|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 06 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: (06 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: عنی چی یکی بیاد در را باز کنه پول بگیره؟ متوجه نشدم. کاملتر توضیح بدید :دی
یعنی به خدمتکار خوابگاتون گفتید بیاد در اتاق را باز کنه یا به خدمتکار آزمایشگاهتون تو دانشکده گفتید در را باز کنه ؛ بعد پول گرفته؟!
جواب این سوال به سرچ هم نیاز نداره
برای من داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۹ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: دخترخاله گلی است از گلهای بهشت, گلستان اصن  
دختر عمو نیز هم 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: (06 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۹ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: دخترخاله گلی است از گلهای بهشت, گلستان اصن  
دختر عمو نیز هم  
من نه دختر خاله دارم و نه دختر عمو اما به جاش دوست های خوبی دارم که میتونم باهاشون درد دل کنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: (06 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۹ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: دخترخاله گلی است از گلهای بهشت, گلستان اصن  
دختر عمو نیز هم  
من نه دختر خاله دارم و نه دختر عمو اما به جاش دوست های خوبی دارم که میتونم باهاشون درد دل کنم. 
دوستای مجازی یا واقعی ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستای مجازی یا واقعی ؟
دوست واقعی. از جمله دوستی که شبی پیشش بودم تا در مورد یه مساله ای ازش مشورت بگیرم و نظر خوبی داد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستای مجازی یا واقعی ؟
دوست واقعی. از جمله دوستی که شبی پیشش بودم تا در مورد یه مساله ای ازش مشورت بگیرم و نظر خوبی داد.
پس من چی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: (06 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۹ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: دخترخاله گلی است از گلهای بهشت, گلستان اصن  
دختر عمو نیز هم  
نظر شخصی من اینه که دوستی فامیلی هرگز نباید از یک حدی فراتر بره...
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۰ ق.ظ
چیه این شهرت؟!
آخه چقد محبوبیت؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: پس من چی 
خب من برای روابط واقعی وزن بیشتری قائلم همیشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستای مجازی یا واقعی ؟
دوست مجازی ینی چی؟!
دوست ینی چی؟!
دوست مگه مجازی میشه اصن؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستای مجازی یا واقعی ؟
دوست مجازی ینی چی؟!
دوست ینی چی؟!
دوست مجازی یعنی همین جا الان من دوست مجازی بلک هستم
دوستی که از دبیرستان و کلا مدرسه باهات بوده و هر وقت پولی چیزی خواستیم به هم کمک کردیم میشه دوست واقعی بعد برای هم دردو دل هم می کنن دوستای مجازی تو اینترنت مثل همین جا هیچ کس هیچ کس رو نمی شناسه !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ANGEL* - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: هر وقت پولی چیزی خواستیم به هم کمک کردیم
یعنی کساییکه کمک مالی نمیکنن دوست محسوب نمیشن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (07 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستای مجازی یا واقعی ؟
دوست مجازی ینی چی؟!
دوست ینی چی؟!
دوست مجازی یعنی همین جا الان من دوست مجازی بلک هستم
دوستی که از دبیرستان و کلا مدرسه باهات بوده و هر وقت پولی چیزی خواستیم به هم کمک کردیم میشه دوست واقعی بعد برای هم دردو دل هم می کنن دوستای مجازی تو اینترنت مثل همین جا هیچ کس هیچ کس رو نمی شناسه !
فقط نگاه آخر توضیحاتتون... خیلی خوب بود.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 07 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۲ ق.ظ
ماگ استارباکس کادو گرفتم 
|