|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۰۲ ب.ظ
ایجاز و اطناب
یه تکه از سخنرانی دکتر الهی قمشهای در حد ۳ دقیقه، جالبه گوش کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۱۰ ب.ظ
آزمون استخدامی، توهین به شعور مردم است!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۱۰ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: آزمون استخدامی، توهین به شعور مردم است!
چرا؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۱۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۱۰ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: آزمون استخدامی، توهین به شعور مردم است!
چرا؟
مختصر و مفید: برای تعدادی ظرفیت محدود، پول، زمان و اعصاب هزاران نفر رو هزینه میکنند.
سازمانها و دستگاههای متعددی از طریق این آزمون نیرو جذب میکنند، اما ظرفیت اکثرشون انگشتشمار هست. خیلیهاشون فقط یک یا دو نفر نیرو میخوان. اونوقت برای این یک یا دو ظرفیت، صدها نفر متقاضی ثبتنام میکنند و پول و اعصاب و وقتشون رو هزینه میکنند.
حالا بماند که ¼ ظرفیتها برای خانواده شهدا و ایثارگران هست.
اگر هم این آزمونها مثل آزمون شرکت نفت، قبولیهاش از پیش تعیینشده باشند، که دیگه هیچی!
چرا متوجه نیستند که کار مثل کنکور دانشگاه نیست! کار نیاز اساسی همه هست!
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۳۰ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: مختصر و مفید: برای تعدادی ظرفیت محدود، پول، زمان و اعصاب هزاران نفر رو هزینه میکنند.
سازمانها و دستگاههای متعددی از طریق این آزمون نیرو جذب میکنند، اما ظرفیت اکثرشون انگشتشمار هست. خیلیهاشون فقط یک یا دو نفر نیرو میخوان. اونوقت برای این یک یا دو ظرفیت، صدها نفر متقاضی ثبتنام میکنند و پول و اعصاب و وقتشون رو هزینه میکنند.
حالا بماند که ¼ ظرفیتها برای خانواده شهدا و ایثارگران هست.
اگر هم این آزمونها مثل آزمون شرکت نفت، قبولیهاش از پیش تعیینشده باشند، که دیگه هیچی!
چرا متوجه نیستند که کار مثل کنکور دانشگاه نیست! کار نیاز اساسی همه هست!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۲۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: منطقیش اینه که شرکت دولتی برای یه نفر هم به همه فرصت بده و از همه آزمون بگیره چون دولتیه.
من فکر نمی کنم جنبه تبلیغاتی داشته باشه.
اشتغالزایی همیشه تو کشور ما از نقاط ضعف دولتها بوده. فرصتهای شغلی فقط تو نهادها و سازمانها نیست. اما تو این بخش الآن دو سه ساله که برای تعداد کنی ظرفیت، هزاران نفر افراد تحصیلکردهٔ جویای کار رو درگیر میکنند.
بله، حتی همون یکی دو تا ظرفیت هم باید بین همه واجدین شرایط به اشتراک گذاشته بشه، اما این آزمون با این شرایط و با این ظرفیتها اصلاً در حد قابل قبولی نیست. موقع صحبت کردن برای مردم بارها برگزاری این آزمون رو به رخ میکشند در صورتی که حتی در صورت برگزاری عادلانه این آزمون فقط مشکل قطرهای از دریای متقاضیان کار حل میشه. پس تکلیف بقیه چی میشه؟!
خیلیها فقط میگن دولت داره آزمون استخدامی برگزار میکنه و جوونا رو میبره سر کار. لیست شغل-محل هاشون هم کم نیست، اما ظرفیتاشون چی؟! اکثراً به تعداد انگشتهای دست هم نمیرسه.
اکثریت شرکتکنندهها با هزار اُمید میان و پول و زمان و اعصابشون رو میذارن برای این آزمون و آخرشم بعد از چندماه انتظار خبر رد شدنشون رو میشنوند و میرن اعصابشون رو آروم کنند و تجدید قوا کنند برای آزمون بعدی که دوباره صدها نفر انسان گرسنه حمله کنند به یک تکه نون!
دولت هم فخر بفروشه به این آزمون برگزار کردن و اشتغالزاییش!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۴۵ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: اشتغالزایی همیشه تو کشور ما از نقاط ضعف دولتها بوده. فرصتهای شغلی فقط تو نهادها و سازمانها نیست. اما تو این بخش الآن دو سه ساله که برای تعداد کنی ظرفیت، هزاران نفر افراد تحصیلکردهٔ جویای کار رو درگیر میکنند.
