یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: می گم کسی قصد نداره کنکور انفورماتیک پزشکی بده ؟؟ اگر کروه درسی براش کنیم خیلی عالی میشهنخندین ها! انفورماتیک پزشکی چیه؟ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sharif92 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط:به این سایت مراجعه کنید.(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: می گم کسی قصد نداره کنکور انفورماتیک پزشکی بده ؟؟ اگر کروه درسی براش کنیم خیلی عالی میشهنخندین ها! انفورماتیک پزشکی چیه؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - hamid88 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ
دوستان کجا برم ثبت نام این رشته انفورماتیک؟ منابع چیه؟ یه توضیح میدین لطفا؟ مرسی |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط:ممنون(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط:به این سایت مراجعه کنید.(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: می گم کسی قصد نداره کنکور انفورماتیک پزشکی بده ؟؟ اگر کروه درسی براش کنیم خیلی عالی میشهنخندین ها! انفورماتیک پزشکی چیه؟ (۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ)minami نوشته شده توسط: با این کلیدایی که اومده، من که یه کوچولو هم شانس قبولی ندارم، خیلی بی دقتی کردم :| درصدام مثل پارساله بااین تفاوت که امسال زبان و تخصصی آسونتره و بچه ها بهتر میزنن، پس رتبه ی منم باید دوبل شه....همیشه هم ساده بودن یعضی سوال ها باعث نمی شه همه خوب جواب بودن. گاهی وقتا خیلی ها از سادگی به اشتباه می افتن. شاید نتیجه چیزی شد که اصلا فکرشو نمی کنید. |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: دوستان کجا برم ثبت نام این رشته انفورماتیک؟ برای ثبت نام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تا ۳ اسفند وقت هست لطفا دیگه در این مورد اینجا ادامه ندید خودش تاپیک و بخش داره به بخش زیر مراجعه کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه سرچ هم بزنید کلی اطلاعات هستش در مانشت فقط سرچ لازمه |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:الان این تیریپ مدیر برداشتنه یا تیریپ کسی که نمی خواد بقیه هم شرکت کنن؟(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: دوستان کجا برم ثبت نام این رشته انفورماتیک؟ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Amoojan - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط: الان این تیریپ مدیر برداشتنه یا تیریپ کسی که نمی خواد بقیه هم شرکت کنن؟در هر دو تیریپ مذکور من تاییدش میکنم! اگر من اول میدیدم ۹۵درصد جوابم شبیه همین بود! |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط: الان این تیریپ مدیر برداشتنه یا تیریپ کسی که نمی خواد بقیه هم شرکت کنن؟ Tongueبیشتر تیریپ کسی که نمی خواد بقیه شرکت کنن دوبار این نرم افزاری ها سر و کله شون پیدا می شه سوالات رو لو می دن بدبخت می شیم یه کاری کنید این انفورماتیک رو کسی پیدا نکنه ادرس اشتباه بدید مثلا بگید بقال سر کوچه اقای .... می فروشه اینو |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:اون ۵% بقیه اش چی بود؟(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط: الان این تیریپ مدیر برداشتنه یا تیریپ کسی که نمی خواد بقیه هم شرکت کنن؟در هر دو تیریپ مذکور من تاییدش میکنم! (۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:می بینم که هر جا لازم باشه آی تی می شین . هر جا لازمه نرم افزاری(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط: الان این تیریپ مدیر برداشتنه یا تیریپ کسی که نمی خواد بقیه هم شرکت کنن؟ Tongueبیشتر تیریپ کسی که نمی خواد بقیه شرکت کنن |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - nasim** - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
چه خوب شد این انفورماتیک پزشکی رو گفتید و اطلاع رسانی کردیدخب حالا کی تاپیک درس خوندن دسته جمعی رو میزنید |
Re: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sahar-it88 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ
منابع واسه سال بعد چی بخونم واسه دروس مشترک؟؟؟کتابایی بگین که تضمینی باشه Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: منابع واسه سال بعد چی بخونم واسه دروس مشترک؟؟؟کتابایی بگین که تضمینی باشهاز همین الان بخونی؟ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Good! - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ
یه چیز جالب پیدا کردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. "قصر ذهنی" |
Re: RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sahar-it88 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: منابع واسه سال بعد چی بخونم واسه دروس مشترک؟؟؟کتابایی بگین که تضمینی باشهاز همین الان بخونی؟ نه بابا دلتون خوشه ها فقط خواستم بدونم اوناییکه مشترک خوب زدن از چه کتابى خوندن.آخه الان تنور داغ تره من امسال خیلی خوندم درصدای آزمون های شبیه سازی هم خوب بود نمیدونم چرا اینطوری شد حتما یه جای کار میلنگه Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط:فک می کنم همیشه فقط مشکل از منبع نیست شاید مشکل از نوع خوندن خود آدم باشه(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: منابع واسه سال بعد چی بخونم واسه دروس مشترک؟؟؟کتابایی بگین که تضمینی باشهاز همین الان بخونی؟ هر چند نمی دونم این شبکه ی لعنتی رو از رو چی باید خوند که جواب بده اصن کسی هست شبکه جواب داده باشه؟ |