یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fa_shinobi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: زتو با چهره زیبای ایشومیانگین پستا داره از برنامه نودم بالاتر میره بچه ها من یه سوال دارم. معمولا جواب نصف روز زودتر از اون چیزی که گفته میشه میاد. حالا اگه دکتر توکلی گفته دوشنبه، شاید تو دل خودش منظورش دوشنبه ۹ شب بوده. یعنی ما تا فردا همینجوری باید پست بذاریم؟؟؟ دی ماریا هم نزدیکه به منچستر. هم منچسترو دوست دارم هم دی ماریا.اینجا نوشته: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط:این نقل قول رو از کجای من دراوردی؟!(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: زتو با چهره زیبای ایشومیانگین پستا داره از برنامه نودم بالاتر میره |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ
به به.. جمع همه الزهرایی ها جمعه حالا من با ۱۳۲ شبانه آموزش محور خواجه نمیارم به نظرتون؟؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - سودابه م - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
یعنی واقعا الان سیستمای سازمان سنجش هنوزم دارن کارنامه چک میکنن؟پس چرا آپش نمیکنن دیگه؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - kharegi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: Dont kiss as elephant on the lips شما داری می ری الزهرا ، از شما بعیده ! کیس ؟! لا اله الا الله ... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: من خودم Brueder نیستم اما Brueder رو خیلی دوست دارم. اینم یه نقل قول دیگه که من کشیدمش بیرون |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ
بچه های این انیمیشن Ghahramane.Legoie.2014 رو دیدید؟؟؟؟ یعنی اخرشههههه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Neda.CPsy - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: من الان دو تا بدبختی دارم دوست عزیزم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته؛ اما اینکه من شخصا الزهرا رو رد می کنم، یا دانشگاه امام صادق رو! نه به خاطر نبودن پسر در اولی یا دختر در دومی! بلکه به خاطر جو ایجاد شده در دانشگاه هست. من روانشناسم و خودم یه مقاله در زمینه بهداشت روانی در این دو دانشگاه نوشم.. پژوهش ها نشون داده سلامت روان، کارکرد اجتماعی و میزان رقابت دانشجو ها در دانشگاه های تک جنسی ضعیف تر از دانشگاه های مختلط هست. قصد گزافه گویی ندارم. در هر حال امیدوارم سو تفاهمی برای کسی پیش نیومده باشه. هر دانشگاه و هر شهری که هستید براتون آرزوی موفقیت دارم. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)kharegi نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: Dont kiss as elephant on the lips |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ ب.ظ
دوستان با این حجمی که دارید تو مانشت فعالیت می کنید، مسئولین فکر می کنن اینجا خبریه!!! میگن لابد یه شاخه FB باشه، یه خورده کمتر پست بزارین وگرنه باید به فکر فیلر شکن باشین! این vpn من کجاست؟؟؟؟!! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - رتبه۱سال۹۴ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
سنجش یگه بالا نمیاد |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
نتایییییییججججججججججججججج اومددددددددددددددد نیومد داره |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: در صورتی که پس از اعلام نتایج سکته زده و به اغما رفتم تمام اعضای بدنم به Brueder اهدا شود و تمامی داراییم نیز به ایشان می رسد ولاغیر اینم یکی دیگه، بازم بکشم بیرون یا حفاری رو تموم کنم ؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - nazanin_sh - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ
فک کنم اگه ما سایته سنجشو رها کنیم بتونن نتایجو آپ کنن |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط: سنجش یگه بالا نمیادبیشتر تلاش کن |