ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - bargozide - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ
آقا من قزوین قبول شدم هوراااااااااااااااااااااااااا [attachment=14950] |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - To-67 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ
جواب ها اومد |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - rahgozar83 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ
خدایا شکرت قبول شدم ... مهندسی فناوری اطلاعات گرایش شبکه های کامپیوتری ... واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه ... ترازم ۵۴۴۷ ... تراز آخرین قبول شده ۵۳۶۳ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - To-67 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
دوستان لطف کنند کارنامه هاشون رو هم بزارند |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - acpower - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ)kiasha268 نوشته شده توسط: منم زنگ زدم گفت عصر یکشنبه من ترم قبل آزاد قبول شدم، مثل شما میگفتم ای خدا حالا کی ۱و۲۰۰ جور کنه، با قرض گرفتن جورش کردم حالا برای ترم جدید به مشکل خوردم حتی برگه ورود به جلسه ام بخاطره بدهی نتونستم پرینت بگیرم حالا موندم چجور برا ترم بعد انتخاب واحد کنم یا اصلا انصراف بدم برم سربازی... بنظرتتون تو این دوماه چه اتفاقی برام میفته ؟ مطمنم خیلیا هستن مث من با بی پولی وارد میشن سرگذشت منو دنبال کنین که تجربه شه براتون |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - arshad91 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ب.ظ
تبریک بچه ها لطفا ترازی اخرین فرد قبولی بزارید |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - hadirr - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ)bargozide نوشته شده توسط: آقا من قزوین قبول شدمتراز چقدر پایین اومده؟؟؟؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - nina325 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
تبریک به همه بچه هایی که قبول شدن من بروجرد قبول شدم (انتخاب اول) با تراز ۵۵۱۴ تراز اخرین فرد قبولی ۵۳۰۴ تراز مهر ماه ۵۵۹۶ نگران شهریه نباشین خدا بزرگه |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - arashmobileboy - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ
بالاخره اومد!!! باورم نمیشه! - مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی / واحد قزوین تراز آخرین نفر ۶۱۱۹ رتبه آخرین نفر ۸۸ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - arshad91 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ب.ظ)acpower نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ)kiasha268 نوشته شده توسط: منم زنگ زدم گفت عصر یکشنبه دقیقا منم دو ترمه همین مشکل دارم ..ببین دوست عزیز وامم هست ولی چک میخواد |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - wersa - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ب.ظ
آقا من قبول شدم همون جایی که میخواستم هورااااا یه شیرینی مهمون من[attachment=14949] |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - maskot - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ
خوشبختانه بنده قبول شدم اینم کارنامه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - bargozide - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ)hadirr نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ)bargozide نوشته شده توسط: آقا من قزوین قبول شدمتراز چقدر پایین اومده؟؟؟؟ پیوست رو اضافه کردم |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - wersa - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ
ولی دوستان به نسبت تکمیل بهمن پارسال ترازا پایین نیومده ها مثلا پارسال تکمیل تبریز دویست تا از الان پایین تر بود |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - arash69999 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ
خدایا ۱۰۰ هزار بار شکر اینم برای دوستان عزیز [attachment=14951] |