یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: می بینم که هر جا لازم باشه آی تی می شین . هر جا لازمه نرم افزاری Cool ادم باید بتونه خودش رو با شرایط وقف بده باید انعطاف پذیر باشه (۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)nasim** نوشته شده توسط: چه خوب شد این انفورماتیک پزشکی رو گفتید و اطلاع رسانی کردیدخب حالا کی تاپیک درس خوندن دسته جمعی رو میزنید ببینید اونقدر سروصدا کردید که بچه ها بیدار شدن حالا بیاو درستش کن |
Re: RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sahar-it88 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط:فک می کنم همیشه فقط مشکل از منبع نیست شاید مشکل از نوع خوندن خود آدم باشه(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: منابع واسه سال بعد چی بخونم واسه دروس مشترک؟؟؟کتابایی بگین که تضمینی باشهاز همین الان بخونی؟ فکر نکنم از نوع خوندن باشه.آخه سوالای سال قبل برام آب خوردن بود ولی امسال مشترک که برام سخت بود تخصصی هم بین گزینه ها شک میکردم و بعضی گزینه ها برام ابهام داشت Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - masoudtizhoush - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ق.ظ
بچه ها... من یک بار دیگه درصد هامو میگم... توروخدا فقط همین یه بار و بگید دیگه... اذینم نکنید.. زبان ۵۰ مشترک ۷ تخصصی ۵۹ معماری ۰ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط:آخه سوال های امسال تکراری نبودن و مشترکش هم که ساده نبود. آمادگی ما بر اساس سوال های سال های قبل بوده(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط:فک می کنم همیشه فقط مشکل از منبع نیست شاید مشکل از نوع خوندن خود آدم باشه(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: منابع واسه سال بعد چی بخونم واسه دروس مشترک؟؟؟کتابایی بگین که تضمینی باشهاز همین الان بخونی؟ |
Re: RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sahar-it88 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط:آخه سوال های امسال تکراری نبودن و مشترکش هم که ساده نبود. آمادگی ما بر اساس سوال های سال های قبل بوده(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط:فک می کنم همیشه فقط مشکل از منبع نیست شاید مشکل از نوع خوندن خود آدم باشه(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: از همین الان بخونی؟ خب پس نتیجه میگیریم که باید قوی تر کار کنیم حالا از روی چه کتابی و چجوری خدا داندD Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ
[ (۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)nasim** نوشته شده توسط: چه خوب شد این انفورماتیک پزشکی رو گفتید و اطلاع رسانی کردیدخب حالا کی تاپیک درس خوندن دسته جمعی رو میزنید ببینید اونقدر سروصدا کردید که بچه ها بیدار شدن حالا بیاو درستش کن [/quote] حالا تاریخ آزمونش کیه دقیقا؟ اگه دقیق هم نمی دونین همون حدودی جواب بدین |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: بیا! فقط یه روز نبودیما، بچهها کلا از IT به انفورماتیک پزشکی به انحراف کشیده شدند! من که اصن نمی خوام برم اون همه پول کتاب انفورماتیک بدم که، فقط می خوام با شزایطش آشنا شم (۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: یک نفر قرار بود یک هفته بعد کنکور گروه خواندن زبان راه بندازه؛ من خیلی منتظر راه افتادن اون گروهم آره واقعا! من فکر میکنم تو این روزها انرژی آزاد شده بچههای مانشت داره الکی هدر میره! یه دو تا تاپیک هدفدار نداریم، یا داریم اینجا چایی میخوریم! یا تو تاپیک سوالات ۱۸۵۰ تومانی حرص! یه تاپیک IELTS ای! یه GRE ای! یه برنامهنویسی وبی! یه شبکهای! یا حتی یه تاپیک واسه خوندن کنکور ۹۴ ای! [/quote] قبل کنکور بچه ها فک می کردن می رن سر جلسه خوشحال و خرم بر می گردن. کسی نمی دونست چی می شه که |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: حالا تاریخ آزمونش کیه دقیقا؟ Big Grin ۲۲ , ۲۳ خرداد ۹۳ بازم خواهش می کنم انفورماتیک رو اینجا ادامه ندید بخش مربوطش هست مرسی دوستان بزارید باخیال راحت من چای بخورم این طوری هی استرس کنکور منو می گیره من دیگه تحملش رو ندارم دیگه ادامه ندید(در حال گریه کردن) |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ق.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:باشه قبوله... شما چاییتو بخور(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: حالا تاریخ آزمونش کیه دقیقا؟ Big Grin |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - jparisa - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ق.ظ
