقع بشه...
موفق باشید

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ

سلام
من الان نظریه،زبان،و مهندسی نرم نخوندم!! تستای ۱۰ سال پیشم هنوز نزدم
پایگاه،الگوریتم،مدار،سیستم بجز سمافور،ساختمان رو خوندم. از ریاضیاتم که محاسبات و گسسته رو در حد کمی بالاتر از روخونی و فهمیدن نگاه انداختم تا کم کم روش زوم کنم و فرمولا رو به خاطر بسپارم و دستم رند شه توش!!

زبان نمیخوام اصلا بخونم...ضریبشم ۲ شده...خیلی بده... اصلا تستای ۱۰ سال پیشم نمیتونم حل کنم!!!! مهندسی نرم نخونیم بد میشه...کتابش چند صفحست؟از پوران؟

سلام
من الان نظریه،زبان،و مهندسی نرم نخوندم!! تستای ۱۰ سال پیشم هنوز نزدم
پایگاه،الگوریتم،مدار،سیستم بجز سمافور،ساختمان رو خوندم. از ریاضیاتم که محاسبات و گسسته رو در حد کمی بالاتر از روخونی و فهمیدن نگاه انداختم تا کم کم روش زوم کنم و فرمولا رو به خاطر بسپارم و دستم رند شه توش!!

زبان نمیخوام اصلا بخونم...ضریبشم ۲ شده...خیلی بده... اصلا تستای ۱۰ سال پیشم نمیتونم حل کنم!!!! مهندسی نرم نخونیم بد میشه...کتابش چند صفحست؟از پوران؟

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Mahoor - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ

لطفا راهنماییم کنین
برای مهندسی نرم افزار و مدیریت چی میخونین؟

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tesna - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط:  بچه ها منم با کمال تاسف رتبم افتضاح شد. تازه تو این ۲/۵ هفته مونده به آزاد میخوام شروع کنم به خوندن(نرم افزار)

دیشب یکم ساختمان داده خوندم. به نظرتون الان فقط خلاصه هامو دوره کنم بعد تستهای آزاد را بزنم؟

فقط مهندسی نرم افزار تو کنکور سراسری نبود؟ تو این مدت کم، کدوم مباحثشو بخونم؟ از روی چه منبعی

دیگه تنها امیدم آزاده

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط:  سارا جون شما که It هستی میشه بگی کدوم فصلای مهندسی نرم افزار مهمتره ؟ و از روی چه کتابی بخونم؟

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ)Mahoor نوشته شده توسط:  لطفا راهنماییم کنین
برای مهندسی نرم افزار و مدیریت چی میخونین؟

مهندسی نرم کتاب های زیر رو خوندم:

پوران: فقط خلاصه های آخر هر فصلش خوب بود
ماهان: بدک نبود خیلی خلاصه و mp3 در ۱۲۰ صفحه گفته و بیشتر برای دوران جمع بندی می تونه مفید باشه
مقسمی: نسبت به بقیه واقعا کامل تر توضیح داده و بانک تست های جامع تری داره و نسبت به بقیه ارزش خوندن رو داره ....

مباحث مطرح به برداشت من: بیشتر در سالهای احیر روی فرآیند و مدل های توسعه نرم افزار، مفاهیم و مبانی شی گرایی،مدیریت پروژه های نرم افزاری ،مدیریت اطمینان و مرغوبیت نرم افزار ،طراحی معماری و در آخر RUP

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Mahoor - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ق.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)tesna نوشته شده توسط:  پوران: فقط خلاصه های آخر هر فصلش خوب بود
ماهان: بدک نبود خیلی خلاصه و mp3 در ۱۲۰ صفحه گفته و بیشتر برای دوران جمع بندی می تونه مفید باشه
مقسمی: نسبت به بقیه واقعا کامل تر توضیح داده و بانک تست های جامع تری داره و نسبت به بقیه ارزش خوندن رو داره ....
من برای سراسری کتاب اسلام ناظمی رو خوندم
یعنی برای آزاد متفاوت هست؟

