تالار گفتمان مانشت
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamadali74 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ب.ظ

نقل قول: همه کارنامه دیدن
برا من چرا اصلا باز نمیشه؟
واقعا ؟
نمی دونم چرا از خونه ما خیلی راحت سایت رو با زمیکنه Big GrinSmile

مستقیما لینک زیر رو باز کنید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ب.ظ

لطفا هرکسی کارنامشو توی یه تاپیک بزاره توی بخش کارنامه ها

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب.ظ

امسال ضریب معدل بیشتر شده؟
چندتا کارنامه که دیدم معدل ها بالاست

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب.ظ

سلام دوستان
اینم کارنامه من
زبان ۱۹/۵۴
ریاضی ۶/۲۵(خداوکیلی این اشتباهه من ۲۳ زدم الانم چیزایی که زدم توی پاسخنامه جلوی دستمه)
مشترک۳۳/۳۳
تخصصی نرم افزار ۵۸/۳۳
معدل موثر ۱۸/۷۶
رتبه:
نرم افزار ۸۲
الگوریتم ۵۷
خدارو شکر

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسمان ابری - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ)دختر مهربان نوشته شده توسط:  رتبه ام ۳۸۰۰
خداحافظ کنکور

دوستان همه موفق باشین

خوبه دیدید و بد بابت نتیجتون خیلی ناراحت شدم
رشتتون چی بود درصداتون خراب شدن

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamadali74 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب.ظ

نقل قول: سلام دوستان
اینم کارنامه من
زبان ۱۹/۵۴
ریاضی ۶/۲۵(خداوکیلی این اشتباهه من ۲۳ زدم الانم چیزایی که زدم توی پاسخنامه جلوی دستمه)
مشترک۳۳/۳۳
تخصصی نرم افزار ۵۸/۳۳
معدل موثر ۱۸/۷۶
رتبه:
نرم افزار ۸۲
الگوریتم ۵۷
خدارو شکر

خیلی خیلی مبارک باشه SmileSmileSmileSmile

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب.ظ)saeid.dehnavi73 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
اینم کارنامه من
زبان ۱۹/۵۴
مشترک۳۳/۳۳
تخصصی نرم افزار ۵۸/۳۳
معدل موثر ۱۸/۷۶
رتبه:
نرم افزار ۸۲
الگوریتم ۵۷
خدارو شکر
وقتی رتبه الگوریتم ات بهتره ،پس ریاضی رو بهتر زدی پس همون ۲۳ اعمال شده

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Baranmalihe - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۰ ب.ظ

دوستان با رتبه ۵۹۸ نرم افزار چه جاهایی قبول میشم؟؟؟ دانشگاه فردوسی شبانه میارم؟ یا شبانه دانشگاهای تهران؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۰ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:  
(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب.ظ)saeid.dehnavi73 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
اینم کارنامه من
زبان ۱۹/۵۴
مشترک۳۳/۳۳
تخصصی نرم افزار ۵۸/۳۳
معدل موثر ۱۸/۷۶
رتبه:
نرم افزار ۸۲
الگوریتم ۵۷
خدارو شکر
وقتی رتبه الگوریتم ات بهتره ،پس ریاضی رو بهتر زدی پس همون ۲۳ اعمال شده

نه بابا فکر نکنم این طوری باشه
مگه میشه تو کارنامه ۶ باشه ولی ۲۳ اعمال بشه

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - azamcheraghi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۰ ب.ظ

چرا هیجگی به من نمیگه.
با رتبه ۳۷۱ نرم افزار کجاها روزانه قبول میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۰ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط:  چرا هیجگی به من نمیگه.

چون جای اشتباه داری میپرسی
لطفا همه برین یه تاپیک تو بخش کارنامه بسازین که راحت بشه بهتون جواب داد

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب.ظ)mohamadali74 نوشته شده توسط:  
نقل قول: سلام دوستان
اینم کارنامه من
زبان ۱۹/۵۴
مشترک۳۳/۳۳
تخصصی نرم افزار ۵۸/۳۳
معدل موثر ۱۸/۷۶
رتبه:
نرم افزار ۸۲
الگوریتم ۵۷
خدارو شکر

خیلی خیلی مبارک باشه SmileSmileSmileSmile

مرسی دوست عزیز انشاءالله همه موفق باشیم

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - husen - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۰ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط:  چرا هیجگی به من نمیگه.

احتمالا روزانه زنجان

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - axarsu - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ب.ظ

از دوستان کسی هست که با دفترچه D امتحان داده باشه (منظورم کامپیوتره نه آیتی)
من مطمئنم که گزینه صحیح سوال ۵۰ ساختمان داده در دفترچه D گزینه ۲ بود و من هم درست زدم. (البته در کلید سنجش که بر اساس دفترچه A بود گزینه صحیح ۱ بود که همون گزینه ۲ در دفترچه D میشد)
الان که پاسخنامه خودمو نگاه میکنم میبینم زده گزینه ۱ صحیحه
آیا کسی یادش هست این سوال در دفترچه D پاسخش تو کدوم گزینه بود
بابا با همین یک سوال که جا به جا شده رتبه من حداقل ۵۰ تا خراب شده، چون درصد مشترکم از ۳۸ به ۳۳ کاهش پیدا کرده
تو رو خدا اگه کسی یادشه حتماً جواب بده

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - zahra.pezhman - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ب.ظ

سلام با ۳۸۳ هوش فردوسی مشهد میارم ؟ روزانه یا دشبانه؟