|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 25 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (25 آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۲ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: وا!
مگه شماها همسر رو فقط برای همراهی در به بار نشستن زندگی و رسیدن تون به اون نقطه مالی مطلوب می خواید؟ مگه از الآن به بعد نمی خواید زندگی کنید؟ مگه از الآن به بعد دیگه سختی ها و بالا و پائین های زندگی و نیاز به داشتن یک همراه تموم شده؟ اصلا مگه تنهائی استفاده کردن از زندگی که ساختید لذت داره؟
درسته که با هم ساختن زندگی لذت داره، اما من فکر نمی کردم که یک آقا از اینکه دست پر بره خواستگاری و زندگی راحتی برای همسرش فراهم کنه ناراحت باشه! نمی دونم شایدم اشتباه می کردم!
بله کلی از بالا و پایین های زندگی من تموم شده دیگه مثل لیسانس، ارشد، کار، سربازی. فکر کنید اگه هر کدوم از اینها یه طور دیگه رقم می خورد شما الان کجا بودید. اگه کامپیوتر قبول نمی شدید احتمالا اصلا هیچ وقت عضو مانشت نمی شدید و این پست رو نمی زدید!
تنهایی استفاده کردن از زندگی لذت داره خوبشم داره. تنهایی میتونم مسافرت اروپایی برم. میتونم کاری که دوست دارم رو انجام بدم. میتونم یه ماشین با دو برابر قیمتی که الان میتونم بخرم رو بخرم.
اینکه آقا با دست پر بره خواستگاری (و قبلش رد شده باشه) این شاعبه رو پیش میاره که اصلا شخصیت آقا مهمه یا شرایطش؟ به علاوه اگه من مقدار خوبی از شرایطم ثابت شده توقع کیس شیش دنگ هم دارم دیگه.
بله. خب هر کس نظری داره. نظر همه محترمه.
فقط اُمیدوارم پشیمون نشید، یا اگر پشیمون شدید اونقدر دیر نشده باشه که بهاش سال های زیادی باشه که می تونستید کنار خانواده تون بگذرونید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 25 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۹ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: حاج آقا مثالت تو حلقم 
مخلصیم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۵ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: بله. خب هر کس نظری داره. نظر همه محترمه.
فقط اُمیدوارم پشیمون نشید، یا اگر پشیمون شدید اونقدر دیر نشده باشه که بهاش سال های زیادی باشه که می تونستید کنار خانواده تون بگذرونید.
دیگه الان سالهای زیاد رفته دیگه. ۱۰ سال پیش باید یه اتفاقایی میفتاد. ۱۰ سال کم بوده؟ تازه گلِ جوونیم هم بود.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 25 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ
با قدرت از نظرات جناب بلک یا بلک هالو حمایت می کنم

هر کی بحث ازدواج داره بیاد با من بحث کنه 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 25 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۸ ب.ظ
ازدواج باید اتفاق بیفته نمیشه زورش کرد که مثلا من امسال باید ازدواج کنم یا من دیگه ازدواج نمیکنم (چون اون موقع که باید می بودش نبودش)!!
یهو میبینید سال دیگه ازدواج کردید و وقتی یادتون میفته به این حرفا می بینید تجربه هاتون چقد زیادتر شده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: هر کی بحث ازدواج داره بیاد با من بحث کنه  
با این آواتارت کسی جرات نمی کنه باهات بحث کنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 25 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۸ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: ازدواج باید اتفاق بیفته نمیشه زورش کرد که مثلا من امسال باید ازدواج کنم یا من دیگه ازدواج نمیکنم (چون اون موقع که باید می بودش نبودش)!!
یهو میبینید سال دیگه ازدواج کردید و وقتی یادتون میفته به این حرفا می بینید تجربه هاتون چقد زیادتر شده
آدم از فرداش هم خبر نداره .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 25 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۱ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: کدوم حرفم نشوندهنده گناهپنداری بود؟! متوجه حرفتون اصلا نشدم.
