|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۳ ب.ظ)نارین نوشته شده توسط: بسیار بسیار سپاسگذارم دوست عزیز از اینا حتما یکی را انتخاب میکنم گرچه بعدشم میدونم بیشتر خودم استفاده میکنم ...
آخه مردا بیشترین و بهترین علاقه مندیشون پوله اونم پول فراوان . نه غیر از اینه ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif) ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
میخواین بهونه بیارین اخرش جوراب بخرین؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۵۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پ.ن: فکر کنم کلا مرد ها راجع به علاقه مندی هاشون صحبت نمی کنن. بنابراین مشکلات اینطوری پدید میاد.
مفید بود![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
یک نفر هم برای دخترها رو لیست کنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۳ ب.ظ)نارین نوشته شده توسط: (24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۵۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: - یه وسیله برای خونه که به درد همه بخوره مثلا یه ساعت دیواری در جایی که نیازه.
- کواد کوپتر یا هلیکوپتر کنترلی یا ماشین کنترلی یا ربات (از این چند صد تومانی ها)
- مثال ربات:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
- این هم باحاله:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
- اسکوتر برقی
- عینک آفتابی
- دارت یا شطرنج
- لباس ورزشی
پ.ن: فکر کنم کلا مرد ها راجع به علاقه مندی هاشون صحبت نمی کنن. بنابراین مشکلات اینطوری پدید میاد.
بسیار بسیار سپاسگذارم دوست عزیز از اینا حتما یکی را انتخاب میکنم گرچه بعدشم میدونم بیشتر خودم استفاده میکنم ...
آخه مردا بیشترین و بهترین علاقه مندیشون پوله اونم پول فراوان . نه غیر از اینه ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif) ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
خیلی چیزا میشه گرفت
یه شال گردن برای همسرتون ببافید یا کیف پول دست دوز یا یه کمربند چرم دست دوز یا یدونه پولیور از رنگی که موردعلاقه ایشون هست یه هارد اکسترنال ،وسیله ورزشی و...هرچیزی که دوست داشتن داشته باشن ولی وقت نشده برن و خرید کنند.
مردا بیشتر دوست دارن کادویی که خریده میشه استفاده کنند برعکس خانما که دوست دارن بذارنش یه گوشه و فقط نگاش کنن![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
اگر ایده کم اوردی در خرید کادو برای آقایون یا تی شرت بگیرید یا جوراب نانو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: اگر ایده کم اوردی در خرید کادو برای آقایون یا تی شرت بگیرید یا جوراب نانو![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
اینا بار منفی داره، لااقل برای من.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - stateless - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه سری چرخ دنده باحال:
من اینو تازه دیدم. چقدر جالبن. به خصوص اون ماهی ها اصلا باورکردنی نیست.
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۵۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:
اینو دیجی کالا زده ناموجود. حدود قیمتش رو کسی میدونه؟
بعداً نوشت: حدود ۶۰۰ هزار تومنه. البته فکر کنم قیمت قدیمش باشه! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
برای انتخاب هدیه اگه برای جوونها باشه باز راحت تره. هرچی سن بره بالاتر انتخاب ها خیلی محدودتر میشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۴۱ ب.ظ)stateless نوشته شده توسط: اینو دیجی کالا زده ناموجود. حدود قیمتش رو کسی میدونه؟
روی این آیکن کلیک کنید:
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: اگر ایده کم اوردی در خرید کادو برای آقایون یا تی شرت بگیرید یا جوراب نانو![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
کارت پستال موزیکال بهتره تا اینا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - stateless - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۴۱ ب.ظ)stateless نوشته شده توسط: اینو دیجی کالا زده ناموجود. حدود قیمتش رو کسی میدونه؟
روی این آیکن کلیک کنید: ![[تصویر: 431303_y44v_untitled.jpg]](https://img.manesht.ir/431303_y44v_untitled.jpg)
آخرین قیمتش برای اسفند ۹۴ بوده، ۶۴۹ هزار تومن.
قیمت جدیدش رو کسی نداره؟ ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
یه جا دیدم ۵۹۹ تومن! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
بعضی از این کالاهای دیجیتال اولش خیلی هیجان انگیز به نظر میرسن ولی بعد از مدتی بلااستفاده میوفتن یه گوشه. مگه تو خونه ای بچه ی کوچیک باشه که تا مدتها باهاش سرگرم باشه. نمیدونم شاید برای من اینجوریه.
البته درمورد هدیه بیشتر از اینکه چقدر کاربردی باشه، هیجان انگیز بودنش مهمه. البته باز هم از نظر من.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: اگر ایده کم اوردی در خرید کادو برای آقایون یا تی شرت بگیرید یا جوراب نانو![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
اینا بار منفی داره، لااقل برای من.
چرا بار منفی!!
