|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: بچه ها من دیگه نمیکشم ... محض رضای خدا یکی از کنکورای سالای پیش بدون غلط نیست دیگه خسته شدم از بس بین جوابا تناقض دیدم از بس سوال غلط دیدم . من از کجا بفهمم چی مد نظر طراحه ... واقعا جای تاسف داره چطوری با اینده ی جوونا بازی میکنن واقعا با این ازمون چطوری بار علمی رو می سنجند؟؟ به نظر من یکمم باید بیخیال بود... شما تلاشتو کردی مثل همه بچهای اینجا ...و مهم اینه که از تلاشتون لذتم بردی که از نظر من این یعنی استفاده مفید از لحظات زندگی... درسته کنکور معیار خوبی نیس اما برای همه همین شرایط وجود داره... کافیه یکم استراحت کنید و درحین استراحت به روزایی که پر انرژی وقت گذاشتید و مطالعه کردید فکر کنید و اجازه ندید شرایط شمارو کنترل کنه... خبر بدی هم برای شما دارم!!!!!! اونم اینه که برای رتبه ۲ تلاش کنید .... ![]() ![]() ![]() نه که گرایشمون یکیه از این نظر میگم
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ
![]() رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین لحظه زیر باران می مانند طاقت بیارید دوستان . دیگه چیزی نمونده |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: شاید شانسه که من ندارم الانم دارم گریه میکنم تنها چیزی که ارومم میکنه ، نمیدونم باید چیکار کنم ؟؟؟؟قول میدم امسال یکی از پر غلط ترین سالهای اخیر باشه به قول دکتر حقیقت مثل گله ای از جانوران ماقبل تاریخ در یک گودالی پر از قیر فرو میریم ![]() ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - minami - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: بچه ها من دیگه نمیکشم ... محض رضای خدا یکی از کنکورای سالای پیش بدون غلط نیست دیگه خسته شدم از بس بین جوابا تناقض دیدم از بس سوال غلط دیدم . من از کجا بفهمم چی مد نظر طراحه ... واقعا جای تاسف داره چطوری با اینده ی جوونا بازی میکنن واقعا با این ازمون چطوری بار علمی رو می سنجند؟؟ به این فکر کن که این شرایط برای همه یکیه، همه کلی تناقض و غلط میبینن، الان فقط باید روحیمون حفظ کنیم، از این غلطا یاد بگیر سر جلسه رو یه سؤال گیر نکنی و سریع رد شو ازشون. (منم خیلی وقتم واسه چک کردن جوابا مختلف گرفته میشه، همه همینیم) فقط ۱۰ روز مونده، حیفه به خاطر این قضیه روحیمون خراب شه، با شرایط پارسال هم خیلیا رفتن دانشگاه، شاید حق یکی ضایع شده باشه ولی اگه ایمان داشته باشی به اینکه خدا همه جوره حواسش به هممون هست و میبینه که چقدر زحمت کشیدیم، مطمئن باش با کلی غلط هم میشه که بشه مگه اینکه به صلاحمون نباشه، الان فقط به این فکر کن که ۱۸ ام نگی کاش روحیمو خراب نمیکردم و ۱۰ روز آخرم همه تلاشمو واسه هدفم میکردم
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - explorer - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ
من یه زمانی(۷-۸ ماه پیش) با خودم میگفتم اینایی که میان میگن سوال اشتباه تو کنکور زیاده و هر کی یه جواب میده و ... ، بهونه میارن حالا دقیقا دارم با پوست و گوشت و خونم حرفاشونو درک میکنم یعنی واقعا این کنکورکامپیوتر ۹۲ با پاسخنامه ای که پارسه داده و کلید سنجش و دانش خودم چی شده ![]() ![]()
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دوست عزیز explorer هم دردیم. اینم یه نمونه اش. کسی بلده اینو؟! Sent from my SM-T210R using Tapatalk دیگه انقدر دارم اشتباه میگیرم از سوالا میترسم درستا و هم اشتباه بگیرم:| خداییش نباید انتظار داشته باشیم مثل کنکور سراسری دقیق باشه. چون طراحا و یک ماه قرنتینه میکنن. اینجا فکر کنم سوالا رو ای میل میکنن ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: بچه ها من دیگه نمیکشم ... محض رضای خدا یکی از کنکورای سالای پیش بدون غلط نیست دیگه خسته شدم از بس بین جوابا تناقض دیدم از بس سوال غلط دیدم . من از کجا بفهمم چی مد نظر طراحه ... واقعا جای تاسف داره چطوری با اینده ی جوونا بازی میکنن واقعا با این ازمون چطوری بار علمی رو می سنجند؟؟قول میدم امسال یکی از پر غلط ترین سالهای اخیر باشه دختر مردم داره گریه میکنه شما میای سیر داغشو زیاد میکنی؟!! عزیزم شما که اینهمه زحت کشیدی این چند روزم با همین غلطا بخون ایشالله زحمته هیشکی بی نتیجه نمیمونه..
