هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 آبان ۱۳۹۶۱۰:۲۱ ب.ظ
از ایرادات این تاپیک اینه که جوش طوریه که نمیذاره پسرها نظرشون رو بگن (لااقل بعضی از پسرهایی که من میشناسم).
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 21 آبان ۱۳۹۶۱۰:۴۰ ب.ظ
عجب ...
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۱ آبان ۱۳۹۶۱۰:۴۳ ب.ظ
میخوام اینُ بخرم
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 21 آبان ۱۳۹۶۱۰:۵۷ ب.ظ
.....
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 21 آبان ۱۳۹۶۱۱:۰۶ ب.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۶ ۰۴:۱۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: رضا جان، برادر من، شما رفتی تو اون شرکت برنامهنویسی کنی یا کلکسیون دمنوش راه بندازی؟ فکر کنم اگه یواشکی بیایم تو اتاقت و کشوی میز کارت رو باز کنیم به جای داکیومنت پروژهها، با کلی بسته گل گاو زبون و اسطخودوس مواجه شیم! )))
نه خداییش تو کشوی میز داکیومنت فقط دارم، یه میز رو کلا اِشغال کردم واسه دم نوش هام
[attachment=22172]
اون قوطی سفیده یک ترکیبه، اون پلاستیک سفیده یه ترکیب دیگه
+حس خوبیه اینجا اسمای آشنا بیشتر میبینی
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 آبان ۱۳۹۶۱۱:۰۸ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۰۶ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: +حس خوبیه اینجا اسمای آشنا بیشتر میبینی
به قول بعضیا: مرسی که هستی
اشاره هم نباشه دیگه
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 21 آبان ۱۳۹۶۱۱:۱۷ ب.ظ
زمین لرزه به بزرگی ۷/۳ ریشتری در مرز ایران و عراق آمده و شهرهای غربی و شمال غرب کشور رو لرزانده
به این فکر می کردم اگه این زلزله تو تهران بیاد همون اولش من از دنیا می رم با این خونه هاشون
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۱ آبان ۱۳۹۶۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: زمین لرزه به بزرگی ۷/۳ ریشتری در مرز ایران و عراق آمده و شهرهای غربی و شمال غرب کشور رو لرزانده
به این فکر می کردم اگه این زلزله تو تهران بیاد همون اولش من از دنیا می رم با این خونه هاشون
ارره خیلی ترسیدم من
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 21 آبان ۱۳۹۶۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۲۳ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط:
(21 آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: زمین لرزه به بزرگی ۷/۳ ریشتری در مرز ایران و عراق آمده و شهرهای غربی و شمال غرب کشور رو لرزانده
ارره خیلی ترسیدم من
از مرگ می ترسی !؟
از مرگ میشه فرار کرد ؟
اکثر مردم ایران همین جوری افسرده و مرده هستن دیگه
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۱ آبان ۱۳۹۶۱۱:۳۶ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: از مرگ می ترسی !؟
از مرگ میشه فرار کرد ؟
اکثر مردم ایران همین جوری افسرده و مرده هستن دیگه
یکم شخصیه......نمیشه گفت........
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sanam9196 - 22 آبان ۱۳۹۶۱۲:۵۶ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی خووووبه بچه ها
یه سیزنش فک کنم اومده، پیمان معادی هم که میدونین بازی میکنه توش
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۲ آبان ۱۳۹۶۱۰:۴۸ ق.ظ
دوستان یه سوال!
اینجا منظورش هزینه ارسال یک مقاله ست؟(که نویسندش دوتا دانشجو ن مثلا)
یا یه دانشجو؟(با پنج تا مقاله)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 22 آبان ۱۳۹۶۱۱:۲۵ ق.ظ
..............
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - svas - 22 آبان ۱۳۹۶۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۰۶ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: داشتم فکر میکردم که دخترها چقدر راحتنا! خیلی ریلکس تو خونه میشینن و واسشون خواستگار میره!
اما این پسرای مظلوم و بیگناه باید کلی مقدمات آماده کنن و بعد درخواستی رو مطرح کنن یا خواستگاری برن و تازه شاید جواب نه هم بشنون و عزت نفسشون زیر سوال بره! کی گفته پسرا قلبشون از سنگه و دلشون نمیشکنه با یک جواب نه؟ حالا اگه این پسر مغرور هم باشه دیگه بدتر! به نظرم این شرایط عادلانه نیست، من مخالفم! از اون طرف هم شاید عرفا خیلی درست نباشه که دخترا از پسرا خواستگاری کنن، واسه همین من دست به کار شدم و یه راهکار جدید و عادلانه پیدا کردم که طرفین در یک تایم مشخص و همزمان از هم درخواست ازدواج کنند! البته نمیدونم چطور باید اجراش کرد! هنوز تو مرحله تئوریه!
دقیقا مشکل خیلی از دخترا هم همینه! که چرا باید ما منتظر باشیم که هر کی فک کرد ما براش مناسبیم خواستگاری کنه، چرا ما نباید بتونیم این حقو داشته باشیم که اگه از کسی خوشمون اومد به راحتی بگیم بهش؟! اینقدر از اینکه ممکنه چطور فکر کنن راجع بهت ترس داریم که هیچ کس تقریبا این کار رو نمیکنه. عرف جامعه و تربیت خیلی از ماها هم طوریه که به یه تابو تبدیل کرده این قضیه رو.
تازه خیلی از پسرا از دخترایی که واقعا از خودشون سرترن شروع میکنن به خواستگاری، شخصا چند مورد برام پیش اومده که واقعا عصبیم کرده، پیش خودم گفتم آخه واقعا این آدم پیش خودش چی فک کرده ،چی ما به هم میخوره ( از نظر اخلاقی و این جور چیزا نظرمه) ولی ما حتی به اونیم که فک میکنیم مناسبه نمی تونیم حرفی بزنیم.
من چه خودم و چه خیلی از دوستام که باهاشون صحبت کردم مواردی داشتیم که شخصی بوده که واقعا مناسب میدیدم ( بازم میگم منظورم از نظر اخلاقی و درک متقابله) ولی هیچ کاری نتونستیم بکنیم.
هععععییی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 22 آبان ۱۳۹۶۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۲ ب.ظ)svas نوشته شده توسط: دقیقا مشکل خیلی از دخترا هم همینه! که چرا باید ما منتظر باشیم که هر کی فک کرد ما براش مناسبیم خواستگاری کنه، چرا ما نباید بتونیم این حقو داشته باشیم که اگه از کسی خوشمون اومد به راحتی بگیم بهش؟!
فکر نکنم تو گفتن مشکل باشه مساله سر تصمیم به ازدواجه