|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ
تا وقتی که میلههای قفسی هست، هر کسی می تواند ادعا کند که اهل پروازهای بلند است. تا وقتی که میله های قفسی هست، بندهای مرئی و نامرئی، خواسته و نخواسته و دانسته و ندانستهٔ آدمها، مغفول یا مکتوم یا مستتر می ماند؛ حتی برای خودشان.
کمی دیرتر
سید مهدی شجاعی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: تا وقتی که میلههای قفسی هست، هر کسی می تواند ادعا کند که اهل پروازهای بلند است. تا وقتی که میله های قفسی هست، بندهای مرئی و نامرئی، خواسته و نخواسته و دانسته و ندانستهٔ آدمها، مغفول یا مکتوم یا مستتر می ماند؛ حتی برای خودشان.
کمی دیرتر
سید مهدی شجاعی
م. ح. ها. میلههای قفس را شکستند و من... شکستم در قفس
قفس روزانه محکم تر و من هر آن ضعیفتر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۶ ق.ظ
در دو زمان خوابم نمیبره
یکی وقتی خیلی خستم دیگری زمانی که اصلا خسته نیستم
و آگاه باشید ک دومی به از اولی است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ب.ظ
یه استرس همیشگی
استرس جدایی از آغوش مادر
استرس رفتن به مهد کودک
استرس روز اول مدرسه سال اول دبستان
استرس دیر رسیدن به مدرسه
درس پرسیدن خانم معلم
راه رفتن از کنار بچه قلدرهای کوچه
رفتن به یه مهمانی پر زرق و برق
آزمون ورودی مدرسه استعدادهای درخشان
وقتی از کنار مدرسه دخترانه رد میشی ناگهان مدرسه تعطیل میشه و همه میریزن بیرون(دبیرستان)
وقتی یکی میزنه تو صف نونوایی و آماده جنگ میشی
استرس کنکور
استرس اولین کلاس دانشگاه
استرس سر امتحانهای دانشگاه
استرس مواجهه با جنس مکمل
استرس بیکاری و شغل
استرس تنهایی و استقلال طلبی
استرس سربازی
استرس ازدواج و مشکلات بعد از ازدواج
.
.
.
استرس مرگ
پس از مرگ
اگر دل به خدا بسپاری و دل از دنیا بکنی هیچ کدام نیست
خدا سریع الرضاست
دنیا پر از ناز و افاده است ، پیرزن آرایشکردهی بی مقداریست که لحظهای دیگر دگرگون میشود
استرس و اضطراب دل کندن و رها کردن
استرس ندارم چون دنیا جای استرس نیست مال استرس نیست
اهمیت نمیدهم چون اهمیت ندارد
به دل مردم کار ندارم چون دلشان هر لحظه به سویی است
همسایه ما ناگهانی مرد و ترسیدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۵۸ ب.ظ
کاش یک درصد از اون همه شورو شوق، انگیزه، هدف، اراده و پشتکاری که دوران دبیرستان و چهار سال کارشناسی، رو الان داشتم
دلم برا اون دوران تنگ شده...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۵۴ ب.ظ
از استدلال های جالب واعظی:
واعظی با تأکید بر اینکه فیلتر تماس صوتی تلگرام برداشته نمی شود، گفت: با وجود شرکت مخابرات و سه اپراتور موبایل به این خوبی، اگر میخواهید آنها را ورشکست کنید، تماس صوتی تلگرام را باز کنید.
پس حقوق مصرف کننده چی؟! اگر این شرکت ها نمیتونن تو محیط رقابتی زندگی کنن، بله ما این اپراتور ها رو نمیخوایم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از استدلال های جالب واعظی:
واعظی با تأکید بر اینکه فیلتر تماس صوتی تلگرام برداشته نمی شود، گفت: با وجود شرکت مخابرات و سه اپراتور موبایل به این خوبی، اگر میخواهید آنها را ورشکست کنید، تماس صوتی تلگرام را باز کنید.
پس حقوق مصرف کننده چی؟! اگر این شرکت ها نمیتونن تو محیط رقابتی زندگی کنن، بله ما این اپراتور ها رو نمیخوایم.
[url=http://sebghatmojaz.ir/][/url]
آره واقعا پس مصرف کننده چی میشهه
خدا خیرشون بده این اتصال های اینترنتی را وگرنه ما میخواستیم هرروز خواهر زاده امون را نیم ساعت ببینیم ماهیانه هزینه اینترنتمون برابر هزینه بلیط رفت و برگشت به اون جا میشد
یه وسوال: وقتی داریم فیلم آموزشی میبینیم معمولا از جایی به بعد روند یادگیری امون فرسایشی میشه .من خودم مدام میام مانشت یا تلگرام
در نهایت به پوچی می رسم چه کار کنم این یادگیری فرسایشی نشه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۵۶ ب.ظ
برنامه های کنکوری تلویزیون چقدر بانمکه.
(۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از استدلال های جالب واعظی:
اگر یه زمانی یه شرکت ایرانی تماس اینترنتی ارائه داد و ایرانی ها روی خوش بهش نشون دادن چی؟ به خاطر اپراتور ها تماس صوتیش رو فیلتر می کنید؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: یه وسوال: وقتی داریم فیلم آموزشی میبینیم معمولا از جایی به بعد روند یادگیری امون فرسایشی میشه .من خودم مدام میام مانشت یا تلگرام
اگر منظورتون آموزش برنامهنویسی یا آموزشهای مشابه هست:
به نظرم اگر گروهی یا پروژه محور کار کنید فرسایشی نمیشه، پروژهای تعریف کنید و برای آن زمان تعیین کنید و بر اساس نیازهای پروژه یاد بگیرید.
