مشکلات مانشت - نسخهی قابل چاپ |
مشکلات مانشت - Saman - 24 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۲۹ ق.ظ
سلام. متاسفانه علامت های + و - در تکس ها(علائم ریاضیاتی) به مرور زمان حذف میشود و در خواندن مطالب برای کاربران مشکل ایجاد میشود، هر کجا دیدید حتما پا نوشت بگذارید . با سپاس |
مشکلات مانشت - gogooli - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۵ ب.ظ
حذف اعتبار کار نمی کنه |
مشکلات مانشت - admin - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۲۹ ق.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: متاسفانه علامت های + و - در تکس ها(علائم ریاضیاتی) به مرور زمان حذف میشود و در خواندن مطالب برای کاربران مشکل ایجاد میشود، هر کجا دیدید حتما پا نوشت بگذارید .میتونید نمونههاش رو اینجا قرار بدین؟ |
RE: مشکلات مانشت - Saman - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:سلام(24 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۲۹ ق.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: متاسفانه علامت های + و - در تکس ها(علائم ریاضیاتی) به مرور زمان حذف میشود و در خواندن مطالب برای کاربران مشکل ایجاد میشود، هر کجا دیدید حتما پا نوشت بگذارید .میتونید نمونههاش رو اینجا قرار بدین؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. === در سایر دروس هم زیاد دیده ام. یه ارتباطی با زمان هم دارن انگار، به مرور پاسخ های قدیمی تر علائم ریاضیاتیشان حذف میشود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مشکلات مانشت - admin - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ب.ظ
من علامتهای + و - رو در این پستها میبینم. توضیح میدین که کدوم علامت + و - حذف شدن؟ |
مشکلات مانشت - Saman - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۳ ب.ظ
اونجا که زمان انتقال Ack در لینک اول هستش علائم پاک شدن.بینشون + هست. یادمه قبلی هاش رو یه بار اصلاح کردم. توی لینک سوم هم علامت + بین روابط بازگشتی برای من نشون داده نمیشه.بعضی سوالات به این شکله بعضی ها هم عادیه. یه بار یکی از کاربر ها هم یادمه ایراد گرفته بودن به این مشکل. |
RE: مشکلات مانشت - admin - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۱ ب.ظ
من علامت جمع رو میبینم. |
RE: مشکلات مانشت - Saman - 05 آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۱ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: من علامت جمع رو میبینم.این که میگید برا سوئیچ هاست من گفتم ACK این رو ببینید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. علامت های + وجود نداره . . .؛ بازم شاید ایراد از مرورگر من باشه یا نمیدونم والا. بذار برم از لینوکس بیام، ببینم باز اینجور میشه با تغییر چند مرور گر و تغییر سیستم عاملم این مشکل هستش. این مسیج رو از داخل لینوکس دارم میدم :| === البته صرفا حجهت کنکاوی بود این کار |
مشکلات مانشت - admin - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۰ ب.ظ
میتونید همین پاسختون رو اصلاح کنید من نسخه اصلاح شده شما رو هم ببینم. تشکر از همکاریتون |
مشکلات مانشت - Saman - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ
چشم دکتر،تا امشب اصلاح میکنم. |
مشکلات مانشت - Saman - 07 آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ
اصلاح شد: لینک آخر رو ببینید، الان علائم ( + ) را اضافه کردم |
مشکلات مانشت - Skyrim - 08 دى ۱۳۹۵ ۰۶:۴۰ ب.ظ
مگه کاربران فقط نمیتونن به افرادی که در لیست دوستانشون قرار دارن پیام بدن؟ برای مثال در قسمت چت برای من ادمین سایت و مدیر سایت ( که این دو برای همه هستند) به اضافه چند نفر که به لیست دوستانم اضافه کردم در دسترس هستند و فقط به اونها میتونم پیام بدم. چطور امکان داره کاربری که در لیست دوستان من نیست از طریق سیستم چت به من پیام بده؟ |
مشکلات مانشت - Behnam - ۰۸ دى ۱۳۹۵ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۹۵ ۰۶:۴۰ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: مگه کاربران فقط نمیتونن به افرادی که در لیست دوستانشون قرار دارن پیام بدن؟نه |
RE: مشکلات مانشت - Skyrim - 08 دى ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۹۵ ۰۶:۴۷ ب.ظ)chokolat نوشته شده توسط: ... بله ... متوجه شدم. |
مشکلات مانشت - jazana - 18 دى ۱۳۹۵ ۰۸:۴۳ ب.ظ
این تاپیک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو ببندید یا تبدیلش کنید به حالت عادی تاپیک های دیگه مثل درخواست مقاله. مدل Q&A ای واسه پرسیدن و درخواست های زیاد خوب نیست، آدم گیج میشه. ممنون |