ای بابا ،اونوقت میگن خانما پیچیده اند شما اقایون که پیچیده ترید، ببینید نمیشه یه کادو براشون انتخاب کرد.حالا جوراب شوخی بود ولی خب تی شرت که خوبه![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
اصلا کی گفته خانما باید برا اقایون کادو بخرند![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۵۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: اگر ایده کم اوردی در خرید کادو برای آقایون یا تی شرت بگیرید یا جوراب نانو![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
کارت پستال موزیکال بهتره تا اینا ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
کارت پستال هزینه برداره یه پیامک کفایت میکنه ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
ولی جدا آقایون پیچیده اند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ب.ظ
فکر می کنم اعتبار منفی گرفتن از یک سری از آدم ها نه تنها چیزی از آدم کم نمی کنه بلکه به آدم اضافه هم می کنه چون نشون می ده مثل اون ها نیستی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ب.ظ
کادوی مناسب بستگی به روحیه و سلیقه طرف هم داره. من خودم اگر میخواستم کادو بگیرم از یکی اینا خوب بود:
یک گلدون کوچیک با گل طبیعی
ماگ با طرح جالب مثلا روش بیتی از حافظ و سعدی باشه
قاب چوبی رومیزی با یک جمله قشنگ روش یا عکس دوتایی (اگر کادو عشقولانه هست ) ). اگر سلیقه هنری دارید میتونید فکر کنید جمله از خودتون باشه.
کادوهای کلی تر مثلا عطر و ادکلن هم جالبن. دستبند یادگاری غیر فلزی هم خوبه.
ایده های فضایی تر :
اگر موسیقی بلد باشید میتونید براش نوت بسازید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ
اگه اهل شکم باشه، خوردنی هم میشه کادو داد. حتی یه پیتزا رست بیف تو یه رستواران با کلاس هم کادوی خوبیه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - James Sullivan - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۵۶ ب.ظ
سلام،بشینید باهم فیلم عاشقانه یا هر ژانری که دوست دارید ببینید.ببینید سلیقه اقاتون چه چیزی هست برید دانلود کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 بهمن ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ
یه حرکتی بود تو نظریه مجموعه ها به اسم کانتوری کردن (جورج کانتور اختراع کرده). نتایج گوگل کاملا بی ربط بود. :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نارین - ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۵۶ ب.ظ)James Sullivan نوشته شده توسط: سلام،بشینید باهم فیلم عاشقانه یا هر ژانری که دوست دارید ببینید.ببینید سلیقه اقاتون چه چیزی هست برید دانلود کنید.
چقدر دوست دارم اما چه کنم که همسر من از ۲۴ ساعت شبانه روز خیلی که خونه باشه ۸ یا ۹ ساعته که اونم بیشترش واسه خوابه و یه لقمه غذا ...
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اگه اهل شکم باشه، خوردنی ها میشه کادو داد. حتی یه پیتزا رست بیف تو یه رستواران با کلاس هم کادوی خوبیه. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
آخ قبلنا بود اما دیگه نیست .... رستورانهای این شهر کوچیک را هم که همه را رفتیم به نظر من پیتزا سبزیجات از این رست بیف بهتره
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: کادوی مناسب بستگی به روحیه و سلیقه طرف هم داره. من خودم اگر میخواستم کادو بگیرم از یکی اینا خوب بود:
یک گلدون کوچیک با گل طبیعی
ماگ با طرح جالب مثلا روش بیتی از حافظ و سعدی باشه
قاب چوبی رومیزی با یک جمله قشنگ روش یا عکس دوتایی (اگر کادو عشقولانه هست ) ). اگر سلیقه هنری دارید میتونید فکر کنید جمله از خودتون باشه.
کادوهای کلی تر مثلا عطر و ادکلن هم جالبن. دستبند یادگاری غیر فلزی هم خوبه.
ایده های فضایی تر :
اگر موسیقی بلد باشید میتونید براش نوت بسازید ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اینا هم خیلی خوبند سپاس
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۱۹ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: چرا بار منفی!!
ای بابا ،اونوقت میگن خانما پیچیده اند شما اقایون که پیچیده ترید، ببینید نمیشه یه کادو براشون انتخاب کرد.حالا جوراب شوخی بود ولی خب تی شرت که خوبه![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
اصلا کی گفته خانما باید برا اقایون کادو بخرند![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
کارت پستال هزینه برداره یه پیامک کفایت میکنه ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
ولی جدا آقایون پیچیده اند![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
اینا را خوب گفتی گل گفتی ...
(۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: یک نفر هم برای دخترها رو لیست کنه
مال دخترا که توی لیست جا نمیشه آخه ...
خیلی حس و حال خوبی بهم دادین واسه تشکر از همه دوستان گل بفرمایید کیک و چای
[attachment=21263]
|