|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ق.ظ
اینجور که معلومه دیگه همه استارت زدن البته خیلی هام در حال دوره کردن برای بار هزارم هستن. :| فک کنم منم دیگه باید شروع کنم.تنبلی بسه ....
|
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
بنده بدنم افت کرده فعلا نمیکشه دوستان شما بخونید منم خدا کریمه یه جوری خودمو میرسونم خسته ام من خسته ام من پرنده بال پر شکسته ام من خسته ام من ستون فقیراتم از پشت در اومده از بس دراز بکش صندلی بشین و انواع مدلهای نشستنها مث فشن مد فشن مد مدلی هست که در ان به خاطر درد بسیار زیاد در ناحیه کمر و لگن بروی فرش به پشت دراز کشیده و پاهارا میندازیم رو مبل صندلی یا هرچیز که بشه پارو انداخت روش این کار معمولا ۲ بامداد صورت میگیرد دوستان اگر تجربه نکردید روزهای اخر یعنی ۷ ۸ ۹ خرداد این مد به سراغ شما هم خواهد آمد منبع : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tesna - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ق.ظ)avril22 نوشته شده توسط:(15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: بچه ها من هر جا میرم کتاب مقسمی آزاد ۹۱ را ندارن من این کتاب رو دارم ،ولی چون چاپ اول هست اشتباهاتش زیاده و یکی از ضعیف ترین صفحه آرایی ،صحافی رو توی کلیه کتبی که دیدم این کتاب داره ! طوری که هر صفحه رو که ورق میزنم کنده میشه اصلا آدم می ترسه این کتاب رو بخونه! با اون قیمت ۲۰ هزار تومنیش..... سعی می کنم تا در اولین فرصت که بتونم برای شما پاسخ نامه رو اسکن کنم و اینجا بذارم.... |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ)tesna نوشته شده توسط:سپاس(15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ق.ظ)avril22 نوشته شده توسط:(15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: بچه ها من هر جا میرم کتاب مقسمی آزاد ۹۱ را ندارن دوسته عزیز منتظر اسکن اون برگ پاسخنامه هستیم |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - adele_69 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
سلام بچه ها منم تازه می خوام شروع کنم نرم و پایگاه اصلا نخوندم برا گرایش هوش بقیه خوندم یه دوره کافیه!! کسی هست بگه از نرم و پایگاه کدوم مباحث بخونم ؟همش خیلیه!!!
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - maryam deilamirad - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: بچه ها کنکور چندمه دقیقا؟ ۹ یا ۱۰ یا ۱۱ خرداد (۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: بچه ها کنکور چندمه دقیقا؟ ۹-۱۰-۱۱ خرداد |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
سلام برای درس هوش برای کنکور دانشگاه آزاد بجز راهیان ارشد چه کتاب دیگه ای را می خونید؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tesna - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: سلام بچه ها منم تازه می خوام شروع کنم نرم و پایگاه اصلا نخوندم برا گرایش هوش بقیه خوندم یه دوره کافیه!! کسی هست بگه از نرم و پایگاه کدوم مباحث بخونم ؟همش خیلیه!!! من هم دارم پایگاه داده رو می خونم مهمترین مباحث این درس جبر رابطه ای، و sql , نر مال سازی هاست. فقط اینکه چه کتابی زو پیشنهاد می دید؟ من پوران رو دارم ولی خیلی کلی گفته و باید پیش زمینه ای در ذهن مونده باشه، مقسمی خوب بود فقط طولانی بود و راهیان ارشد... نظر تون چیه بچه ها.... مهندسی نرم افزار رو هم از پس فردا شروع می کنم و الیته اگز ی نگاهی به سوالات بکنید متوجه میشید جه مباحثی مورد توجه بوده در کنکور های آزاد.... (۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:(15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ)tesna نوشته شده توسط:سپاس(15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ق.ظ)avril22 نوشته شده توسط:(15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: بچه ها من هر جا میرم کتاب مقسمی آزاد ۹۱ را ندارن بر روی چشم ،ولی متاسفانه اسکنر ام خراب شده و نا گزیر باید عکس بگیرم از روی صفحات که تعدادشون هم کم نیست. و این خودش زمانبر تر میشه ولی بازم حتما می ذارم.... چون این کتاب ارزش خریدش فقط بخاطر پاسخ سوالات ۹۱ اون هست.... |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - atti joon - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ
سلااااااااام.کسی هست مثه من هنوز شروع نکرده باشه؟ بگید هستین تا یه کم امیدوار بشم.....
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: سلااااااااام.کسی هست مثه من هنوز شروع نکرده باشه؟من دیگه به جووون خودم از امشب شروع میکنم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - TnT - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: سلااااااااام.کسی هست مثه من هنوز شروع نکرده باشه؟من دیگه به جووون خودم از امشب شروع میکنم میگم تا ۱ خرداد صبر کن باهم شروع کنیم!!
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ)TnT نوشته شده توسط: میگم تا ۱ خرداد صبر کن باهم شروع کنیم!!۱ خرداد دیره. من از امشب میخوام بخونم. |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - reza_shadow - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ
حالا چرا شب می خوای بخونی!!!!! |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)reza_shadow نوشته شده توسط: حالا چرا شب می خوای بخونی!!!!!چون از صب تا ۵ سر کارم
|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahsarasht - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ
میگم بعد که نتیجه اومد داریم این پست هامون رو میخونیم....این نظر هامون و .... یه جور سعی تلاش کنیم که نگیم ای کااااااااااااااااااااش من که کلی خجالت میکشم از خودم ....اونوقتخدا کنه همه ماها قبول شیم ![]() بخونین دوست های عزیز ک
|