|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۰۷:۵۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (20 مهر ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه مقاله جالب برای آخر هفته:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سایتای فارسی خوبی بلدی انصافا! توی یه پست اونایی که ارزش دارن رو معرفی کن حداقل برای افرادی مثل من
اگه درخواست ها به ۵۰ تا برسه معرفی می کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 20 مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اگه درخواست ها به ۵۰ تا برسه معرفی می کنم
چند تا کاربر فعال داره اینجا ؟!
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه مقاله جالب برای آخر هفته:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی زیاده ولی جالبه
متن طولانی خوندن سخته.
اینجا چرا روزای کاری و آخر شبا فعالیت بیشتره؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۴ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (20 مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اگه درخواست ها به ۵۰ تا برسه معرفی می کنم
چند تا کاربر فعال داره اینجا ؟!
اگه ۶۷٪ کاربرای فعال هم درخواست بدن قبوله.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zhid - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲ ب.ظ
من همیشه فکر میکنم مدیر سایت اصلا اینجا سر نمیزنه.
عمرا بیاد تاپیکی چیزی بخونه.یه وقتایی هم که ببینه اینجا این تاپیک سرگرمی اش فعاله شاید حوصله اش سر بره
بعد میبینم تغییراتی میده تعجب میکنم مثل همین قسمت بالای صفحه که جدیدا اضافه شده.یا چند ودقت پیش که فونت سایت را عوض کردند.
آدم امید به زندگی پیدامیکنه .احساس میکنه یکی دورا دور هواشو داره
اصلا متحول شدم.........
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ
دفعه بعد هر کی ازتون محصول نرم افزاری با قیمت پایین خواست اینو براش بفرستید:
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دفعه بعد هر کی ازتون محصول نرم افزاری با قیمت پایین خواست اینو براش بفرستید:
گاها تخصص منو اقوام در حد یه سی دی رایت کردن می دونن !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه مقاله جالب برای آخر هفته:
یه جایی خوندم که نسل متولد دهه ۸۰ میلادی در غرب ویژگی هایی شبیه به نسل دهه ۷۰ شمسی داره.
عامووو سایت تروجان دار ننداز به ما
ما خودمون ختم روزگاریم ))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: گاها تخصص منو اقوام در حد یه سی دی رایت کردن می دونن !
بالاخره سی دی رایت کردن هم تخصص مهمیه. اگه همین سی دی رایت کنا نبودن کی میخواست سی دی های ما رو رایت کنه. میموندیم بی سی دی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۷ ب.ظ
سلام به همگی....
چه قدر خوبه اینجا....
مدتی بود تصمیم داشتم دیگه مانشت نیام....فکر کنم یکماه شد
الان حس خوبی دارم احساس میکنم به خونه ام برگشتم
البته کمتر بیام بهتره ولی در کل جای خوبیه....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: سلام به همگی....
چه قدر خوبه اینجا....
مدتی بود تصمیم داشتم دیگه مانشت نیام....فکر کنم یکماه شد
الان حس خوبی دارم احساس میکنم به خونه ام برگشتم
البته کمتر بیام بهتره ولی در کل جای خوبیه....
بازگشت غرور افرین شما به مانشت را تبریک میگم آجی راسپینا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
آجی!
آجیل!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۵ ب.ظ
ما شالله حافظه
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آجی
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۳ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: بازگشت غرور افرین شما به مانشت را تبریک میگم آجی راسپینا
ممنون.چه استقبال گرمی...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ب.ظ
یکی از نقصهای تلگرام اینه که اگر ادمین کانال از کانال بره یا اکانت خودشو رو حذف کنه کانال کلن بدون مدیر میمونه! مثلا می تونست اینطوری باشه که یا یه نفر دیگه رو به عنوان مدیر قرار بده یا اگه این کارو نکرد با رفتنش کانال هم از بین بره یه جورایی از بلاتکلیغی نجات پیدا می کرد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ب.ظ
یه مطلب جالب دیگه برای آخر هفته:
شخصا نسبت به کامنتاش دید مثبتی ندارم. کامنت های سایت های تکنولوژی سطحیه. بعضی وقت ها فکر می کنم یه سری بچه مدرسه ای دارن با هم بحث می کنن تو کامنتا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 20 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۳ ب.ظ
بعضی وقتا آدما انقد به خودشون دروغ میگن که خودشونم دیگه باورشون میشه دروغ رو و حقیقت رو فراموش و کتمان می کنند.
(۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: یکی از نقصهای تلگرام اینه که اگر ادمین کانال از کانال بره یا اکانت خودشو رو حذف کنه کانال کلن بدون مدیر میمونه! مثلا می تونست اینطوری باشه که یا یه نفر دیگه رو به عنوان مدیر قرار بده یا اگه این کارو نکرد با رفتنش کانال هم از بین بره یه جورایی از بلاتکلیغی نجات پیدا می کرد
میشه یه اکانت دیگه رو به عنوان ادمین کانال انتخاب کرد و با حذف اکانت سازنده کانال هم کانال از بین نمیره ولی اونی که به عنوان ادمین انتخاب شده دیگه دسترسیهای سازنده مثل تغییر اسم کانال رو نداره.
|