|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: رکورد جدید "۲۸:'۳
من رکوردم ۵۰ ثانیه است بین ۵۰ تا یک و بیست سی درست میکنم , خیلی دلم میخواد این مکعب روبیکا که هر طرفش ۲۵ تا داره رو یاد بگیرم ولی وقتشو ندارم
این مکعب من جنسش خوب نیست. یه کم گیر می کنه بعضی وقت ها. فکر کنم اون مکعبا که قطعه رویه اش دایره است بهتر باشه. روشی که استفاده می کنم لایه به لایه است که برای مبتدی هاست . شما از روش CFOP استفاده می کنید؟
هنوز مبتدی ام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ب.ظ
چشم از پنجره بردار
منجی
در آینه است!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ب.ظ
به جای جنگیدن با فقرا با فقر بجنگید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۴۱ ب.ظ
مهم نیست چقدر می مانی؛ یک روز، یک ماه، یک سال.
مهم کیفیت ماندن است.
بعضی ها در یک روز تمام دنیا را به تو هدیه می دهند.
گاهی بعضی ها یک عمر کنارت هستند،
اما جز درد هیچ چیز برایت ندارند،
خوره می شوند،
می افتند به جانت
و تا ته روحت را می خراشند،
اما بعضی ها ناب هستند
و به تو لحظه های ناب تری را هدیه می دهند.
این بعضی ها مهم نیست چقدر بمانند؛
هر چقدر هم که زود بروند،
یادشان، حس خوب بودنشان تا همیشه هست.
* سلام به همگی دلم برای مانشت تنگ شده بود امیدوارم حال همه خوب باشه کنکوریا خوب درس بخونید که دیگه چیزی نمونده*
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: خدا تمام امید من است..............
سلام عزیزم خوبی
این مدت که نبودم خیلی توی فکرت بودم رفتی دکتر؟ چیکارا کردی؟
(۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۳۶ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: ۱۰ اسفند رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم.
منم ۱۰ اسفند به دنیا اومدم
تولدش با تاخیر مبارک باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۵۳ ب.ظ)Innocence نوشته شده توسط: (10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۳۶ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: ۱۰ اسفند رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم.
منم ۱۰ اسفند به دنیا اومدم
تولدش با تاخیر مبارک باشه
سلام.
خوش برگشتید دوست عزیز.
مرسی.
تولدتون مبارک. با یک دنیا آرزوی خوب.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این مکعب من جنسش خوب نیست. یه کم گیر می کنه بعضی وقت ها. فکر کنم اون مکعبا که قطعه رویه اش دایره است بهتر باشه. روشی که استفاده می کنم لایه به لایه است که برای مبتدی هاست . شما از روش CFOP استفاده می کنید؟
هنوز مبتدی ام 
اینکه مکعب جنسش خوب باشه خیلی مهمه , من دوتا دارم یکیش روی خونه های وسط هر سطحش پیچ داره ( زیر روکش رنگیش باز میشه ,زیر اون) بعد پیچ رو که شل میکنی روون تر میشه
نمیدونم اسم روشش چیه ولی بیشتر میاد لایه ای باشه تا CFOP , اول لایه ی بالایی رو درست میکنم بعد وسط و آخرشم لایه ی ته رو . فقط برای اینکه سریع تر حل کنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ها رو رعایت کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۰۱ ب.ظ
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
نمی دونم اون قدیما برای چی صبر می کردن که تازه از غوره، حلوا هم می ساختن! نه کنکوری داشتن نه برای ازدواج صبر می کردن نه برای کار.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ب.ظ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ
خدایا هیچوقت یه آدم خوب رو از خوب بودنش پشیمون نکن , که پیش خودش بگه من احمقم که اینجور رفتار میکنم وقتی همه ی جور دیگه رفتار میکنن و خیلی هم خوب و خوش زندگیشون رو میکنن.
وقتی ی سری اصول اخلاقی برای آدم انقدر مهمه که خیلی از خوشی ها و لذت ها و منفعت ها رو به خاطرش میزاره کنار , چرا باید دقیقا توی همون زمینه ضربه بخوره ؟ که به خودش بگه من چقدر ساده لوحم ؟ که بگه باید مثل اکثریت باشم که به خاطر این چیزا انقدر اذیت نشم ؟
خدایا من که نمیتونم برات ی بنده ی خوب و کامل باشم ولی حداقل ی جوری کمکم کن که از خوب بودنم توی همین خورده چیزا هم نا امید نشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 12 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: خدایا هیچوقت یه آدم خوب رو از خوب بودنش پشیمون نکن , که پیش خودش بگه من احمقم که اینجور رفتار میکنم وقتی همه ی جور دیگه رفتار میکنن و خیلی هم خوب و خوش زندگیشون رو میکنن.
وقتی ی سری اصول اخلاقی برای آدم انقدر مهمه که خیلی از خوشی ها و لذت ها و منفعت ها رو به خاطرش میزاره کنار , چرا باید دقیقا توی همون زمینه ضربه بخوره ؟ که به خودش بگه من چقدر ساده لوحم ؟ که بگه باید مثل اکثریت باشم که به خاطر این چیزا انقدر اذیت نشم ؟
خدایا من که نمیتونم برات ی بنده ی خوب و کامل باشم ولی حداقل ی جوری کمکم کن که از خوب بودنم توی همین خورده چیزا هم نا امید نشم
حرفتون خیلی قشنگه اما به نظر من خوب بودن سخت ترین راهه که عده کمی اونو انتخاب میکنن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 12 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ
رنگ پوشه های گیت هاب عوض شده یا من مشکل دارم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mostafaheydar1370 - 12 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: خدایا هیچوقت یه آدم خوب رو از خوب بودنش پشیمون نکن , که پیش خودش بگه من احمقم که اینجور رفتار میکنم وقتی همه ی جور دیگه رفتار میکنن و خیلی هم خوب و خوش زندگیشون رو میکنن.
اندکی صبر سحر نزدیک است !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ب.ظ
حرفاتون ارزش چندین سپاس رو داشت ولی تنها تونستم یه دونه سپاس براش بزنم
در بعضی شرایط وقتی شخصی با نگاه به زندگی دنیوی مقداری در خوب ماندن خودش شک می کنه ...
ولی خوب ماندن رو برای بقیه و تحت تاثیر بقیه نباید داشته باشیم برای خودمان و خودسازی و ارزش انسان بودنمون باید خوب بمونیم مگر نه راحت ترین راه و بدون صرف زمان خاصی می توان از وضعیت خوب بودن به وضعیت بد بودن درآومد .... به عنوان مثال کل زندگیمون خوب بودیم ولی یهویی وسط خیابون یکی رو زیرماشین له کنیم عمدی !!!
دیگه چی
|