بله، حتی همون یکی دو تا ظرفیت هم باید بین همه واجدین شرایط به اشتراک گذاشته بشه، اما این آزمون با این شرایط و با این ظرفیتها اصلاً در حد قابل قبولی نیست. موقع صحبت کردن برای مردم بارها برگزاری این آزمون رو به رخ میکشند در صورتی که حتی در صورت برگزاری عادلانه این آزمون فقط مشکل قطرهای از دریای متقاضیان کار حل میشه. پس تکلیف بقیه چی میشه؟!
خیلیها فقط میگن دولت داره آزمون استخدامی برگزار میکنه و جوونا رو میبره سر کار. لیست شغل-محل هاشون هم کم نیست، اما ظرفیتاشون چی؟! اکثراً به تعداد انگشتهای دست هم نمیرسه.
اکثریت شرکتکنندهها با هزار اُمید میان و پول و زمان و اعصابشون رو میذارن برای این آزمون و آخرشم بعد از چندماه انتظار خبر رد شدنشون رو میشنوند و میرن اعصابشون رو آروم کنند و تجدید قوا کنند برای آزمون بعدی که دوباره صدها نفر انسان گرسنه حمله کنند به یک تکه نون!
دولت هم فخر بفروشه به این آزمون برگزار کردن و اشتغالزاییش!
خب اگه میبینن فایده ای نداره برن سراغ کار خصوصی یا یه کار دیگه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۴۹ ب.ظ
تازه آدم این درد رو به کی بگه که هم از بدنهٔ آموزش و پرورش و هم از بدنهٔ شرکت نفت بهش خبر رسیده که اکثر همین ظرفیتهای دونهای هم برای نیروهائیه که قبلاً به طرق مختلف گرفتند و الآن میخوان رسمیشون کنند!
(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خب اگه میبینن فایده ای نداره برن سراغ کار خصوصی یا یه کار دیگه ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
خدا خیرتون بده.
با راهنمائی کارگشاتون مشکل بزرگ زندگیمو حل کردید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۵۴ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۴۹ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: تازه آدم این درد رو به کی بگه که هم از بدنهٔ آموزش و پرورش و هم از بدنهٔ شرکت نفت بهش خبر رسیده که اکثر همین ظرفیتهای دونهای هم برای نیروهائیه که قبلاً به طرق مختلف گرفتند و الآن میخوان رسمیشون کنند!
شخصا چنین چیزی ندیدم تا حالا.
(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۴۹ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: خدا خیرتون بده.
با راهنمائی کارگشاتون مشکل بزرگ زندگیمو حل کردید. ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
قربان شما
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ب.ظ
من سوالی از کاربر reticent دارم اینکه شما جای دولت بودید چیکار برای این معضل بیکاری و اشتغال جوانان می کردید ؟
راهکار بدید ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۳۳ ب.ظ
واقعا نمیشه رفت سراغ کار ........
نه میشه کسب و کاری با سرمایه اولیه کم راه اندازی کرد نه امیدی به کار دولتی داشت کارهای خصوصی هم که بماند کی پول میده؟ بیمه ! اصلا
ما که از جوونیمون هیچی ندیدیم خوش به حال بقیه
ما که از جوونیمون هیچی ندیدیم خوش به حال بقیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: من سوالی از کاربر reticent دارم اینکه شما جای دولت بودید چیکار برای این معضل بیکاری و اشتغال جوانان می کردید ؟
راهکار بدید ؟
من متخصص این امر نیستم و برای راهحل دادن برای حل این معضل نیاز به خیلی اطلاعات هست.
اونائی که هر چهار سال یکبار برای نشستن روی مسند قدرت، میان جلوی مردم میزنن تو سر و کلهٔ همدیگه و اولین وعدهشون هم حل مشکل بیکاریه باید راهحل بدن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۴۷ ب.ظ
اونا شعاره تو هم اگه تو اون منصب بودی بی خیال این خیل عظیم بیکارها می شدی !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 10 مرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۵۲ ب.ظ
کسی رو ملامت نمیکنم، چون دنیا دار مکافاته.
تلخی وضع موجود گاهی طاقت آدم رو کم میکنه...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 11 مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۳۴ ق.ظ
واقعا سرعت تموم شدن اینترنت من عجیبه![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
چه وضعیه، خیلی نامردیه
|