|
|
اعلام نتایج وکارنامه - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: اعلام نتایج وکارنامه - sani - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ
مهندسی کامپیوتر ریاضیات ۲۱/۰۵ مشترک ۴۱/۹۸ تخصصی ۲۸/۳۳ رتبه ۱-۴۰۱ ۲-۵۰۱ ۳-۱۹۱ ۴-۱۸۸ به نظرتون با ۱۹۱ نرم افزار کجا قبول می شم؟می شه به تهران امید داشت؟ |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - h.sarikhani88 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ق.ظ)bitash نوشته شده توسط: لطفا می شه واسه it هم کپی کنید. it ندارم شرمنده |
|
اعلام نتایج وکارنامه - fazelian - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ب.ظ
سلام به بچه های عزیز اولا یه تبریک واسه دوستایی که رتبه خوبی اوردین من که خیلی خوشحال شدم.انشالا همه موفق بشن بچه هایی که تونستن رتبه خوبی اوردن مخصوصا اونایی که زیر ۱۰۰ شدن منابعی که خوندن+نکته هایی واسه بهتر خوندن رو واسه بچه های سال ۹۱حتما بزارن تا اونا هم بتونن موفق بشن مخصوصا اونایی که در شهرستانن!اخه دسترسی به اساتید برجسته ندارن!!! نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - parmis.k - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ)parmis.k نوشته شده توسط: زبان ۱۹ روزانه و شبانه واسم مهم نیست میشه حدس زد کدوم دانشگاه تهرانو میارم؟ |
|
اعلام نتایج وکارنامه - mahaya - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ب.ظ
اول از هر چیزی به همه اونایی که رتبه خوبی کسب کردن تبریک فراوان میگم. بعد از آن،یک سوال واسه یکی ازدوستام.تاسکته نکرده بجوابین.ممنونتون میشمممم. رتبه ای که تو پیام نور وغیرانتفاعی آورده ۶۲۰ .میخواد بدونه امیدی هست؟ خیلی ناراحته!! -------------------------------------------------------------------------------- در گرایش هوش مصنوعی در پیام نور وغیرانتفاعی ۶۲۰غیرانتفاعی وپیام نور میاره؟؟؟؟؟؟؟ |
|
اعلام نتایج وکارنامه - mary_5631 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ب.ظ
بچهها یکی بگه با ۳۰۴ نرم افزار یا ۵۳۰ هوش چی میشه قبول شد؟؟؟؟؟ مرسیییییی |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - davood3d - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ)h.sarikhani88 نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ق.ظ)bitash نوشته شده توسط: لطفا می شه واسه it هم کپی کنید. میشه رتبه های آخر قبولی دانشگاههای تهران رو برای گرایش نرم افزار و الگوریتم بذارید خیلی ممنون |
|
اعلام نتایج وکارنامه - موج - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(با اجازه فرداد عزیز) دانیال (daniyalfx) دیشب رتبهها رو به بعضی از بچه های مانشت مثل سجاد و افاق و سمانه خانوم و فرداد و شهریار تبریک گفته و از من خواهش کرد که لینک پستی که تو باشگاه مهندسان برای بچه های مانشت زده رو اینجا قرار بدم تا دوستان ببینن لینک: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - Atefe_M - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: با سلام سلام به همگی، من که دیشب تا صبح گریه کردم البته سال اولم بود و از آبان شروع کرده بودم، انشاءالله سال بعد، ولی یه کم تفاوت رتبهها ***** چون درصدای من اینه زبان۶/۶۷ ریاضیات ۱۵/۷۹ مشترک:۲۴/۶۹ تخصصی نرم ۳۰/۰۰ معدل ۱۷/۰۱ رتبه نرم ۸۳۹ !!!!!! یعنی این همه تفاوت رتبه الگوریتمو محاسبات: ۶۶۸ !!!!!!!!! میشه نظر بدین؟ |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - موج - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ)Atefe_M نوشته شده توسط: سلام به همگی، من که دیشب تا صبح گریه کردم البته سال اولم بود و از آبان شروع کرده بودم، انشاءالله سال بعد، ولی یه کم تفاوت رتبهها ***** چون درصدای من اینه آره امسال زبان آسون بوده و اونایی که زدن برد کردن من هم شدم ۶۷۰ یکی همه درصداش شکل منه ۳۴ درصد زبان زده شده ۲۲۵ |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - Atefe_M - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ)Atefe_M نوشته شده توسط: سلام به همگی، من که دیشب تا صبح گریه کردم البته سال اولم بود و از آبان شروع کرده بودم، انشاءالله سال بعد، ولی یه کم تفاوت رتبهها ***** چون درصدای من اینه چی بگم والا، فکر کن من معماری سفید اون موقع رتبه ۱۷۸۶ !!!!!!!! یعنی ۸۰۰ تا بیشتر تازه ایشون منفی زده!!!!!! واقعا رقابت خییییییییییلی فشرده است، تجربه خوبی بود |
|
اعلام نتایج وکارنامه - baran23575 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ
به همهی اونایی که رتبه های خوب آوردن تبریک می گم، بچهها یه سوال دارم به نضرتون تو IT میشه به رتبهی ۳۹۰ غیر انتفایی امیدی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا غیر انتفایی و پیام نور چند نفر می گیرن؟؟؟ |
|
اعلام نتایج وکارنامه - mahaya - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ
میشه آقای موج نظرتونو درمورد اون دوست من که ۶۳۰ تو قسنت پیام نور و غیرانتفاعی آورده بدین. ورتبه روزانه وشبانه ۱۶۰۰/ خیلی ناراحته. ممنون میشه نظتونو بدین که پیام نور وغیرانتفاعی میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
اعلام نتایج وکارنامه - Atefe_M - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ
ببخشید بچهها یادم رفت به همه کسایی که رتبه خوب آوردن تبریک بگم، انشاءالله که همیشه موفق و سربلند باشین |
|
اعلام نتایج وکارنامه - hadaf - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۳ ب.ظ
سلام تبریک به همه افرادی که رتبه خوب آوردن یکی به ما کمک کنه: با رتبه ۱۱۷۴ نرم با سهمیه دبیری کجا می شه آورد؟خواهش می کنم یکی بگه ممنون |