گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Mahsash - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۷ ب.ظ)Naiz نوشته شده توسط: سلام، با ۸۵ هوش کجا میشه قبول شد؟؟؟؟؟سلام. فکر کنم علم و صنعت روزانه قبول میشید. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - m-kafiyan - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ب.ظ)axarsu نوشته شده توسط: از دوستان کسی هست که با دفترچه D امتحان داده باشه (منظورم کامپیوتره نه آیتی) منم مشترک رو ۳۸ زدم ولی الان ۳۰ شده مقایسم که میکنم یادمه که گزینه رو درست و تو کلید زده بودم اما الان مشکل دارم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saberz - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۶ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۷ ب.ظ)saberz نوشته شده توسط: پاسخنامه ها کلا تغییر کرده؟ یکی کمکم کنهههههههههههههههههه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:خیلی ممنون دوست عزیز ایشالله که هرکی به هر نتیجه ای که میخواد برسه و همه موفق باشیم(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب.ظ)saeid.dehnavi73 نوشته شده توسط: سلام دوستان |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۹ ب.ظ)shayan-shayan نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستان به خاطر شاگرد اول ها که یک سوم میشه و اونا بتونن انتخاب رشته کنن |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Rezarahaee - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ب.ظ
منم نمیتونم ببینم. بچه هایی که دیروز دیدن نتایج تغییری کرده؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sepideh1373 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ب.ظ
اینجانب رتبه۱۲۷۰سخت افزار هستم ۳ماه هم خونده بودم از نتیجه امم راضیم غیر انتفاعی فک کنم بیارم اما یکسالم میخوام تلاش کنم برم یک دانشگاه خوب |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Naiz - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۷ ب.ظ)Naiz نوشته شده توسط: سلام، با ۸۵ هوش کجا میشه قبول شد؟؟؟؟؟سلام. ممنون |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sci.tech - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۴ ب.ظ
میشه دوستان لطف کنند بگن با رتبه حدودای ۱۶۰ نرم افزار روزانه کدوم دانشگاه های تهران رو میشه آورد؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ب.ظ)Rezarahaee نوشته شده توسط: منم نمیتونم ببینم. بچه هایی که دیروز دیدن نتایج تغییری کرده؟ رتبه ۱۶ علوم میگه تغییر نکرده منم کارنامه رو ندیدم هنوز |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - behzad6870 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ب.ظ)sepideh1373 نوشته شده توسط: اینجانب رتبه۱۲۷۰سخت افزار هستمدرصداتونو میگید؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Rezarahaee - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ب.ظ)Rezarahaee نوشته شده توسط: منم نمیتونم ببینم. بچه هایی که دیروز دیدن نتایج تغییری کرده؟ منم نگران رتبه علومم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۷ ب.ظ)Rezarahaee نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ب.ظ)Rezarahaee نوشته شده توسط: منم نمیتونم ببینم. بچه هایی که دیروز دیدن نتایج تغییری کرده؟ نه دیگه وقتی ۱۶ تغییر نکرده توهم تغییر نکردی |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Baranmalihe - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان با رتبه ۵۹۸ نرم افزار چه جاهایی قبول میشم؟ دانشگاهای تهران شبانه میارم؟یا دانشگاه فردوسی؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ب.ظ
با ۲۹۹ نرم افزار، کجاها میارم؟ روزانه و شبانه |