|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۹ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۴۷ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: نظر میرسه تسک های لایه های زیرین مانشت (بویژه لایه ی اپلیکیشن)، بسیار بسیار بیشتر از لایه ی وب ش شده.   
اشاره به کاربرهای خاصی هم نباشه 
به طوری که در لایه انتقال با ازدحام شدید و کاهش پرفورمنس مواجه هستیم 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ق.ظ
از تقلید نبودن متنفرم . . .
از پشت پرده رفتن و پاییدن هم متنفرم. . .
انگار دارم از خودم دزدی میکنم، اونم چی رو؟؟؟ عمرم رو؟!! برای چی؟! یه نمایش تازه!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۹ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۴۱ ق.ظ
سیم شارژرا تو کارخونه بین خودشون یه عهد میبندن ک میگه کابلی که بعد یه مدت از ساقه تا مرزِ نخشدن پاره پوره نشه از ما نیست و جایی تو بهشت نداره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۹ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۷ ق.ظ
کسی اینجا هست؟ که تشخیص گفتار کار کرده باشه؟ #_#
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۱۳ ب.ظ
دیشب دنبال یه رستوران کره ای می گشتم، گوگل مپ یه آدرس داده صادقیه، یکی م سعادت آباد. صادقیه نزدیکتر بود رفتیم اونجا. دونه دونه ساختمونا و مغازه ها رو نیگا می کردیم، نبود که نبود. بعد از نیم ساعت گشتن از یه مغازه دار پرسیدم گفتش که جای اون بستنی فروشه بود، سه ساله جمع کرده رفته!
آخههه سه سااااال؟؟! فکر میکردم مپ خیلی آپدیته، حالمو گرفت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۱۳ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: دیشب دنبال یه رستوران کره ای می گشتم، گوگل مپ یه آدرس داده صادقیه، یکی م سعادت آباد. صادقیه نزدیکتر بود رفتیم اونجا. دونه دونه ساختمونا و مغازه ها رو نیگا می کردیم، نبود که نبود. بعد از نیم ساعت گشتن از یه مغازه دار پرسیدم گفتش که جای اون بستنی فروشه بود، سه ساله جمع کرده رفته!
رستوران شب های کره ( صادقیه ) ؟ بهتر نبود قبل رفتن به اونجا یه تماسی با اونجا می گرفتین ؟
۰۲۱-۴۴۰۰۱۹۷۹
همون خروجی مترو صادقیه یه شیرینی کره ای می پزن همونو بگیرید . در ضمن اون رستوران کره ای جاش قلیان سراست فکر کنم خخخخ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (09 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۱۳ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: دیشب دنبال یه رستوران کره ای می گشتم، گوگل مپ یه آدرس داده صادقیه، یکی م سعادت آباد. صادقیه نزدیکتر بود رفتیم اونجا. دونه دونه ساختمونا و مغازه ها رو نیگا می کردیم، نبود که نبود. بعد از نیم ساعت گشتن از یه مغازه دار پرسیدم گفتش که جای اون بستنی فروشه بود، سه ساله جمع کرده رفته!
رستوران شب های کره ( صادقیه ) ؟ بهتر نبود قبل رفتن به اونجا یه تماسی با اونجا می گرفتین ؟
۰۲۱-۴۴۰۰۱۹۷۹
همون خروجی مترو صادقیه یه شیرینی کره ای می پزن همونو بگیرید . در ضمن اون رستوران کره ای جاش قلیان سراست فکر کنم خخخخ
بهتر بود ولی تماس نگرفتم قبلش. انتظار نداشتم سه سال پیش جمع کرده باشه رفته باشه ولی هنوز باشدش تو مپ.
شیرینی کُره ای یا کَره ای؟! چیه؟؟
نه بستنی و آبمیوه فروشی بود به جاش، قلیون نبود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۳۷ ب.ظ
بعضی پست ها هستن که باید نقل قول بشن تا طرف دیگه نتونه پاکشون کنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۹ دى ۱۳۹۶ ۰۴:۳۸ ب.ظ
بوهای خوبی میاد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۶ ۰۴:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بعضی پست ها هستن که باید نقل قول بشن تا طرف دیگه نتونه پاکشون کنه.
![[تصویر: 449642_74rx_sticker.jpg]](https://img.manesht.ir/449642_74rx_sticker.jpg)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۵۷ ب.ظ
وااااااااااااایییییییی همین الان بهم زنگ زدن اســــــــــمم درومــــــــــــد...
خیـــــــلی خـــــوشحالم

پ.ن: آقای کرویس از پای سجاده بلند شین دیگه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۶ ۰۴:۵۷ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: وااااااااااااایییییییی همین الان بهم زنگ زدن اســــــــــمم درومــــــــــــد...
خیـــــــلی خـــــوشحالم

مبارک باشه.
خدا رو شکر.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۶:۰۰ ب.ظ
ترامپِ مثلاً دلسوزِ ملتِ ایران، terrorist nation هنوز یادمون نرفته!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - H-Arshad - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۶:۵۱ ب.ظ
آقا من میگم یک بار هم که شده با خودمون رو راست باشیم.
ترامپ و بقیه هم بزاریم کنار.
انصافا مشکلات اقتصادی نیست؟ رانت و پارتی و فساد نیست؟ جوان های بیکار و سرخورده نیست؟
بلاخره آدم هم خسته میشه ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 09 دى ۱۳۹۶ ۰۶:۵۱ ب.ظ
من از بیگانگان دیگر ننالم
که با من هر چه کرد آن آشنا کرد
گر از سلطان طمع کردم خطا بود
ور از دلبر وفا جستم جفا کرد
(۰۹ دى ۱۳۹۶ ۰۶:۵۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: (09 دى ۱۳۹۶ ۰۶:۰۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:
آقا من میگم یک بار هم که شده با خودمون رو راست باشیم.
ترامپ و بقیه هم بزاریم کنار.
انصافا مشکلات اقتصادی نیست؟ رانت و پارتی و فساد نیست؟ جوان های بیکار و سرخورده نیست؟
بلاخره آدم هم خسته میشه ...
اینا که گفتی هست و هر که میگه نیست هیفده هیجده نوزده بیست!
ساختارو نشکن وگرنه ساختارتو میشکنن
احساس میکنم ستارهام رصد میشم حبل من مسد میشم جسد میشم...
|