|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۳:۱۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: جوگیر شدی ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
نزدیکای کنکور طبیعیه داداش big grin big grin
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۳:۲۶ ب.ظ).MIT نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۳:۱۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: جوگیر شدی ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
نزدیکای کنکور طبیعیه داداش big grin big grin
منم یه زمانی اینطوری بودم  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۳۱ ب.ظ
کل روسیه رو تظاهرات گرفته، خبرگزاری های خودشون به زورم که شده پوشش دادن، ولی امثال فارس نیوز ما یک خبرم در موردش ندادن.
بین فارس نیوز و فاکس نیوز یک حرفم اختلاف نی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۳:۳۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: منم یه زمانی اینطوری بودم
ما به امید خدا اینطوری خواهیم ماند
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۱۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: همیشه واسم سوال بوده که چرا کد مقاله ها به راحتی در دسترس نیستن،و همین موضوع باعث شده که از جامعهی اکادمیک بدم بیاد ! یکی مثل simon funk که میاد یه ایدهی خیلی خفن رو توی وبلاگش مطرح میکنه بدون اینکه مقالش کنه حتی ! و اون وبلاگ میاد توی مقاله ها بهش ارجاع میشه و میشه پایهی خیلی مقاله های دیگه ...
کلا جامعهی آکادمیک به نظرم خیلی مزخرف هست و تک و توکی آدم درست و حسابی توی این جامعه پیدا میشه که اون رو قابل تحمل میکنه ...
من بقیه را نمیدونم ولی شخصا به جز وقتی که از طرف استاد راهنما و یا بقیه فشار وارد بشه دوست ندارم کدمو منتشر کنم چون بیشتر وقت ها کد را با اصول مهندسی نرم افزار نمیزنیم میخوایم در سریع ترین زمان بالا سیستم بالا بیاد و روش را تست کنیم برای همین دوست ندارم کد غیر حرفه ای را نشون کسی بدم! خیلی وقت ها حتی اجرای کد کلی ترفند و روش داره و اگر کد را همینطوری بدیم به بقیه اصلا ممکنه حتی نتونن اجراش کنن مگر این که برای کد مستند مفصل بنویسیم و کد را سازمان دهی کنیم کمی که این خودش وقت گیره.
توی اینترنت هم این موضوع زیاد بحث شده و خیلی ها همین موردو اعلام کردن به عنوان دلیل.
دلایل دیگه هم هست. مثلا وقتی یک سیستمو بالا میارید میخواین روی اون چند تا مقاله دیگه هم بدین اگر کدو منتشر کنید یک جورایی به رقیب هاتون فرصت میدین که کارهای بعدی را همزمان با شما شروع کنند و یه جورایی رقیب میتراشید. البته من خودم با این دلیل موافق نیستم.
به نظرم اگر انتشار کد اجباری بشه و همه ملزم به این کار بشن در بلند مدت خوبه ولی اگر اینطوری باشه که یک سری منتشر کنن و یک سری نکنن یه جورایی وضعیت نابرابر میشه. توی ریسرچ مربوط به بایوانفورماتیک چیز جالبی که من دیدم اینه که افراد Web Server مقاله هاشونو میسازن که افراد میتونن مستقیم کوئری بزنن و جواب بگیرن البته توی این فیلدها داده ها و فرمتشون استانداردتره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۰۱ ب.ظ
چرا در حوزه پژوهشی بعضا پیاده سازی (خودکارسازی، تولید ابزار) رو چیز کم ارزش یا بی ارزشی می دونن؟...آخه روشی که ارائه شود ولی ابزار ازش تولید نشه به چه دردی می خورد (در حوزه نرم افزار). به نظر می آد صرفا برای پر کردن رزومه است. یه جوری می گن این که چیزی نداره فقط پیاده سازی است انگار طرف اصلا تا حالا در زندگی اش برنامه نویسی نکرده نمی داند پیاده سازی مسائل خاص خودش رو دارد...یعنی می گوید روش رو ارائه بده پیاده سازی هم نکردی مهم نیست این رو هر شرکتی برای خودش پیاده سازی می کند یعنی شرکت ها اینقدر بیکار هستن که بیان این مقاله های ما رو پیاده سازی کنن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فاطمه سلیمانی - ۱۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۰۶ ب.ظ
چقدر صدای رعد و برق را دوست دارم داره بارون میاد....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۱۶ ب.ظ
اینقدر ما را درگیر درس و مقاله و دانشگاه کردن که یهو به خودمون اومدیم دیدیم خیلی چیزا رو از دست دادیم ...
بهترین دوران عمر سر ریاضی و درس ها گذشت و سن رسید به بالای ۲۵ و بازم باید درس خوند و خودمون رو درگیر کنیم چون چاره ای نیست !
می دونم بعضی ها با حرفام موافقید بعضی ها نه !
داستان ادامه دارد ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۵۴ ب.ظ
به نظر من کنار هر رشته ی درسی باید یه رشته ی ورزشی هم ادامه داد. وقتی ورزش میکنم یادم میوفته چقد جوونم و انرژی دارم. خیلی حس خوبیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: به نظر من کنار هر رشته ی درسی باید یه رشته ی ورزشی هم ادامه داد. وقتی ورزش میکنم یادم میوفته چقد جوونم و انرژی دارم. خیلی حس خوبیه
من هم تنبلی کردم نرفتم
البته دانشگاه و کنکور وقتی واسم نذاشت که بشه برم ورزش
ولی بعد کنکور ان شا الله شروع میکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۴۹ ب.ظ).MIT نوشته شده توسط: ولی بعد کنکور ان شا الله شروع میکنم
بعد کنکور خیلی کارا رو میخواستیم انجام بدیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 12 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۱۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بعد کنکور خیلی کارا رو میخواستیم انجام بدیم
کاش انجامشون می دادی
درسته از ظاهر جمله ی من فردا می باره و شاید کار امروز رو به فردا انداختن
ولی من قاعده اهم و مهم رو انجام میدم
چون یکبار بیشتر کنکور نیست پس اهمیتش دو چندانه و ما بقی کارها رو مثل ورزش میشه موکول کرد به بعد کنکور
ان شا الله
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 13 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۵۹ ق.ظ
یادم باشد توکل بخدا یعنی آرامش قلب
و تلاش را هم نباید فراموش کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 13 فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۲۶ ق.ظ
بعضی وقتا میگم کنکور رشته ی ما
کلی جوون مهندس باهوش پرتلاش پرانگیزه آماده
کلی مغز جوون کامپیوتری
خدا بهم رحم کنه 
وسط این همه مبحث درسی و درگیری ذهنی
هرکی مارو میبینه میگه ایشالا عروسیت
آقا ما خر شدیم دیدیم درسمون خوبه گفتیم میخوایم درس بخونیم
کوچیکترا شوهر کردن رفت
خدا کنه کنکور قبول شیم ان شاالله
در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 13 فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۳۴ ق.ظ
بعضی وقتها یه گندی میزنی که نمیدونی چجوری جمعش کنی!!
|