|
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hosein70 - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
بچه ها به نظرتون من امید به روزانه در هیچ جایی داشته باشم |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - majid11877 - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)ali.329 نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ)majid11877 نوشته شده توسط: اقایون وخانومهای مهندس یه نیم نگاهی هم به اینا بندازین نظرتونو بگین کجا بریم از الان دنبال خونه و ... باشیمدوست من درصدات خیلی شبیه ماله منه.من که به خودم میگم هیچ جا قبول نمی شم.احتمال ضعیفی داره شبانه اردبیل قبول بشم. سلام علی جان اگه درصد هات مثل مال من باشه فکر کنم بهتر میشه مطمین باش چون امسال تخصصی ها ضریبش ۴ شد خیلی مهمه |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - reskandarinia - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
سلام به همه زبان ۰ ریاضی ۱۰ مشترک ۳۲ تخصصی هوش ۳۹ به نظرتون امیدی به روزانه شهرستان دارم؟ رتبم چند میشه؟؟؟؟ |
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
مهندسی کامپیوتر دروس مشترک ۶/۶- دروس تخصصی ۳۷ فناوری اطلاعات دروس مشترک ۷/۷ دروس تخصصی ۲۷/۷ مدیریت ۴/۴ معماری ۲۵ لطفا نظر بدید . ( رک بگید من ناراحت نمیشم . ) با تشکر سعید |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - arshin.r - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ)hosein70 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)arshin.r نوشته شده توسط: تخصصی ۴۰% اگه سوال ۹۴ حذف شه و ۹۶ هم درست شه و ۱۰۰ طراحی الگوریتم هم درست شه گفتم اون یه دونه رو هم که شک دارم نزنما ولی شیطون گولم زد بد جورم ، حدودی رتبه ام چی میشه به نظرتون ؟ (۰۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ق.ظ)arshin.r نوشته شده توسط: ولی سواله ۱۰۰ هیچکدام درسته ها با مثال نقض میشه به این جواب رسید، درصد شما هم چه خوبه، خوش به حالتون ایشالا ولی به نظر من طبق متن سوال هیچکدام مناسبتره |
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nazanin2020 - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ
بچه ها اینجا رو هم ی نگاه بندازین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hosshah - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ)reskandarinia نوشته شده توسط: سلام به همه به نظرم امید داشته باش (۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط: مهندسی کامپیوتر دوست عزیز تو کامپیوتر امید نداشته باش رتبت حدود ۶ یا ۷ هزار بشه فک کنم. چون گفتی رک بگو رک گفتم |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - zahra 67 - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ
ریاضی: ۱۰/۴۱ مشترک: ۲۵/۹ تخصصی معماری: ۱۲/۵ امیدی هست به نظرتون یا سال دیگه؟ خودم که اصلا امیدی ندارم
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mojhde - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)zahra 67 نوشته شده توسط: ریاضی: ۱۰/۴۱آدم هیچ وقت نباید امیدشو از دست بده چون همه چی دست خداست و هر چی صلاح آدم باشه پیش میاد پس هیچ وقت امیدتو از دست نده ![]() من خودم درصدای جالبی ندارم اما تا آخرین لحظه امیدمو از دست نمیدم
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ)reskandarinia نوشته شده توسط: سلام به همه ممنون از اینکه نظرت رو گفتی |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hasna00 - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:من با حرف شما موافق نیستم(09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: سوال ۱۰۰ آخه چه ربطی به فلوید داره یه سری شرایط گذاشته بود که با مثال به سادگی نقض میشد ۲و۳ راه حل پارسه رو ببینید اثباط کرده به راحتی توی حل تشریحی پارسه هم به جای یال هایی غیر از قطر اصلی برا خودش صفر گذاشته و مثال نقض زده - من با کلید دو سه بیشتر موافقم تا گزینه ی چهار - اینو فقط گفتم چون گفته بودید دوستان بیشتر با شما موافقند |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - soheila2012 - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
ای بابا دوستان همچنان دارن سوالات رو حل میکنن؟؟ دیشب خواب دیدم سازمان سنجش درصدهامو تو سایت گذاشته و یه قسمتی داشت که برای هر کسی یه چی مینوشت که برای من نوشته بود" آخه چرا" ...!!!! بعد درصدام که دیدم همش غلط بود یعنی خیلی کم بود ، بعد چند لحظه دیدم پیامک اومده و درصدهام خوب گفته بود. یعنی سازمان سنجش اینقد ازم ترسیده توی خواب میاد بهم میگه.... ای بابا!!! |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - damavand_kellap - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)hasna00 نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:من با حرف شما موافق نیستم(09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: سوال ۱۰۰ آخه چه ربطی به فلوید داره یه سری شرایط گذاشته بود که با مثال به سادگی نقض میشد ۲و۳ راه حل پارسه رو ببینید اثباط کرده به راحتی ببخشید دوست عزیز وقتی تو صورت سوال چیزی نگفته یعنی انتظار داری ما رو هوا واسه خودمن بینهایت بزاریم؟ وقتی یالی بین دو راس نباشه تو ماتریس خوب جاش صفر میزاریم مگه اینکه تو صورت سوال میگفت اینو که باید بینهایت در نظر بگیریم.به خصوص که تو جوابا هم گزینه هیچکدام رو گذاشته بود این که من میگم بقیه دوستان هم فکر کنم باهام موافقا دلیلش کامنتای بقیه دوستان بود که اکثرا نسبت به جواب این سوال اعتراض داشتن |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - majid11877 - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: ای بابا دوستان همچنان دارن سوالات رو حل میکنن؟؟ اتفاقا منم دیشب وچند شبه دارم همش کابوس ارشد ومیبینم میخوام تصمیم بگیرم دیگه بهش فکر نکنم راستی بجنورد چه خبر؟؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hosein70 - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ)majid11877 نوشته شده توسط:بچه ها دیگه کنکورو بی خیال(11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: ای بابا دوستان همچنان دارن سوالات رو حل میکنن؟؟ میدونید ترم جدید دانشگاه ما ۱۲ بهمن ماه شروع شد منم اول اسفند رفتم دانشگاه اولین جلسه ای که رفتم استاد بهم گفت ۵ تا غیبیت داری یه جلسه دیگه غیبت کنی حذفت میکنم گفتم استاد کنکور داشتم مگه تو کتش میرفت |