|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۱۳ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: وقتی الان همه دارن از فیلترشکن استفاده میکنن و باهاش تلگرام را میارن بالا، چه دلیلی وجود داره تلگرام را فیلتر میکنن؟!
سؤالتونو انتقال دادم
گفتن حالا تا بیان فیل نصب کنن توی اتاق جاش نشه تازه همه هم دارن میبیننش دیگه چایی سرد شده
به هر حال مثل یه دست اندازه میمونه که سرعت رو کم میکنه
حالا قرار شد زودتر رسیدگی کنند، شبانهروز در تلاشن که این مشکل رفع بشود
ما هم باید با بردباری دوشادوش باشیم و در «صحنه» مستفعل باشیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۷:۰۳ ق.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۱۳ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: متوجه جوابتون نشدم
وقتی الان همه دارن از فیلترشکن استفاده میکنن و باهاش تلگرام را میارن بالا، چه دلیلی وجود داره تلگرام را فیلتر میکنن؟!
کی گفته همه استفاده می کنن؟ خیلی ها مثل مادر من اصلا نمیدونن هیتلر شکن چیه. به علاوه بعضیا مثل من اصلا کار مهمی با تلگرام ندارن که صرفشون کنه با هیتلر شکن واردش بشن. ایران که صرفا اونایی که شما میبینید نیستن. احتمالا شما یه مجموعه بسیار منتخب رو میبنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۳۲ ق.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۶ ۰۷:۰۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (12 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۱۳ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: متوجه جوابتون نشدم
وقتی الان همه دارن از فیلترشکن استفاده میکنن و باهاش تلگرام را میارن بالا، چه دلیلی وجود داره تلگرام را فیلتر میکنن؟!
کی گفته همه استفاده می کنن؟ خیلی ها مثل مادر من اصلا نمیدونن هیتلر شکن چیه. به علاوه بعضیا مثل من اصلا کار مهمی با تلگرام ندارن که صرفشون کنه با هیتلر شکن واردش بشن. ایران که صرفا اونایی که شما میبینید نیستن. احتمالا شما یه مجموعه بسیار منتخب رو میبنید.
باشه حالا زحمت بکش آواتارتو عوض کن .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۲ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵ ق.ظ
همیشه یک نفر باید باشد که نظم کسل کننده ی زندگی را به هم بزند!
همیشه باید آن دانشجو -آن شاگرد تنبل- دیرتر از همه درب کلاس را باز کند تا سرهامان به پشت برگردد! تا بفهمیم زندگی فقط آن تخته و آن ماژیک های رنگارنگ نیست.
همیشه باید آن استاد -آن که با بقیه فرق دارد- لبخندش را پرت کند به آخر کلاسی ها تا شاید بارقه ای از امید در دلشان بتابد! تا شاید باور کنند که -همانطور که دوست دارند- زندگی چیزی بیش از فرمول های پیچیده ی داخل کتاب هاست!
نظم را شاید در کتاب ها آموزش داده باشند، اما یادم نمی آید در کتاب های درسی از لذت "ناگهانی بودن" خوانده باشم!
از لذت فراموش کردن هر قاعده ی نرمال و تن دادن به "لحظه"، تن دادن به هر آنچه پیش آمده! هر آنچه خوش آمده!
خدایا وسط این همه شلوغی و هیلتر و امتحان و اراعه و دفاع یکم € رو ارزون کن دلمون شاد شه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moa-ari - 12 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۴۳ ب.ظ
یادش بخیر فُروم بیرموزیک ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نه من از تلگرام استفاده نمی کنم دیگه. تازه هیتلر شکن پولی هم دارم نه از این مجانیا. ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
و بله هیتلر شکن من کار می کنه و تلگرام هم باز میشه. ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
برای من پولی هم کار نمی کنه. یعنی می گه: the l2tp-vpn server did not respond زنگ زدم می گه سراسری است. یا صبر کن این چند روز بگذره یا بیا اینجا درست کنیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۶:۳۵ ب.ظ
من بعد از امتحان کلی فندوق شکن HexaTech نصب کردم سرعتش خیلی خوبه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۷:۲۱ ب.ظ
از سرکار که برگشتم خوابیدم تا الان نزدیک سه چهار ساعتی میشه
یه جوریم کسل و بی حوصله
آواتار آقای بلک رو که می بینم حالم از خواب بهم میخوره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۷:۳۴ ب.ظ
... و کماکان قصه های آواتار های بنده ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - H-Arshad - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۷:۳۵ ب.ظ
جیمیل یک ساعتی هست برای من باز نمیشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۶ ۰۶:۳۵ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: من بعد از امتحان کلی فندوق شکن HexaTech نصب کردم سرعتش خیلی خوبه.
واسه ویندوز چی دارین به جز سایفون؟
واقعا این قطع و وصل شدنا و فیلترا لی لی می کنه رو اعصابم![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
(۱۲ دى ۱۳۹۶ ۰۷:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ... و کماکان قصه های آواتار های بنده ...
نی نیه ولی نمی دونم چرا حس پیرمردی داره وقتی نیگاش می کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۶ ۰۸:۳۸ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: نی نیه ولی نمی دونم چرا حس پیرمردی داره وقتی نیگاش می کنم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
نی نی فتوشاپیه نی نی واقعی ک انقد دهنش باز نمیشه :/
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۶ ۰۸:۳۸ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (12 دى ۱۳۹۶ ۰۶:۳۵ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: من بعد از امتحان کلی فندوق شکن HexaTech نصب کردم سرعتش خیلی خوبه.
از بعدازظهر تا شب انگار همشون از کار میافتن lanternهم هست ولی اونم الان کار نمیکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 12 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۶ ۰۷:۲۱ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: از سرکار که برگشتم خوابیدم تا الان نزدیک سه چهار ساعتی میشه
یه جوریم کسل و بی حوصله
آواتار آقای بلک رو که می بینم حالم از خواب بهم میخوره
وقتی شدیدا کمبود خواب دارید اینطوری میشه، اکثر اوقات من از سر کار برمیگردم، باز انرژی دارم اونم دو چندان !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 12 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۱ ب.ظ
جناب وزیر ارتباطات!!
اینترنتو قطع کن؛ هر وقت صلاح دونستی وصلش کن!
روانی مون کردین با این اینترنت آشغالتون!!!!!!!!!
آخه من باید گوگل رو با فیلتر شکن باز کنم؟ :|
|