میدونم بخاطر باور عمیقی که رو این موضوع داشتین گفتین منم یه مدت طولانی اینجوری فک میکردم (نوجونی و تا همین چندسال پیش) ولی الان میبینم چقد این فکرا میتونن آزار دهنده باشن... اینکه اگه ازدواج کنی کمتر به گناه کشیده میشی و جامعه به فساد کشیده نمیشه. چرا باید انقد خودمون رو بدون کنترل فرض کنیم؟
یا اینکه اگه تنها باشیم به کمال نمیرسیم و اگه داریم اینجوری لذت میبریم یعنی در اشتباهیم و یه جای کارمون میلنگه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 25 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۱ ب.ظ
ازدواج عشق لازم داره و عشق واقعی هم یکی دو روزه بدست نمیاد و لازمش گذر زمانه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 26 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۴ ق.ظ
ماشالا کسایی که مشتاق به ازدواج نیستن و یا جبهه دارن نسبت بهش، بیشتر از بقیه فعالن توی این عرصه و با زبان و بی زبان اعلام میدارن. اشاره به کاربر خاصی میباشد و اول اسمش هم "خ" هست!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 26 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: ماشالا کسایی که مشتاق به ازدواج نیستن و یا جبهه دارن نسبت بهش، بیشتر از بقیه فعالن توی این عرصه و با زبان و بی زبان اعلام میدارن. اشاره به کاربر خاصی میباشد و اول اسمش هم "خ" هست! 

به من بگو کیه اون کاربر برم گوشش رو بکشم  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 26 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: ماشالا کسایی که مشتاق به ازدواج نیستن و یا جبهه دارن نسبت بهش، بیشتر از بقیه فعالن توی این عرصه و با زبان و بی زبان اعلام میدارن. اشاره به کاربر خاصی میباشد و اول اسمش هم "خ" هست! 
یهو میگفتی اول اسمش خیامه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 26 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۵ ق.ظ
بالاخره استادم را انتخاب نمودم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 26 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (26 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: ماشالا کسایی که مشتاق به ازدواج نیستن و یا جبهه دارن نسبت بهش، بیشتر از بقیه فعالن توی این عرصه و با زبان و بی زبان اعلام میدارن. اشاره به کاربر خاصی میباشد و اول اسمش هم "خ" هست! 
یهو میگفتی اول اسمش خیامه 
هیچ پسری نیست مشتاق ازدواج کردن نباشه ، اونایی هم که می گن دوست نداریم ازدواج کنیم یا قبلا شکست عشقی خوردن یا دیدشون به دخترا بد شده و یا هنوز شرایط ازدواج رو ندارن . کی دوست داره به جای ازدواج راه خلاف شرع رو بره؟ ولی واقعا تو این زمونه صبر و استقامت خیلی سخته
پی نوشت : دوستان تایپیک جغدهای مانشت راس ساعت ۳ بامداد حضور به هم رسانید جلسه هست  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 26 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۰ ق.ظ
** سلب مسئولیت **
من از وقتی اومدم اینجا واقعا دیدم به دخترای ایرانی بد شده. توی ایران دختر هیچ احساس مسئولیتی در قبال سختی ها و مدیریت خانواده نداره و هرچند که روش سرپوش بزاریم تامین هزینه های مادیش را در قبال تامین جنسی طرف مقابلش برابر میبینه. اینجا دختر ها تن به سخت ترین کارها میدن، بی نهایت مستقلن و از پس زندگی خودشون بر میان.
ولی خب دخترهای اینجا یک سری ویژگی هایی دارن که به ماهایی ه ۲۵ سال توی ایران بزرگ شدیم نمیخوره و باید به مرور درکش کرد. من دیشب با یک خانم از اسپانیا ملاقات داشتم. بسیار مودب و دوستانه و خوب بود ولی کاملا معلومه که از از دو تا سیاره متفاوت اومدیم. من کم کم دارم تمام چیزهایی را که توی این ۲۵ سال بدون این که دلیلی براش داشته باشم پذیرفته بودم را زیر سوال میبرم و از اول بررسی میکنم. زندگی یکمی سخت شده خلاصه 
خب برای این که پستم منصفانه بشه ویژگی های بد مرد های ایرانی که اگر نگرشون دارن دختر ها از صد کیلومتریشون رد نمیشن )
ما مرد های ایرانی نسبت به زن حس کنترل کنندگی داریم. یعنی یه جورایی حس میکنیم ما رییس هستیم و اون معاونمونه. اینجا مرد و زن کاملا برابرن. حتی نمیتونی از خانمت انتظار آشپزی و یا استریتایپ های زنانه ای که در ایران وجود داشتن داشته باشی. اینجا زن موظف به سرویس عاطفی و جنسی حتی به همسرش نیست. اگر مرد نتونه زنش را در رابطه راضی نگه داره زن بعد از مدتی سرد میشه و رابطه بهم میخوره. توی ایران ولی زن ها در این موارد خیلی مقاومت میکنن و حتی نیاز های خودشونه نادیده میگیرن.
|