![]() |
اعلام نتایج وکارنامه - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج وکارنامه - mmpf - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ ق.ظ
در مورد سطح علمی و وضعیت کلی دانشگاه شاهد کسی اطلاعی داره؟ |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - Mansoureh - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۲ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ق.ظ)rascal1364 نوشته شده توسط: ببخشید با ۴۴۳ هوش میشه قبول شد یا نه شبانهی شیراز رو داری... ولی بهتر خبر ندارم... روزانهی شهید چمران اهواز رو شاخته!!! ولی پیشنهاد نمیشود!!! (من خودم شهید چمران درس خواندم! دو استادیار بیشتر نداره...) |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - rascal1364 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۵ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۲ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ق.ظ)rascal1364 نوشته شده توسط: ببخشید با ۴۴۳ هوش میشه قبول شد یا نه مرسی ولی اگه شاخ نداشته باشیم یعنی اهوازو نمیتونیم بزنیم ![]() |
اعلام نتایج وکارنامه - mmpf - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۲ ق.ظ
به نظر شما دانشگاه شاهد ارزش رفتن رو داره ؟تو رتبه بندی دانشگاهها تو سال ۲۰۱۰ از پیام نور و ازاد عقب بود!!که یه کم عجیب؟! |
اعلام نتایج وکارنامه - tj3938 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۴ ق.ظ
بچهها به همتون تبریک میگم |
اعلام نتایج وکارنامه - kabirkooh - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۶ ق.ظ
خیلی خوشحالم از اینکه میبینم همه بچهها رتبهها خوبی آوردن برا همتون آرزو موفقیت میکنم نشون میده که سطح بچهها مانشت چقدر بالاست ایول |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - mary_5631 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۷ ق.ظ)Sinax نوشته شده توسط: سلام حواست باشه که زبان صفحه کلیدت باید رو انگلیسی باشه |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - sina_bhh - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ق.ظ
با سلام به همه دوستانی که رتبه خوبی آوردن تبریک میگم اینم نتیجه من(البته من برای کنکورIT خونده بودم ولی رتبم خیلی بد بود): زبان: ۲۶/۶۷ ریاضیات: ۱۹/۳۰ مشترک: ۲۴/۶۹ تخصصی معماری: -۱/۷۴ تخصصی هوش: ۱۵/۷۹ تخصصی نرم: ۳۳/۳۳ رتبهی در گرایش ۱: ۹۵۳ رتبهی در گرایش ۲: ۶۰۶ رتبهی در گرایش ۳: ۳۴۵ رتبهی در گرایش ۴: ۲۸۵ امید به قبولی هست ؟؟؟؟ |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - mary_5631 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ق.ظ)Sinax نوشته شده توسط: kabirkooh و h.sarikhani88، دوستان عزیز، از راهنماییتون ممنونم ولی همه اینهارو تست کردم، فکر میکنم رکورد مربوط به من از بانک اطلاعاتی سازمان سنجش پاک شده! شاید بخاطر اینکه بعد از واریز ۳۳۰۰ تومان فیش مربوط رو پست نکردم، البته جالبه که هیچکدوم از دوستان خودم هم بعد از واریز پول، فیش مربوط رو به سازمان سنجش ارسال نکردند اما نتایج برای همه اونها نمایش داده میشه جز من! نمیدونم باید چیکار کنم؟! علاقه ای به مکاتبه اون هم از طریق نامه نگاری پستی ندارم، نمیدونم، فکر کنم بهترین راه تماس با یک واحد مخصوص در سازمان سنجش باشه تا شاید مشکل من رو حل کنند. نه بابا سینا. بده یکیمون برات نگاه کنیمو آخه دیشب منم این مشکلو داشتم. (۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ق.ظ)nasi_1987 نوشته شده توسط: مثل اینکه کسی ما رو نمیبینه!: -( دوست من پارسال با ۱۵۰ شهید بهشتی رو آورد. البته فکر میکنم علم و صنعتم قبولی. مبارکه (۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: بچهها سلام... من الآن دو ماهی هست اینجا نیومدم شک نکن |
اعلام نتایج وکارنامه - luna - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ق.ظ
۱۰۰ معماری سال پیش شریف روزانه قبول شد پس امکانش زیاده! |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - bitash - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ق.ظ)h.sarikhani88 نوشته شده توسط:لطفا می شه واسه it هم کپی کنید.(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: جداً... |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - parmis.k - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ
زبان ۱۹ مشترک ۴۱ مدیریت ۵۶ پایگاه ۴۴ هوش ۴۴ سیستم ۴۰ با رتبه زیر چی و کجا میشه قبول شد توی IT گرایش ۱و۴: ۹۶ گرایش ۲و۳: ۱۹۶ میشه تهران؟ |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - Potential - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ)parmis.k نوشته شده توسط: زبان ۱۹ آراه خواجه نصیر روزانه قبولید .... اگه مدیریت سیستم های اطلاعاتی امسال هم برداره ! رتبه تون تقریبا مثل من هست .... گرایش ۱و۴ من ۱۲۵ گرایش ۲و۳ من ۱۰۸ حیف! من معماری رو منفی زدم اینطوری شد ![]() |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - sina_n - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ
با رتبه زیر چی و کجا میشه قبول شد توی IT؟؟؟؟؟؟؟ گرایش ۱و۴: ۱۴۵ گرایش ۲و۳: ۱۰۲ شبانه شبکه امیرکبیر میارم؟ |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - Potential - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط: با رتبه زیر چی و کجا میشه قبول شد توی IT؟؟؟؟؟؟؟ نه فکر نمیکنم شبانه امیرکبیر قبول بشی! پارسال با رتبه ۱۰۸ روزانه ارومیه قبول شدن! شما ۶ تا بهترید شاید ظرفیتها بیشتر شد و جای بهتری قبول شدید ...... ای کاش ظرفیتها زیاد بشه شبانه امیرکبیر تا ۵۰ فکر کنم ظرفیتش پر میشه |