|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 10 آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۱۹ ق.ظ
بچه ها به نظرتون این عکس مصداق خشونت علیه زنان، تبعیض جنسی، یا استفاده ابزاری از زنان هست؟ بله؟ خیر؟ چرا؟
[attachment=22211]
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 10 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۹ ق.ظ
همون گلد رو ترجیح میدم خیلی بهتر بود طعمش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 10 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۰۸:۰۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (09 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: وقتی بعد یک ماه آنلاین میشی و تنها پیام شخصیت یه نفره که برات ضرب سه تا ماتریس فرستاده مشتق بگیری براش بفرستی این یعنی تنهایی 
دختر ایرونی که تو ونکوور زیاده. میخوای معرفی کنم چند تا؟ 
ای بابا ) راستش من اصولا آدم درون گرایی بودم و تنهایی که اینجا دارم ونکوور را برام مثل بهشت کرده ولی تنها چیزی که به تنهایی ترجیح میدم یک نفر از جنس مخالف هست که اونم یاد دردسر های approach کردن و درام های احتمالی بعدش میفتم بی خیالش میشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 10 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ق.ظ
اینم از فایرفاکس جدید و تبعاتش
This add-on is not compatible with your version of Firefox
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 10 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۱۹ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون این عکس مصداق خشونت علیه زنان، تبعیض جنسی، یا استفاده ابزاری از زنان هست؟ بله؟ خیر؟ چرا؟
استفاده از انسان به عنوان شی تزیینی، مصداق استفاده ابزاری نیست؟ (هر چند بعضی ها به صورت کلی دیگران رو فقط ابزار میبینن)
حداقل میشه گفت تو این عکس افراد بزرگسال هستن؛ الان بچه های خردسال زیبا به عنوان تزیین جشن تولدهای لاکچری هم سن و سالای خودشون استفاده میشن؛ بدون این که اصلا درکی از موضوع داشته باشن یا قدرت انتخابی 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 10 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۱ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: ای بابا ) راستش من اصولا آدم درون گرایی بودم و تنهایی که اینجا دارم ونکوور را برام مثل بهشت کرده ولی تنها چیزی که به تنهایی ترجیح میدم یک نفر از جنس مخالف هست که اونم یاد دردسر های approach کردن و درام های احتمالی بعدش میفتم بی خیالش میشم![[تصویر: rolleyes.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/rolleyes.gif)
مَن باشم و وِی باشد و مِی باشد و نِی..
کِی باشد و کِی باشد و کِی باشد و کِی..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۳ ب.ظ
وِی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 10 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۱۹ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون این عکس مصداق خشونت علیه زنان، تبعیض جنسی، یا استفاده ابزاری از زنان هست؟ بله؟ خیر؟ چرا؟
خب من به عنوان یه خانوم که اینو دیدم یکم بهم برخورد، کاملا مثه دو تا شی داره ازشون استفاده میشه
اما خب واقعا علم شو ندارم که بخوام وارد بحث های عمیقش بشم( از لحاظ جامعه شناسی و انسان شناسی و ....) و چون پیش زمینه های مذهبی و فرهنگی خیلی در ما تاثیر گذاشته، فارغ از اون پیش زمینه ها نمیتونیم نظر بدیم
در حال حاضر با توجه به همون پیش زمینه ها این کارو نمیپسندم اما من گاهی فک میکنم اگه مسایل مذهبی و حجاب و اینا مطرح نبود بازم این کار مشکلی داشت؟
خب مردها قوی آفریده شدند توی کارهای فیزیکی سخت ازشون استفاده میشه هیچکی م نمیگه استفاده ابزاری شده ازشون
زن ها هم طوری آفریده شدند که میتونن توی تبلیغات ببیننده رو جذب کنند.
نمیدونم خوبه یا نه ،کلن چند وقته به این مرحله رسیدم که فک میکنم درست و غلطی وجود نداره همه چی نسبیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 10 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۶ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 10 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ب.ظ
میشه اینجور هم فکر کرد فرض کنیم یه مدل ماشین هست که واسه خانمها طراحی شده ظاهر ظریف تر خوب اینجا باید یه خانم کنارش بایسته عکس بگیره یه ماشین هم واسه cr7ی ها طراحی شده مثلا یه فورد خشمگین! یا یک ائودی خشن! اینجا یه مرد خوشتیپ بیشتر به تبلیغ ماشین ماشین می خوره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 10 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: میشه اینجور هم فکر کرد فرض کنیم یه مدل ماشین هست که واسه خانمها طراحی شده ظاهر ظریف تر خوب اینجا باید یه خانم کنارش بایسته عکس بگیره یه ماشین هم واسه cr7ی ها طراحی شده مثلا یه فورد خشمگین! یا یک ائودی خشن! اینجا یه مرد خوشتیپ بیشتر به تبلیغ ماشین ماشین می خوره
اینجوری دیگه بار خشمگین قضیه خیلی بالا میره اتفاقا باید یه کاری کنن یه ذره داستان لطیف بشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 10 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۷ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: اینجوری دیگه بار خشمگین قضیه خیلی بالا میره اتفاقا باید یه کاری کنن یه ذره داستان لطیف بشه
عه فورد هست و خشونتش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: میشه اینجور هم فکر کرد فرض کنیم یه مدل ماشین هست که واسه خانمها طراحی شده ظاهر ظریف تر خوب اینجا باید یه خانم کنارش بایسته عکس بگیره یه ماشین هم واسه cr7ی ها طراحی شده مثلا یه فورد خشمگین! یا یک ائودی خشن! اینجا یه مرد خوشتیپ بیشتر به تبلیغ ماشین ماشین می خوره
آقا شما که دستت تو تبلیغاته، برای bmw i8 کی باید تبلیغ کنه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 10 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آقا شما که دستت تو تبلیغاته، برای bmw i8 کی باید تبلیغ کنه؟ 
با توجه به اخمی که کرده مرد باشه بهتره به خصوص واسه رنگ مشکیش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 10 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۹ ب.ظ
.....
|