|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 15 مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ
تمام شو ای لعنتی !
+ یه سلامی هم بکنیم به همهی بی معرفتا، اونا هم آدمن .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shamim_70 - 15 مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ
سلام دوستان
خوشحال میشم اگر کسی کمکی کنه...ممنون
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۸ ب.ظ
کنکور رو حیثیتی می کنن بعد وقتی چیزی که میخواستن نشد آبغوره میگیرن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۵۴ ق.ظ
Men's brain, women's brain
ی کلیپ ۵ دقیقه ای درباره تفاوت مغز مردان و زنان
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
زمان کنکور کارشناسی ی استاد فیزیک داشتیم میگفت مردا مغزشون طوریه که میتونن روی ی موضوع خاص تمرکز کنند بدون اینکه ب چیز دیگه ای فک کنن ب خاطر همین اکثر دانشمندا مرد هستن، ولی یادم نمیاد درباره خانما چی میگفت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۴۲ ق.ظ
امروز تحویل سال نو برای منه.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ق.ظ
فامیلا مون سالی یه بار احوالمون رو نمی پرسن از وقتی که جواب کنکور اعلام شده تلفونمون همش در حال زنگ خوردنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۵۱ ق.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ق.ظ)ele نوشته شده توسط: فامیلا مون سالی یه بار احوالمون رو نمی پرسن از وقتی که جواب کنکور اعلام شده تلفونمون همش در حال زنگ خوردنه 
نمیدونم چی میخان از جون ادم
خیلی هم اصرار دارن ک رتبه ادمو بدونن اخه بنده خدا من الان ی عددی بگم شما میدونید ک خوبه یا بد؟!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۵۱ ق.ظ)۳ngineer نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ق.ظ)ele نوشته شده توسط: فامیلا مون سالی یه بار احوالمون رو نمی پرسن از وقتی که جواب کنکور اعلام شده تلفونمون همش در حال زنگ خوردنه 
نمیدونم چی میخان از جون ادم
خیلی هم اصرار دارن ک رتبه ادمو بدونن اخه بنده خدا من الان ی عددی بگم شما میدونید ک خوبه یا بد؟!!!
نه. اما میتونه با رتبه بقیه مقایسه کنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۵۴ ق.ظ)۳ngineer نوشته شده توسط: زمان کنکور کارشناسی ی استاد فیزیک داشتیم میگفت مردا مغزشون طوریه که میتونن روی ی موضوع خاص تمرکز کنند بدون اینکه ب چیز دیگه ای فک کنن ب خاطر همین اکثر دانشمندا مرد هستن، ولی یادم نمیاد درباره خانما چی میگفت ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
خانما یه همتی بکنید به ایشون منفی بدید تا کاربر محروم بشن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۵۴ ق.ظ)۳ngineer نوشته شده توسط: زمان کنکور کارشناسی ی استاد فیزیک داشتیم میگفت مردا مغزشون طوریه که میتونن روی ی موضوع خاص تمرکز کنند بدون اینکه ب چیز دیگه ای فک کنن ب خاطر همین اکثر دانشمندا مرد هستن، ولی یادم نمیاد درباره خانما چی میگفت ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
مشکلش چیه؟ مگه قراره همه مثل هم باشن؟
با وجود میانگین مساوی، واریانس IQ برای مردا بیشتره. در نتیجه با توجه به تعداد (تقریبا) مساوی دو جنس، بیشتر IQ های بالا مرد هستن (و همینطور IQ های پایین). الان مشکلی داره این قضیه؟
پ.ن: IQ فقط یکی از انواع هوشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۵۲ ب.ظ
فکر میکنم پشت هر مرد موفقی زنی هست که از موفقیت خودش چشم پوشی کرده .خانم همه شرایط را فراهم کرده تا همسرش بتونه پیشرفت کنه و با خیال راحت روی یه موضوع علمی متمرکز بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۵۴ ق.ظ)۳ngineer نوشته شده توسط: زمان کنکور کارشناسی ی استاد فیزیک داشتیم میگفت مردا مغزشون طوریه که میتونن روی ی موضوع خاص تمرکز کنند بدون اینکه ب چیز دیگه ای فک کنن ب خاطر همین اکثر دانشمندا مرد هستن، ولی یادم نمیاد درباره خانما چی میگفت ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
خخخ چرا خب ؟!
من ک چیز منفی ای نگفتم درباره خانما، خودم حساسم ب این مسائل.
خب مگه ندیدید اقایون در آن واحد فقط ی کار میتونن انجام بدن. خب ب خاطر ساختار مغزشونه. من چ کار کنم؟!
خانما هم در زمینه های دیگه بهتر از اقایون عمل میکنن
قرار نیس همه مثل هم باشن ک
ما دانشمند زن کم نداریم اتفاقا
دوستان امشب ماه گرفتگی جزئیه، ک در ایران کاملا قابل رویته
بارش شهابی برساووشی هم ۲۲ و ۲۳ مرداد ب اوج خودش میرسه، تونستین برین جایی ک آلودگی نوری کم باشه تا بهتر بتونید ببینید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۵۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: فکر میکنم پشت هر مرد موفقی زنی هست که از موفقیت خودش چشم پوشی کرده .خانم همه شرایط را فراهم کرده تا همسرش بتونه پیشرفت کنه و با خیال راحت روی یه موضوع علمی متمرکز بشه 
این صحبت ها رو نمی پسندم. ما دانشمندایی داشتیم که مجرد بودن. چرا فضیلت رو محدود می کنید به یه چیز محدود؟ خب زن ها هم در مواردی بهتر از مردها هستن. دلیل نمیشه که فقط دانشمند شدن فضیلت باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۵۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: فکر میکنم پشت هر مرد موفقی زنی هست که از موفقیت خودش چشم پوشی کرده .خانم همه شرایط را فراهم کرده تا همسرش بتونه پیشرفت کنه و با خیال راحت روی یه موضوع علمی متمرکز بشه 
این صحبت ها رو نمی پسندم. ما دانشمندایی داشتیم که مجرد بودن. چرا فضیلت رو محدود می کنید به یه چیز محدود؟ خب زن ها هم در مواردی بهتر از مردها هستن. دلیل نمیشه که فقط دانشمند شدن فضیلت باشه.
منظور از موفقیت همیشه دانشمند شدن نیست، ب نظرم میتونه رسیدن ب هدفی باشه ک هر فرد برای خودش داره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۲۳ ب.ظ)۳ngineer نوشته شده توسط: منظور از موفقیت همیشه دانشمند شدن نیست، ب نظرم میتونه رسیدن ب هدفی باشه ک هر فرد برای خودش داره.
خب آدمای مجرد موفق نمیشن؟
|