|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 03 خرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۰۱ ب.ظ
ادامه، در ذاتِ زندگی نهفته است. اصلا رَوندِ زندگی همین است، که ادامه دهی. زمین می خوری، بلند می شوی و ادامه می دهی....
عزیزت می میرد، بعدِ کمی مکث، ادامه می دهی...خسته می شوی، اندکی بعد ادامه می دهی... می ترسی، باز اما ادامه می دهی....
فارغ از انتخاب و توان، تا وقتی زندهای، آنچه با تو همراهست، ادامه است.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 03 خرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۰۱ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: ادامه، در ذاتِ زندگی نهفته است. اصلا رَوندِ زندگی همین است، که ادامه دهی. زمین می خوری، بلند می شوی و ادامه می دهی....
عزیزت می میرد، بعدِ کمی مکث، ادامه می دهی...خسته می شوی، اندکی بعد ادامه می دهی... می ترسی، باز اما ادامه می دهی....
فارغ از انتخاب و توان، تا وقتی زندهای، آنچه با تو همراهست، ادامه است.....
عالی بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 03 خرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۱۷ ب.ظ
یکی از فامیل هامون زمین شناسی خونده، ارشد رو روانشناسی خونده، شوهرش مکانیک خونده، ارشد رو روانشناسی خونده الان می خواهند در مطب کار کنند!
بیچاره کسایی که می رن پیششون :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 03 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۴۹ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: وقتی محصولات jetbrains هست، چرا سایر IDE ها ؟!
ایشالله واسه .net هم میدن بیرون یه چیزی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۹ ق.ظ
امروز اولین کامنتم رو به زبان جدید و بدون اینکه برم دیکشنری یا گرامرشو چک کنم، نوشتم. الان چند ساعته همش با ذوق میرم اون کامنت رو میخونم به خصوص که دو نفر هم لایکش کردند و این یعنی فهمیدن من چی گفتم.
حس خوبی دارم ^_^
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۵ ق.ظ
جمعه صبح آزمون بانک تجارت رو کجای دلم بزارم
خوندم اما حسش نیس برم سر جلسه
هنوز خستگی جلسه کنکور توی تنمه
یه سری از آدما هستن واقعیت و حقیقت جلوی چشمشونه ها
اما انگار بازم دلشون نمیخواد باور کنن
با دلسوزی و صداقت راهنماییشون میکنی بهشون میگی بابا راهت اینه درستش اینه اما فکر میکنن میخوای گمراهشون کنی بعد دقیقا حرف یکیو میپذیرن که فریبشون داده و بهشون بد کرده
چند ماه قبل خیلی سعی کردم به یه نفر بفهمونم یه چیزایی رو چون واقعا دلم براش سوخته بود واقعا بازی خورده بود از کسی ک خیلی بهش اطمینان داشت و بهش علاقه داشت اما وقتی دیدم این همه من با صداقت و دلسوزی دارم باهاش حرف میزنم فکر میکنه من دشمنشم با خودم گفتم بعضیا بهتره توی جهالت خودشون بمونن تا اونجایی ک تونستم تلاشم رو کردم در حدی که دوست صمیمیم بهم گفت بابا ولش کن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب میزنه رو نمیشه و نمیتونی.. هنوزم ک فکر میکنم دلم براش میسوزه
نمیدونم چرا نمیتونم همچین آدمایی رو درک کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۳۹ ق.ظ
این سایت برای شما باز می شه؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۴۳ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۳۹ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: این سایت برای شما باز می شه؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
همینجوری نه. ولی با ابزار دور زدن تحریم باز شد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۰۷ ق.ظ
آزمایش خون
نوار عصب و عضله
MRI
و منتظر برای جواب نهایی !
پی نوشت : قدر سلامتی خودتون رو بدونید .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - همیلا - ۰۴ خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۵ ق.ظ)Innocence نوشته شده توسط: جمعه صبح آزمون بانک تجارت رو کجای دلم بزارم
خوندم اما حسش نیس برم سر جلسه
هنوز خستگی جلسه کنکور توی تنمه
یه سری از آدما هستن واقعیت و حقیقت جلوی چشمشونه ها
اما انگار بازم دلشون نمیخواد باور کنن
با دلسوزی و صداقت راهنماییشون میکنی بهشون میگی بابا راهت اینه درستش اینه اما فکر میکنن میخوای گمراهشون کنی بعد دقیقا حرف یکیو میپذیرن که فریبشون داده و بهشون بد کرده
چند ماه قبل خیلی سعی کردم به یه نفر بفهمونم یه چیزایی رو چون واقعا دلم براش سوخته بود واقعا بازی خورده بود از کسی ک خیلی بهش اطمینان داشت و بهش علاقه داشت اما وقتی دیدم این همه من با صداقت و دلسوزی دارم باهاش حرف میزنم فکر میکنه من دشمنشم با خودم گفتم بعضیا بهتره توی جهالت خودشون بمونن تا اونجایی ک تونستم تلاشم رو کردم در حدی که دوست صمیمیم بهم گفت بابا ولش کن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب میزنه رو نمیشه و نمیتونی.. هنوزم ک فکر میکنم دلم براش میسوزه
نمیدونم چرا نمیتونم همچین آدمایی رو درک کنم
انشالله که قبول میش عزیزم
منیکه چند ماه به صورت مجازی باهان اشا شدم به قلب پاک و حسن نیت پی بردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۷ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۱۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: یکی از فامیل هامون زمین شناسی خونده، ارشد رو روانشناسی خونده، شوهرش مکانیک خونده، ارشد رو روانشناسی خونده الان می خواهند در مطب کار کنند!
بیچاره کسایی که می رن پیششون :|
اینطوری فکرنکنین شاید موفق تر ازونایی بشن که از اول روانشناسی خوندن...
موج مثبت بدین بهشون
امتیاز مانشت ۹۵: ۳۳ رتبه: ۵۵
امتیاز تاریخ مانشت: ۵۸۱۷ رتبه: ۱۵
وااااای عاشقششششممممممم چه جااااااااااالبببببب -۵۵/۱۵/-۵ عددایی که دوسشون دارم یکی شدن وای کاش همینجوری بمونه مردم از ذوووووق تا دیدممممممممممi
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۷ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: امتیاز مانشت ۹۵: ۳۳ رتبه: ۵۵
وااااای عاشقششششممممممم چه جااااااااااالبببببب -۵۵/۱۵/-۵ عددایی که دوسشون دارم یکی شدن وای کاش همینجوری بمونه مردم از ذوووووق تا دیدممممممممممi
الان میرم چندتا منفی میدم خراب بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۱ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۲۸ ق.ظ)همیلا نوشته شده توسط: انشالله که قبول میش عزیزم
منیکه چند ماه به صورت مجازی باهان اشا شدم به قلب پاک و حسن نیت پی بردم
مرسی عزیزدلم.. خوبی از خودته خانوم گل
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: (04 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۷ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: امتیاز مانشت ۹۵: ۳۳ رتبه: ۵۵
الان میرم چندتا منفی میدم خراب بشه
:-))) خیلی باحال گفتین:-)))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 04 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۵۰ ق.ظ
از جمله شادی های زندگی اینه که هدف داشته باشی
پ.ن: سقف هدفاتونو هیچ وقت کوتاه نزارید.
|