|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 30 آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۴۱ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۷ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (30 آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۳ ق.ظ)reticent نوشته شده توسط: ای زندگی!
هیشکی رو هم نداشتیم بعد زلزله نگران حالمون بشه، بهمون پیام بده جویای حالمون بشه!
از ما که گذشت، ولی با بقیه خوب تا کن! :| -_-
چرا اتفاقا من یاد شما افتادم![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
قربونت برم که انقدر مهربونی.
اتفاقاً منم همونموقع تو مانشت بودم و به بچههای مانشت که میدونم تهران هستند فکر کردم. شما و چند نفر دیگه از دوستان.
خداروشکر که به خیر گذشت و همهتون خوبید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 30 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۹ ق.ظ
ما که اومدیم خونه دیگه،خدا بخیر کنه![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۱۹ ق.ظ
لپتاپم موند تو ماشین، جاش امنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 30 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ ق.ظ
سلام
دوستان چطوری بفهمم جیمیلی که برا یه نفر فرستادم خوانده شده یا نه؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 30 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ ق.ظ)ele نوشته شده توسط: سلام
واسه بروزر کروم و جیمیل اکستنشن mailtracker
واسه همه بروز ها و سرویس های ایمیل getnotify.com
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 30 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (30 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ ق.ظ)ele نوشته شده توسط: سلام
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (30 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ ق.ظ)ele نوشته شده توسط: سلام
فک کنم طرف متوجه میشه، درسته؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 30 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۵ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۴ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (30 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (30 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ ق.ظ)ele نوشته شده توسط: سلام
فک کنم طرف متوجه میشه، درسته؟
آره احتمال فهمیدنش هست. ولی اکثر افراد متوجه نمیشن. مورد داشتیم حتی ناراحتم شده (از اون ور آبی ها) ولی من هیچ وقت با این مورد برخورد نداشتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۴ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: فک کنم طرف متوجه میشه، درسته؟
میل سرور اغلب دانشگاهها، تصاویر نهفتهی داخل ایمیل رو بلاک میکنند و لینکش رو پائین مینویسند. در نتیجه هم طرف متوجه میشه ردیابی کردی، هم ما متوجه نمیشیم که طرف باز کرده یا نه.
علاوه بر این حتی توو جیمیل و اینا میشه تنظیم کرد که تصاویر رو باز نکنه و اطلاع بده بهت. البته تصویری که در ایمیل امبد شده لزوما تصویر به منظور tracking نیست و ممکن هست یه شکلک باشه که در اون صورت جلوی اون هم گرفته خواهد شد. با مراجعه به سورس صفحه میشه متوجه شد چون اغلب به صورت یه پیکسل سفید در ابعاد ۱ در ۱ هست.
من خودم خوشم نمیاد کسی ردیابی کنه و ایمیلش رو یا جواب نمیدم، یا دیر جواب میدم. قبل از جواب دادن هم میزنم که عکس ردیابی رو نشون بده و بعد جواب میدم، طرف هم فکر میکنه همون لحظه ایمیلش رو خوندم. الان که فکر میکنم یه موضوعی نیست که داخلش پلیدی به خرج نداده باشم :'))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 30 آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۱ ب.ظ
امشب تولدمه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 30 آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۱ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: امشب تولدمه ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
تولدتون مبااااااااااارک دوست عزیز.
براتون بهترینها رو آرزو میکنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 30 آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۴۸ ب.ظ
چقدر خوبه که مردم اینهمه واسه خریدن هندوونه و انار و این چیزا تو خیابونا جنب و جوش دارن، واقعا میبینم اینارو حال میکنم که بین این همه مشکلات، حداقل خودشون سعی میکنن خودشون رو شاد نگه دارن، برنامههای خانوادگی تشکیل بدن و سنتهای اصیل ایرانی رو زنده نگه دارن. من هم در این راستا بعد از کلی تحقیقات در مورد انواع هندوونههای آرژانتینی، محلی، گرد، بیضی و اینا بالاخره تونستم هندوونه منتخب خودم رو پیدا کنم! و الان بیصبرانه منتظر افتتاحیه مراسم هستم! امشب یک شب خیلی ویژه، خاص و پرانرژیه! Yessssssssss ! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۱ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: امشب تولدمه ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
به به به به مبارک باشه؛
هرچند که دیگه امیدی به گرفتن شیرینی از مانشت نیست! ولی من شانس خودم رو مجددا امتحان میکنم: حالا کی شیرینیش رو بخوریم؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۲۹ آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۵۶ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: یک ماه دیگه دارم میرم سربازی
خب مسلم خان، سرباز وطن! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
بیا تعریف کن ببینم، کولهبارت رو واسه شب یلدا بستی یا نه؟ چه حسی داری؟ نبینم دلت گرفته باشهها! فکر نکن ما حواسمون نیستا، نه برادر! ما حواسمون به همه چیز هست، همه چیز... نگران موهات هم نباش، اتفاقا موهای تک سانتی با ته ریش میاد بهت، من میتونم حدس بزنم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۴۸ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: من خودم خوشم نمیاد کسی ردیابی کنه و ایمیلش رو یا جواب نمیدم، یا دیر جواب میدم. قبل از جواب دادن هم میزنم که عکس ردیابی رو نشون بده و بعد جواب میدم، طرف هم فکر میکنه همون لحظه ایمیلش رو خوندم. الان که فکر میکنم یه موضوعی نیست که داخلش پلیدی به خرج نداده باشم :'))
شما به انواع روش ها مردم رو ترک می کنی حالا خودت از اینکه ترک بشی خوشت نمیاد؟! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۱ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: منم یاد خودم افتادم
عزیزم من یاد تو افتادم.
الکی مثلا من خیلی دوستت دارم. ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 30 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۵۶ ب.ظ
دو صد گفته چون نیم کردار نیست
چه بسیار ناصح بی عمل
چه بسیار عالم بی عمل
چه بسیار انسان نمای ظاهرساز که خودش را نیز فریب داده
چه مظلوم آدمی که اسیر ذهنش شده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 آذر ۱۳۹۶ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: چقدر خوبه که مردم اینهمه واسه خریدن هندوونه و انار و این چیزا تو خیابونا جنب و جوش دارن، واقعا میبینم اینارو حال میکنم که بین این همه مشکلات، حداقل خودشون سعی میکنن خودشون رو شاد نگه دارن، برنامههای خانوادگی تشکیل بدن و سنتهای اصیل ایرانی رو زنده نگه دارن. من هم در این راستا بعد از کلی تحقیقات در مورد انواع هندوونههای آرژانتینی، محلی، گرد، بیضی و اینا بالاخره تونستم هندوونه منتخب خودم رو پیدا کنم! و الان بیصبرانه منتظر افتتاحیه مراسم هستم! امشب یک شب خیلی ویژه، خاص و پرانرژیه! Yessssssssss ! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
به سلامتی مبارک باشه شب یلدا و اینا ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
|