|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - nazanin2020 - 13 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
نمیدونم چرا بیشتر بچه ها آهنگای غمگین گوش میکنن ![]() ![]() آهنگای شاد ک خیلی بهترن ![]() شاد گوش کنید ![]() ![]() اینم ی آهنگ خیلی شاده ک خودم خیلی دوسش دارم با وجود اینکه اصلا نمیفهمم چی میگه ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - neda_Network - 14 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
آهنگ عاشقم من از امیر شاملو (تقدیم به همسرم )
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ldns0098 - 15 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - pary - 24 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: دلم خوش نیست >>>>>>>>>>>>> از >>>>>>>>>>>> باران >>>>>>>>>>>>>>>این خوبه خوبه خیلی خوبه. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 24 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ق.ظ
سعی میکنم آهنگای تاریخ گذشته دگ اسم نیارم. در راستای افزایش روحیه بچه ها هم سعی میکنم از این شنگولا بگذارم :دی اولین آهنگا از این سری: Shake it off- Taylor Swift لینک: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دمی Pitbull - Celebrate: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. -شرمنده صوتی پیدا نکردم. اینا فعلا ف***تر نیستن. خدایا ما را ببخش و بیامرز
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 25 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ق.ظ
Pink Floyd - Surfacing مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - neda_Network - 25 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ق.ظ
اهنگی که الان میپرستمش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از مرتضی پاشایی.روحش شاد بغضم گرفته وقتشه ببارم چه بی هوا هوای گریه دارم باز کاغذام با تو خط خطی شد خدا این حس و حال و دوست ندارم باز دور پنجره قفس کشیدم دوباره عطرت و نفس کشیدم قلم تو دست من پر از سکوته دوباره از ترانه دست کشیدم باز خاطرات تو همین حوالیه حالم همینه و یه چند سالیه جای تو خالیه... جز تو تمام شهر میدونن حالمو مثل کبوترم که سنگ آدما شکسته بالمو این قلب بی قرار و از تو دارم این حس انتظار و از تو دارم اسمت هنوز دور گردنم هست من این طناب دار و از تو دارم اسمت نوشته رو بخار شیشه دلی که بی تو باشه دل نمیشه من موندمو یه سایه توی خونه میترسم اونم حتی رفتنی شه |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - pary - 25 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. علیرضا قربانی ای باران |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - neda_Network - 28 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۲۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: این یعنی چی خوبلینک دانلود گذاشتم رو اسم اهنگ بزن دانلود میشه
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - pary - 02 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Aseman7 - 13 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
به نظر من تو این آهنگ "مادر " می تونسته یه مخاطب خاص باشه . مخصوصاً جایی که می گه : به زیبایی تو کسی رو ندیدم یا انجا که میگه نگران منی مثه بچگیام این آهنگ رو حسابی دوست دارم: تو به جای منم داری زجر میکشی یکی عاشقته که تو عاشقشی تو به جای منم پُر غصه شدی نذار خسته بشم٬ نگو خسته شدی نگرانِ منی که نگیره دلم واسه دیدن تو داره میره دلم نگرانِ منی مثل بچگیهام تو خودت میدونی من ازت چی میخوام مگه میشه باشی و تنها بمونم محاله بذاری٬ محاله بتونم دلم دیگه دل تنگیهاش بیشماره هنوزم به جز تو کسی رو نداره عوض میکنی زندگیمو تو یادم دادی عاشقیمو تو رو تا ته خاطراتم کشیدم به زیبایی تو کسی رو ندیدم نگو دیگه آب از سر من گذشته مگه جز تو کی سرنوشتو نوشته تحمل نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی یه غرور یخی٬ یه ستاره سرد یه شب از همه چی به خدا گله کرد یهدفعه به خودش همه چی رو سپرد دیگه گریه نکرد٬ فقط حوصله کرد نگرانِ منی٬ به تو قرصه دلم تو کنار منی٬ نمیترسه دلم بغلم کن ازم همه چیمو بگیر بذار گریه کنم پیش تو دل سیر مگه میشه باشی و تنها بمونم محاله بذاری٬ محاله بتونم دلم دیگه دل تنگیهاش بیشماره هنوزم به جز تو کسی رو نداره عوض میکنی زندگیمو تو یادم دادی عاشقیمو تو رو تا ته خاطراتم کشیدم به زیبایی تو کسی رو ندیدم نگو دیگه آب از سر من گذشته مگه جز تو کی سرنوشتو نوشته تحمل نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی هنوزم به جز تو کسی رو نداره |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 16 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
شادمهر عقیلی- معروف موزیک ویدیو: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. صوتی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ، مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - neda_Network - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ق.ظ
علامت سوال از شادمهر عقیلی عزیزم یه پنجره با یه قفس یه حنجره بی هم نفس سهم من از بودن تو یه خاطره ست همین و بس تو این مثلث غریب ستاره ها رو خط زدم دارم به آخر میرسم از اونور شب اومدم یه شب که مثل مرثیه خیمه زده رو باورم میخوام تو این سکوت تلخ صداتو از یاد ببرم بذار که کوله بارمو رو شونه شب بذارم باید که از اینجا برم فرصت موندن ندارم داغ ترانه تو نگام شوق رسیدن تو تنم تو حجم سرد این قفس منتظر پر زدنم من از تبار غربتم از آرزوهای محال قصه ما تموم شده با یه علامت سوال بذار که کوله بارمو رو شونه شب بذارم باید که از اینجا برم فرصت موندن ندارم..... |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ardaaalan - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
آهنگ for the rest of my life از meher zain که آهنگ انیمیشن up هستش فکر کنم . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. روزی ۷ ۸ بار شاید بشه که گوش بدم . I praise Allah for sending me you my love من سپاسگزار خدام که تو رو برای من فرستاد عشقم You’ve found your home it’s here with me تو خونه ی خودتو پیدا کردی، اینجا کنار من and I’m here with you و من اینجا با تو هستم Now let me let you know حالا به من اجازه بده که بزارم بدونی You’ve opened my heart تو قلب من رو باز کردی I was always thinking that love was wrong من همیشه فکر میکردم که عشق اشتباهه (دروغه) But everything was changed when you came along, oh ولی همه چیز تغییر کرد وقتی که تو اومدی And there’s a couple of words I want to say و دوتا کلمه هست که من میخوام بگم For the rest of my life, I’ll be with you برای بقیه ی زندگیم، من با تو خواهم بود I’ll stay by your side, honest and true من کنار تو صادقانه و خالص خواهم بود Till the end of my time, I’ll be loving you, loving you |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 29 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
با اینکه می دونم سبک مورد علاقه ۹۵% افراد نیس ولی شاید یکی مثل من دوست داشت و این گروه تقریبا گمنام پسندید Baulta - Stormchaser Of The Year |