در خانه کار نکنید
فقط یک هدف در زمینه یادگیری دنبال کنید(قانون فقط یک کار) the one thing
هر روز حتما هر قدر کم به سمت هدف حرکت کنید the domino effect
به این باور داشته باشید که میتوانید در زمان کم پروژهای را راهاندازی کنید و به حرفهای کسانی که میگویند نمیشود توجه نکنید
شروع به ساختن کنید و ساخته شده اش را در ذهن داشته باشید و بسازید و از دیدن آنچه ساختید لذت ببرید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پس حقوق مصرف کننده چی؟! اگر این شرکت ها نمیتونن تو محیط رقابتی زندگی کنن، بله ما این اپراتور ها رو نمیخوایم.
مشکل یه چیز دیگه هست عزیز ..
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۱۵ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: (30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: یه وسوال: وقتی داریم فیلم آموزشی میبینیم معمولا از جایی به بعد روند یادگیری امون فرسایشی میشه .من خودم مدام میام مانشت یا تلگرام
اگر منظورتون آموزش برنامهنویسی یا آموزشهای مشابه هست:
به نظرم اگر گروهی یا پروژه محور کار کنید فرسایشی نمیشه، پروژهای تعریف کنید و برای آن زمان تعیین کنید و بر اساس نیازهای پروژه یاد بگیرید.
در خانه کار نکنید
فقط یک هدف در زمینه یادگیری دنبال کنید(قانون فقط یک کار) the one thing
هر روز حتما هر قدر کم به سمت هدف حرکت کنید the domino effect
به این باور داشته باشید که میتوانید در زمان کم پروژهای را راهاندازی کنید و به حرفهای کسانی که میگویند نمیشود توجه نکنید
شروع به ساختن کنید و ساخته شده اش را در ذهن داشته باشید و بسازید و از دیدن آنچه ساختید لذت ببرید
بنده هم دقیقا همین مشکل را دارم خوب یاد میگیرم و خوب لذت میبرم اما نمیدونم چرا فرسایشی هست!!!ودائم میخوام از زیر کار در برم !
اول کار مجبوریم برای یادگیری مقدمات در خانه کار کنیم ،و گرنه صفر کیلومتر بودن روحیه را بشدت در مقابل یک تیم توانمند کاهش میده،تجربه شده این مورد!!اول یادگیری این مشکل هست بعدش بهتر میشه باز،راه حل دیگه ای ندارن دوستان ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۵۰ ب.ظ
برای اینکه مهارتی رو یاد بگیرید میتونید در شرکت ها به عنوان کاراموز مشغول شید. کار با حقوق هم میتونید پیدا کنید( تهران رو میدونم)
اولش در زمینه اون مهارت ( نرم افزار، زبان برنامه نویسی و ...) یکم اطلاعات به دست بیارین بعد دنبال این باشید که تو محیط یاد بگیرید.
من خودم اگه بخام تنهایی بخونم یه مدت میرم جلو ولی بعدش سست میشم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۲۸ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: بنده هم دقیقا همین مشکل را دارم خوب یاد میگیرم و خوب لذت میبرم اما نمیدونم چرا فرسایشی هست!!!ودائم میخوام از زیر کار در برم !
اول کار مجبوریم برای یادگیری مقدمات در خانه کار کنیم ،و گرنه صفر کیلومتر بودن روحیه را بشدت در مقابل یک تیم توانمند کاهش میده،تجربه شده این مورد!!اول یادگیری این مشکل هست بعدش بهتر میشه باز،راه حل دیگه ای ندارن دوستان ؟
بنده هم این مشکل را در زمینههای مختلف زیاد داشتم، مشکل من این بود که وسواس داشتم همه چیز را کامل یاد بگیرم وگرنه فایدهای نداره و بعد از مدتی فرسایشی میشد و انگیزه اولیه از دست میرفت.
سعی نکنید یک دوره کامل از هر چیز را یاد بگیرید فقط پروژهای را شروع کنید و انجام دهید و به مرور مشکلات پیش آمده سر راه را یکی یکی حل کنید و در این حل کردنها از کسانی که مهارت بیشتری دارند کمک بگیرید
مثلا یه مدت مدلسازی مایا کار میکردم حجم عظیمی از آموزش تهیه کردم و به دنبال کردن همه آنها متعهد شدم ولی به نتیجه نرسید
درحالیکه چیزی ته قلبم میگفت بساز دیگه لامصب، من میخوام بسازم... من گفتم نه باید کامل یاد بگیرم
در ضمن حفظ انگیزه اولیه تکنیکهای زیادی داره که باید به کار گرفت...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۵۵ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: بنده هم این مشکل را در زمینههای مختلف زیاد داشتم، مشکل من این بود که وسواس داشتم همه چیز را کامل یاد بگیرم وگرنه فایدهای نداره و بعد از مدتی فرسایشی میشد و انگیزه اولیه از دست میرفت.
سعی نکنید یک دوره کامل از هر چیز را یاد بگیرید فقط پروژهای را شروع کنید و انجام دهید و به مرور مشکلات پیش آمده سر راه را یکی یکی حل کنید و در این حل کردنها از کسانی که مهارت بیشتری دارند کمک بگیرید
مثلا یه مدت مدلسازی مایا کار میکردم حجم عظیمی از آموزش تهیه کردم و به دنبال کردن همه آنها متعهد شدم ولی به نتیجه نرسید
درحالیکه چیزی ته قلبم میگفت بساز دیگه لامصب، من میخوام بسازم... من گفتم نه باید کامل یاد بگیرم
در ضمن حفظ انگیزه اولیه تکنیکهای زیادی داره که باید به کار گرفت...
نکات کلیدی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shenia_mana - 30 مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۰۸ ب.ظ
خیلی دلتنگم .....
|