|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 26 اسفند ۱۳۹۵ ۰۴:۱۰ ب.ظ
پارسال این موقع ماشنت پر شور تر بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 26 اسفند ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ
سلام
اُمیدوارم خوب باشید
ای خدا! من باید از لحاظ علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند، باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میفروشند ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همهٔ آن تیرهدلان مغرور و متکبر را به زانو درآورم، آنگاه خود خاضعترین و اُفتادهترین فرد روی زمین باشم.
ای خدای بزرگ! آنها که از تو میخواهم، چیزهائی است که فقط میخواهم در راه تو به کار اندازم و تو خوب میدانی استعداد آن را داشتهام.
از تو میخواهم مرا توفیق دهی که کارهایم ثمربخش شود و در مقابل خسان سرافکنده نشوم.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 26 اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۵۹ ب.ظ
حرف دلت تا میتوانی در دلت باشد...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 26 اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: بهترین کاراکتر تو دنیا اونیه که خودشم ندونه کی هست و کلا خودش واسه خودش حکم "وات دِ فاز" رو داره!
واقعا زیبا بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 26 اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ب.ظ
توی سال آینده کنکورم خوب شه (فقط یکی از دانشگاه های خوب تهران ) و بعدش پروژه پایانی رو اونجور که دلم میخواد انجام بدم . امتحانارو بدم و لیسانس و بگیرم . بعدش توی تابستون تمرکزم رو بزارم روی کارم و بعدش هم ارشد شروع شه و آخرای پاییز یا اوایل زمستون برم ی شرکت خوبی استخدام شم .
۹۶ اینجوری میشه انشاالله
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 26 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۰۴ ب.ظ
بدترین حالت وضعیت اینه که ندونی از زندگیت چی می خوای !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 26 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۰۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بدترین حالت وضعیت اینه که ندونی از زندگیت چی می خوای !
بدترین حالت اینه که بدونی ولی شرایط اجازه نده مجبور شی با همه چیز بجنگی : )
بهترین حالت اینه از زندگیت کلن هیچی نخوای : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 26 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ب.ظ
امروز یه یکساعتی رفتم تو خیابونها ببینم مردم دارن چکار میکنن! چقدر مردم خرید دارن. من هیچی نخریدم.البته خریدهام همیشه تو مسافرتها و حراجی ها هست
حاجی فیروز را هم دیدم. خخخ .
به مناسبت سال خروس دوتا شمع به شکل خروس از دستفروش های کنار خیابون خریدم یکی برای خودمون.یکی خونه مادربزرگم .
به قول مادربزرگم ایشالله سال دیگه خروسه براتون قوقولی کنه
عید همتون پیشاپیش مبارک
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 26 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (26 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۰۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بدترین حالت وضعیت اینه که ندونی از زندگیت چی می خوای !
بدترین حالت اینه که بدونی ولی شرایط اجازه نده مجبور شی با همه چیز بجنگی : )
بهترین حالت اینه از زندگیت کلن هیچی نخوای : )
یه لحظه احساس کردم دوس داری ازدواج کنی ولی شرایط اجازه نمی ده و مجبوری باهاش بجنگی
نگو که نادرست فکر کردم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 27 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۰۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بدترین حالت وضعیت اینه که ندونی از زندگیت چی می خوای !
احشنتممممم. وضعیتی که من توش قرار دارم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 27 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ
حالا اینجا جو غیر درسیه من نمیخوام درسی ش کنم
از بچه های سالهای قبل آی تی کسی مجموعه تست رابینز سراغ داشت خبر بده خدا خیرش بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 27 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ق.ظ
هر بار دشمنی پیدا کردم قوی تر شدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 27 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: هر بار دشمنی پیدا کردم قوی تر شدم.
اگه دشمن نداشتم باید به قدرت خودم شک میکردم | یاس | آهنگ بشکاف برو جلو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 27 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: توی سال آینده کنکورم خوب شه (فقط یکی از دانشگاه های خوب تهران ) و بعدش پروژه پایانی رو اونجور که دلم میخواد انجام بدم . امتحانارو بدم و لیسانس و بگیرم . بعدش توی تابستون تمرکزم رو بزارم روی کارم و بعدش هم ارشد شروع شه و آخرای پاییز یا اوایل زمستون برم ی شرکت خوبی استخدام شم .
۹۶ اینجوری میشه انشاالله
ایشالا همه این اتفاقای خوب براتون اتفاق میوفته. فقط باید متکی ب خودتون باشید نه هیچکس . حتی پدر مادر حتی بهترین دوست .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 27 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۲۲ ق.ظ
دیگه خدایی توکل کردم بخدا
|