گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ
فکر کنم من از همه زودتر میخوابم دیرترم بیدار میشم! ترکیبی از اون موجوداتی که دوستان گفتن! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ
دوستان نابغه از این سمت لطفا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - javad94 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ
اطلاعیه مربوط به کارت آزمون اومد: اینم لینکش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. امان از دست این سازمان سنجش یا بقول رفقا سازمان رنجش . اطلاعیه اش اومده ولی جداول موردنظر تو اطلاعیه نیستش... |
Re: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar-it88 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
سلام.دوستان پارسال یه زمانی بود واسه ویرایش اطلاعات کی بود؟ Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: سلام.دوستان پارسال یه زمانی بود واسه ویرایش اطلاعات کی بود؟ ویرایش کدوم اطلاعات ؟ الان تو سنجش زده تاریخ کارت ورود به جلسه ۱۳/۱۱ و ویرایششم روز بعدشه... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: سلام.دوستان پارسال یه زمانی بود واسه ویرایش اطلاعات کی بود؟وقتی کارت میاد فکر کنم و فکر کنم باید حضوری ویرایش شه |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - eh3an2010 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ
رفتم دکتر گفتم یا مرگ یا زندگی من باید تا ۲ ساعت دیگه خوب بشم اونم نامردی نکرد گف ۴ تا سوزن الان!!! ۱/۵ شد خوب شدم!! اعصابم خورد شد یه بهونه حسابی داشتم یکم استراحت کنم اینم خراب شد!! شما بهونه درس حسابی سراغ ندارین یه ادم با iQ 130 رو رازی کنه ؟؟(البته یه زره شکسته نفسیم کردم!!!) |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tarane1992 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
سلام اگه داداش هومن پیامو میخونن داداش صندوق پیامتو خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالی کن.نزار صدامو بالاتر ببرم. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
خدایا یه سببی , مصلحتی , حکمتی ,.................... یکاری بکن این cormen و دوستاش همون RLS با یه روانپزشک عالی تو یه حادثه ای تصادفی , اتفاقی .... آشنا شن اصن خدارو چه دیدی شاید روانپزشکه ببینه اینا اوضاشون خیلی بده با از این لباس آستین بلندا که از پشت میبندن دستشونو ببرتوشن یه آسایشگاهی جایی |
Re: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar-it88 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
دیگه از چیزاییکه شما اینجا مینویسین دریافتم که من تنهانیستم و شما هم یه چیزیتون شده!امروز از دانشگاه از این صندلی های امتحان قرض گرفتم که ازفردا آزمونامو روی اون امتحان بدم آخه من آزمون آزمایشی شرکت نکردم میخوام گردنم عادت کنه به این شرایط!روز خوش:-D Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: دیگه از چیزاییکه شما اینجا مینویسین دریافتم که من تنهانیستم و شما هم یه چیزیتون شده!امروز از دانشگاه از این صندلی های امتحان قرض گرفتم که ازفردا آزمونامو روی اون امتحان بدم آخه من آزمون آزمایشی شرکت نکردم میخوام گردنم عادت کنه به این شرایط!روز خوش:-D واس اینکه شبیه سازی بهتر بشه ..چندتا مانکنم بگیرید بزارید رو صندلیای کنارتون بشینن... |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - vanish - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ
کاش کنکور امسال IT هم مثه سال ۸۹ آسون باشه |
Re: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar-it88 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ
فکر خوبیه بهش فکر میکنم :-D Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
یکی از آرزوهای من اینه که وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری بشم و بابت هر غلطی که طراحای سوال تو کنکور دارن یک سال از حقوقشون کم کنم. احمق ها یکسال بودجه وزارت علوم رو میخورن و دست آخر سوال غلط طرح میکنن و از یه طرف سوال را هم غلط حل میکنن و گزینه غلط واسه خودشون میدن. البته میدونم نحوه طرح سوالات کنکور و انتخابشون از بانک تست سنجش و قرعه کشی و ... چه جوریه ولی حداقل میتونم اون کمیته چند نفره ای که سوال گزینش میکنه را یه توبیخی کرد. پی نوشت: در حال تحلیل و بررسی کنکور ۹۲ کامپیوتر |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: یکی از آرزوهای من اینه که وزیر آموزش و پرورش بشم و بابت هر غلطی که طراحای سوال تو کنکور دارن یک سال از حقوقشون کم کنم.خب رسیدن شما به این آرزو دردی از تحصیلات تکمیلی دوا نمیکنه شما باید وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری بشید تا چنین اختیاری داشته باشید |