تالار گفتمان مانشت
اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - alma90 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ

یه سوال؟؟؟
ریزنمراتو موقع ثبت نام اولیه باید ببریم؟

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - alma90 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:  
(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:  یه سوال؟؟؟
ریزنمراتو موقع ثبت نام اولیه باید ببریم؟
درصورتی که هنوز مدرککارشناسی یا مدرک معادلتون نیمده باشه . بلییییییی....Blush
من هنوز مدرک موقتم ندارم البته شاید اومده باشه

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااای
خدااااااااا
چه استرسی
ی وضعی
که نگو
واااااااااای
هی شماره پرونده زدم اشتباه زدم من ازطرف استرسم بیشتر بود مشخصات وزدم نیومد
خدا
باز رفت ۵ دقیقه بعد شماره داوطلبی داد زدم اومد ی جیغیییییییییییییییییییییی
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
.
.
.
.
.
.
...
دکتری علوم تحقیقات داداشم قبول شده wooooooooooooooooooooooooooow تاالان به همه اطلاع رسانی کردم
شما مونده بودین انشالله به حق این خوشحالی هممون فردا اونی ک خواستیم قبول شیم آمین
انقد استرس دارم اگه اونی ک میخام نشه چی وای .

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ

میترسم زنده نمونی تا فردا

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  میترسم زنده نمونی تا فردا
مطمئنی فردا میاد گفته بودن پنج شنبه اگه مردم نتایجو برو نگاه کن
فک کنم الان بخندم بهتره چون فردا اگه خدای نکرده زبونم لال اتفاقی افتاد دیگه گریه کردم تا چند وفت بعدش حالم بد هست دیگه
حداقل الان خوشحالی با استرس داشته باشم.

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  
(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  میترسم زنده نمونی تا فردا
مطمئنی فردا میاد گفته بودن پنج شنبه اگه مردم نتایجو برو نگاه کن
فک کنم الان بخندم بهتره چون فردا اگه خدای نکرده زبونم لال اتفاقی افتاد دیگه گریه کردم تا چند وفت بعدش حالم بد هست دیگه
حداقل الان خوشحالی با استرس داشته باشم.
ااااا!
شما نبودی یه مدت نگرانت بودیم!

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - npour - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااای
خدااااااااا
چه استرسی
ی وضعی
که نگو
واااااااااای
هی شماره پرونده زدم اشتباه زدم من ازطرف استرسم بیشتر بود مشخصات وزدم نیومد
خدا
باز رفت ۵ دقیقه بعد شماره داوطلبی داد زدم اومد ی جیغیییییییییییییییییییییی
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
.
.
.
.
.
.
...
دکتری علوم تحقیقات داداشم قبول شده wooooooooooooooooooooooooooow تاالان به همه اطلاع رسانی کردم
شما مونده بودین انشالله به حق این خوشحالی هممون فردا اونی ک خواستیم قبول شیم آمین
انقد استرس دارم اگه اونی ک میخام نشه چی وای .

مبارک باشه عزیزمSmile ایشالا فردا خبر قبولی خودت رو بدی بهمHeart

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - Pegasus - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ق.ظ

Olom tahghighay عزیز مبارکه ایشالا قبولی همه بچه ها تو ارشد و دکترا رو جشن بگیریم

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ق.ظ

فک کنم امروز خبری نیستش از نتایج ارشد همون پنج شنبست .چون اخبار ساعت ۹ هم دیروز هم روز قبلش واسه نتایج کارشناسی و دکتری اعلام کرد اما امروز هیچی نگفت فرداست نتایج...

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ق.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ق.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  فک کنم امروز خبری نیستش از نتایج ارشد همون پنج شنبست .چون اخبار ساعت ۹ هم دیروز هم روز قبلش واسه نتایج کارشناسی و دکتری اعلام کرد اما امروز هیچی نگفت فرداست نتایج...
بچه ها میگن اخبار ساعت ۷ رادیو گفته امروز میدن

Sent from my C5302 using Tapatalk

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ق.ظ

بله خودم شنیدم.

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ

خبرگزاری های مهر و فارس هر دو اعلام کردند نتایج کارشناسی ارشد امروز چهارشنبه ۱۹ شهریور اعلام می شود .

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ

اومدین پستو باز کردین ک چی بشه ی خبری از ارشد ،خب برید تا موقع صلوات بفرستین قبول شیم هممون دیگه انشالله .

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ

آقا به قرآن به مولا ما سربازیم. الان میدونید چندبار مرخصی ساعتی گرفتم واسه همین نتیجه ارشد؟ درک کنید یک آشخور روBig Grin

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ

بچه ها بیاین تو این لینک

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.