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - iammiti - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ب.ظ
به میزان زیاد حس بیخیالی افتاده به جونم :| از عصرم که این سوال ۵۳ نظریه پارسال گیجم کرده ! پیشنهاد می کنم نگاهی بهش بندازین |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mindhunter - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
سلام نوابغ عزیز بچه ها این سوال رو ج بدید شاید بیاد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - explorer - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: خدایی به کل چیزایی که از اول خوندم دارم شک میکنم ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - remove - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: خدایی به کل چیزایی که از اول خوندم دارم شک میکنم ب وجود خودم! بودن! سالم بودن! بیدار بودن! هوشیاریم! همه چیزم شک دارم! |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mindhunter - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ
کاش از بدو تولد تو دانشگاه MIT بودم!! سوالاش رو میبینم به خودم و کنکور ناامید میشم )) ولی جدا هرکی بتونه اونارو حل کنه به نظرم کنکور واسش آب خوردنه
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
ای بابا. اینجوری که نمیشه. کنکور ۹۲ را امروز دادم. هر سوالی که درست زدم ، سنجش حذف کرده و هر سوالی که شک داشتم و نزدم سنجش تاثیر مثبت بهش داده. ۵ تا سوال به این شکل پرید ![]() اینم درصدهام . البته نه با کلید سنجش ، بلکه با کلید ترکیبی از پارسه و پوران و سنجش و مانشت. چون سنجش چند تا گزینه اش عجیب غلط بود ریاضی ۱۴ مشترک ۴۹ هوش ۳۷ ولی امروز ۲ تا نتیجه خیلی بزرگی گرفتم. ۱ . اختلاف شیعه و سنی اختلاف یهود و مسیح و اسلام اختلاف ایران و اسرائیل اختلاف اصلاح طلب و اصول گرا اختلاف حزب کمونیسم و سوسیالیسم در مقابل اختلاف نظر طراحان سوالات ارشد و حلالان سوالات ارشد هیچه به جای ژنو گذاشتن واسه مسائل هسته ای و تحریمی یه ژنو هم واسه این طراحان بذارن بلکه تکلیفشون با خودشون معلوم بشه ۲/ این پارسه هر جاشو بلد نبوده تشریح کنه فقط گزینه صحیح رو نوشته و یاعلی. یه مشت طاهرپور ریختن تو پارسه که فکر کنم با اون طاهرپور مشاور پارسه هم نسبتی داشته باشن و یه حل تشریحی دادن که بعضی تشریحاش غلط و هرجاهم که منظور طراح سوالو نفهمیدن فقط گزینه صحیح را نوشتن خدایا ما را به سلامت به مقصد برسون |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - remove - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
سطح عمق ارتفاع درخت!!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه مددی برسونین، جای دوری نمیره! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - explorer - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: کاش از بدو تولد تو دانشگاه MIT بودم!! سوالاش رو میبینم به خودم و کنکور ناامید میشم داداش ما اگه اونارم درست حل کنیم دوستان سنجشی و پارسه ای میان یه طور دیگه حل میکنن و یه جواب دیگه به دست میارن که خودت کیف کنی ![]() ![]() کلا سنجش و پارسه پایه های ساختمان و طراحی الگوریتم رو لرزوندن با این جواباشون
|