|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 13 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ
شانسم نداریم یک دستگاه آپارتمان مبله و یک دستگاه ۲۰۶ و ۲۰۰ میلیون ریال پول نقد برنده بشیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 13 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: شانسم نداریم یک دستگاه آپارتمان مبله و یک دستگاه ۲۰۶ و ۲۰۰ میلیون ریال پول نقد بشیم
برنده بشیم ینی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: شانسم نداریم یک دستگاه آپارتمان مبله و یک دستگاه ۲۰۶ و ۲۰۰ میلیون ریال پول نقد بشیم
تو که میخوای آرزو کنی لااقل بزرگ آرزو کن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 13 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: شانسم نداریم یک دستگاه آپارتمان مبله و یک دستگاه ۲۰۶ و ۲۰۰ میلیون ریال پول نقد بشیم
?BMW i8
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 13 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۹ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: خیلی هم خوب.
اتفاقا برای خوندن گذاشتمش.
اما بعدش دیدم طولانیه و ممکنه تو ذوق بزنه، ویرایشش کردم.
الآن فقط اونایی که قبلا خوندنش متوجه معنیش می شن.
یا اونایی که متن و نخوندن ولی رمانشو خوندن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 13 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: شانسم نداریم یک دستگاه آپارتمان مبله و یک دستگاه ۲۰۶ و ۲۰۰ میلیون ریال پول نقد بشیم
برای شما که هر روز ی ماگ جدید میخرید این آرزوها کوچیکه ، برای ما آرزوی خیلی بزرگیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 13 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: جدیداً یه استرس عجیبی پیدا کردم در مورد کارهام؛ فرقی نداره درسی باشه یا کاری یا شخصی، به هرکدوم نزدیک میشم انقدر استرس وجودمو فرامیگیره که سیستم گوارشم بهم میریزه، معده درد میگیرم، کلافه میشم و تمرکزم رو از دست میدم و البته جوش هم میزنم
قدیما اصلاً سوسول نبودم؛ این چه وضعشه!
دلیلشم برام مشخصه ولی از کنترلم خارجه
به کارهات از بالا نگاه کن
سعی کن کوچیکشون کنی
هیچی مثل استرس آدمو داغون نمیکنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۴ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (10 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۲ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: من برام سؤال شده یعنی چقدر به فیگو دادند که برای یک برنامه بیاد؟
روزنامه خراسان یک میلیارد تخمین زده
همین الان تو ۹۰ توضیح داد که کمتر از ارقام تخمینی بوده و ک مبلغ هم اسپانسر داده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۴۳ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: برای شما که هر روز ی ماگ جدید میخرید این آرزوها کوچیکه ، برای ما آرزوی خیلی بزرگیه
آقا من کلا دو تا دونه ماگ تو زندگیم خریدم.
اما خب افق دیدم اینه که ماگ های متنوعی داشته باشم )))
حالا باز این که خوبه. یه بنده خدایی بود از خدا پراید می خواست. بابا تو که از خدا میخوای لااقل بزرگ بخواه. خدا که چیزی ازش کم نمیشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۵ ق.ظ
+ چقدر هوس System of a down کردم یهو !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آقا من کلا دو تا دونه ماگ تو زندگیم خریدم.
حالا باز این که خوبه. یه بنده خدایی بود از خدا پراید می خواست. بابا تو که از خدا میخوای لااقل بزرگ بخواه. خدا که چیزی ازش کم نمیشه.
من تبلیغ تلویزیون رو دیدم یکی اعلام کرد همینا که گفتم رو برنده شده، منم دلم خواست
ی چیزایی هست آدم دوست داره کلکسیونش رو جمع کنه ، من روبیک دوست دارم فکر کنم به خاطر رنگی بودنشه ایشالا هم شما ی مجموعه ماگ جمع کنی هم من ی مجموعه روبیک
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۵ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: + چقدر هوس System of a down کردم یهو !
جالب اینجاست حتی متن هایی که ی ثانیه بعد هم ادیت میشه رو حداقل ۱۰ تا کاربر پرشور مانشت میبینن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۸ ق.ظ
تو کل زندگیم هیچوقت پرتقال جزء میوههای موردعلاقهام نبود. پدرم همیشه زیاد پرتقال میخرید و من نگاهش هم نمیکردم. شاید در طول ۶ ماه پائیز و زمستون سر جمع ۱۰ تا دونه پرتقال هم نمیخوردم.
سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من
چون قحطدیدهای که به نعمت رسیده است
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آقا من کلا دو تا دونه ماگ تو زندگیم خریدم.
من تبلیغ تلویزیون رو دیدم یکی اعلام کرد همینا که گفتم رو برنده شده، منم دلم خواست
ی چیزایی هست آدم دوست داره کلکسیونش رو جمع کنه ، من روبیک دوست دارم فکر کنم به خاطر رنگی بودنشه ایشالا هم شما ی مجموعه ماگ جمع کنی هم من ی مجموعه روبیک
نمیشه من کلکسیون ماشین های سوپراسپورت داشته باشم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۴۱ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: دیگه وقتشه آواتار متناسب با وضعیت جدیدتون بزارید
مثلا این :
عالی بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۹ ق.ظ
یکی از فانتزیام اینه که یه پست بذارم کلی سپاس بگیره، تو صفحه اول مانشت نشونش بدن. بعد متنشو عوض کنم یه متن دیگه بذارم.
|