بزارید نتیجه بیاد بعد حرص بخورید! اصلا به کلید هم نیست شاید درکل میانگین درصد پایین باشه و شما فکر کنید خراب کردید شماهایی که قبل کنکور امیدواربودید الان اینجوری شدید معنیش اینه ظاهرا اینجوری نشون میدادید. من تصمیم گرفتم به کنکور فکر نکنم ذهنم خسته شده از بس...شماهم امتحان کنید. بیخیییییال |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - H3NGAM3H - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ق.ظ
به اینجا کم سر میزنم و کم میخونمتون بخاطر جوی که هست ! اصلا استرسی که برام ایجاد میشه بیشتر از زمان قبل از کنکوره کنکور گذشت .. هرچند اصلا اصلا برای من خوب نبود و امیدی به نتیجه ندارم ، اما با بالا پایین کردن درصدام نتیجه ی واقعی که تغییر نمیکنه پس بهتره ۳ماه دیگه از عمرم هم به پای اون ۵ماه مطالعه هدر ندم (البته اون ۵ماه از نظر من هدر نرفت.. دوسش داشتم هرچند خستگی زیادی داشت ) واقعا اینهمه سرگرمی و تفریح .. من اگه وقت آزاد مث شما داشتم الان اصلا پشت سیستم نبودم .. بخورید و بیاشامید و بگردید اما.. جای مارو هم خالی کنید خب منم دلم تفریح میخوااااد |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - tayebe68 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: یه چیز جالب پیدا کردم تکنیک جالب و موثریه ، من دوران پیش دانشگاهی با نوارهای آلفای ذهنی برای خودم یه کلبه ساخته بودم، الان دوباره یادش افتادم سپاس (۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: ببینید اونقدر سروصدا کردید که بچه ها بیدار شدن حالا بیاو درستش کن دوست عزیز این کنکوره، امتحان کلاسی نیست که ۱۰ نفر کمتر یا بیشتر اینقدر موثر باشه؛ سعی کنید مطالعه تون رو بیشتر کنید، تا اینکه بخواید رقیبا رو از صحنه به در کنید ایشالا که شما قبول بشید ، فک کنم اگه قبول نشید واقعا ناراحت بشم!! |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - atenaa - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:اقا من انفورماتیک شرکت نمیکنم ی رقیب کمتر شد(30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: می بینم که هر جا لازم باشه آی تی می شین . هر جا لازمه نرم افزاری Cool (۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: بیا! فقط یه روز نبودیما، بچهها کلا از IT به انفورماتیک پزشکی به انحراف کشیده شدند! اقا ایلتس و gre رو پایه ام من عشق زبانم |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: دوست عزیز این کنکوره، امتحان کلاسی نیست که ۱۰ نفر کمتر یا بیشتر اینقدر موثر باشه؛ سعی کنید مطالعه تون رو بیشتر کنید، تا اینکه بخواید رقیبا رو از صحنه به در کنید CoolTongue اخه من از بچگی اهل درس خوندم نبودم می خوام از تکنیک های جدید از راه بدر کردن رقبا و معتاد کردن رقبا استفاده کنم برای این کنکور شاید اینطوری یه فرجی حاصل شد مرسی از لطفتون ولی قبول نشدن تو کنکور چیزی نیست که ادم خودش رو ناراحت کنه و غصه بخوره فقط یه قسمت خیلی کوچیک از زندگی هستش اگه یه نگاه کلی به زندگی بکیند شاید مثل من به این نتیجه برسید یکی از کوچکترین قسمتهای زندگی هستش (۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: اقا من انفورماتیک شرکت نمیکنم ی رقیب کمتر شد دیدی از همین اول داره فرجی حاصل می شه |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sahar_rostami2 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ
پس چرا من به این تاپیکا سر میزنم استرس که نمیگیرم هیچی کلی هم شاد میشم! فکر کنم اونایی که میان میگن ما سر نمیزنیم چون جوش بد و استرس زاس استرس از خودشونه! وگرنه بچه هایی که از کنکور تا حالا هستیم داریم میخندیم ! ناراحتی من ندیدم! |