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ق.ظ

خوب یکی بیاد بگه برای مهندسی کامپیوتر شاخه نرم افزار،دروس تخصصی غیر پایگاه و الگوریتم که هر ساله بوده الان شاید یکی دو ساله درس مهندسی نرم به عنوان تخصصی اومده... ما از کجا بدونیم چه مباحثی بیشتر میاد و چه کتابی برای این آزاد خوبه...
یکییییییییییییی بیاد نظرشو واضح بده... از پوران مقسمی و .... هر کتاب دیگه ای..برای من و امثال من که مهندسی نرم نخوندند برای کنکور کامپیوتر از رو چی بخونیم!!!!!!

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - SaMiRa.e - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ق.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط:  مهندسی نرم نخوندند برای کنکور کامپیوتر از رو چی بخونیم

با توجه به وقت کمی که هست ، بهتره کتاب پوران بخونید .
( البته نمیدونم تستاش برای آزادخوب هست یا نه ولی متنش قابل فهم تر نسبت به بقیه کتابهاست . )

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Eng_Sara - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ

واقعاً هم دروس تخصصی نرم افزار هر ساله عوض میشن....
سمانه جان دوست عزیز tesna تا حدی به سرفصل ها اشاره کردن.
منم یه بودجه بندی از مهندسی نرم افزار IT سالهای ۸۴ تا ۸۶ دارم امیدوارم به درد بخوره.
مدل های فرآیندی ۹ سوال
مدیریت نرم افزار و مهندسی سیستم ۶ سوال
تحلیل نرم افزار ۳ سوال
طراحی نرم افزار ۵ سوال
تست و نگهداری ۶ سوال
مفاهیم شی گرا ۵ سوال

اما همونطور که دوست خوبم گفتن سالهای اخیر رو مدیرت پروژه و مرغوبیت و کیفیت نرم افزار + شی گرایی + مدل های فرآیندی بیشتر مانور میدن.
اگه فرصتت کمه تحلیل و طراحی رو می تونی نگه داری آخر بخونی.
موفق باشید

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mohsen68mm - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ

کسی جواب سوالات سال های ۸۸ تا ۹۰ آی تی رو داره؟

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - razi_sh - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ

از وقتی نتیجه دولتی اومد به شدت استرس گرفتم
خیلی نگران کنکور آزادم
درس میخونم ولی با استرس
نمیتونم تصورش رو بکنم که آزاد هم قبول نشم
رتبه دولتیم خیلی بد شد...سر جلسه که دیدم وقتم کمه وخیلی جواب ندادم شروع کردم از اول هرچی شک هم داشتم زدم ودرصدام منفی شد
خیلی اعصابم خورده
خدایا کمکم کن حداقل برای آزاد این اشتباه دوباره تکرار نکنم...........

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط:  از وقتی نتیجه دولتی اومد به شدت استرس گرفتم
خیلی نگران کنکور آزادم
درس میخونم ولی با استرس
نمیتونم تصورش رو بکنم که آزاد هم قبول نشم

دقیقا منم همین طوری شدم...از بعد نتیجه ها استرسی منو گرفته که ول کن هم نیست...
راستش نمی دونم چرا اینطوری شدم...واسه سراسری اینطور استرس نداشتم که واسه آزاد اینطور استرس گرفتم...شاید به خاطر اینه که آخرین شانسمه....
خدا خودش کمکمون کنه...

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ)kati نوشته شده توسط:  دقیقا منم همین طوری شدم...از بعد نتیجه ها استرسی منو گرفته که ول کن هم نیست...
راستش نمی دونم چرا اینطوری شدم...واسه سراسری اینطور استرس نداشتم که واسه آزاد اینطور استرس گرفتم...شاید به خاطر اینه که آخرین شانسمه....
خدا خودش کمکمون کنه...
کتی جان آرامش خودتو حفظ کن. خودت میدونی که با استرس همه چی بدتر میشه.

فقط آروم باش و درس بخون ایشالا حتمن قبول میشی من قول میدم بهت Blush