|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - morelo - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط:(24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)shahin_na نوشته شده توسط: برای دوست منم یه تخمین بزنین:چی۲۵۰-۳۰۰!! چقدر درصداش شبیه منه یعنی با زبان ۱۶ ریاضی ۱۹ مشترک ۴۶ نرم ۲۹ تهران میارم؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Joonz - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ
نقل قول: چقدر درصداش شبیه منه آره. حداقل علم و صنعتو میاری. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - yaser_ilam_com - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: [quote='aliebtehaj' pid='81419' dateline='1334238998'] رتبه شما حتما زیر ۱۵۰ میشه . پس تهرات رو حتما میارید مثلا همون علم و صنعت . ![]() سربلند باشید |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esi - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط:(24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط:(24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)shahin_na نوشته شده توسط: برای دوست منم یه تخمین بزنین:چی۲۵۰-۳۰۰!! سلام دوست عزیز خوبی رفیق ، منو شناختی ، از لبه مرزی های پارسالیم دیگه، من ۴۳۵ بودم فکر کنم توهم ۴۴۲ !!!!!! منم امسال کنکور دادم. فعلا با این کلیدا درصدام شبیه تویه بجز کمی تو ریاضی یو تو تخصصی نرم و تخصصی هوش . ان شاالله تهران قبولی. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - LordAriana - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز سلام esi، یادمه پارسال مشترک ۴۴ زده بودی وبقیه رو پایین، منم پارسال مشترک ۴۴ زده بودم، ولی امسال شد ۳۳ ,ولی خب بقیه رو نسبت به پارسال بهتر زدم
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esi - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)LordAriana نوشته شده توسط: سلام esi، یادمه پارسال مشترک ۴۴ زده بودی وبقیه رو پایین، منم پارسال مشترک ۴۴ زده بودم، ولی امسال شد ۳۳سلام رفیق. آره ، ایول ، خوب یادته. فعلا زوده چیزی بشه در مورد درصدا گفت اما منم مثل تو خدارو شکر از پارسال خیلی بهتره(من دانشجوی فوقم هستم !!) ، ان شاالله که خیره و بچه ها مزد زحمتاشونو بگیرن. منم آرزو می کنم که امسال هر جایی رو که دوست داری قبول شی رفیق. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - morelo - 26 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:(25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)LordAriana نوشته شده توسط: سلام esi، یادمه پارسال مشترک ۴۴ زده بودی وبقیه رو پایین، منم پارسال مشترک ۴۴ زده بودم، ولی امسال شد ۳۳سلام رفیق. سلام esi جان پارسال رتبم خیلی بد شد امسال میترسم به خودم امید بدم مث پارسال با صدگان بزرگتر مساوی ۲ روبرو شم/ فکر کنم بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میارم(حس عجیبی دارم )یادمه رتبت، درصداتم دارم/ هوش تبریز قبول شدی ![]() موفق باشی |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - aryaeei - 26 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۰۲ ب.ظ
سلام بچه ها دارم از استرس میمیرم رتبه تقریبی منم بگید ؟ معدلم ۱۴/۷۴ زبان ۱۱ ریاضی ۱۶/۶۶ مشترک ۴۰/۷-۴۴/۴۴ تخصصی معماری ۶/۶۶ تخصصی هوش ۱۰/۵ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - yaser_ilam_com - 26 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: یک چیزی که جالب هست و تو تخمین ها رعایت نمیشه معدل هست ! دوستانی هم که درصد هاشونو می نویسند معدلشونو نمی نویسند و بعد به تخمین با چند درصدی تلرانس امیدوار می شوند ، درصورتی که ۲۰ % کار معدل هست.نکته خوبی اشاره کردید دوست عزیز . من برای تخمین رتبه در پوران پژوهش دو حساب باز کردم یکی با اسم خودم و معدل ۱۲/۴۵ و یکی به اسم یکی از دوستان نزدیکم با معدل ۱۶/۴۵ . درصد های یکسانی در هر دو مورد وارد کردم . اما در رتبه هیچ تغییری ایجاد نکرد یعنی با تخمین زن پوران چه معدل ۱۲ چه ۱۶ فرقی نکرد . اما در مورد مدرسان شریف تغییر زیادی ایجاد کرد و تاثیر زیادی اعمال میشد . فکر کنم این تخمین ها خیلی قابل اعتنا نیستند چون معدل اعمال نشده .بالاخره معدل ۲۰ درصد تاثیر دارد. ما که معدلمون پایینه خدا به دادمون برسه .
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Masoud05 - 26 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: ما که معدلمون پایینه خدا به دادمون برسه . خیلی نگرانش نباش ؛ اونقدرا که فکر میکنی اثر نداره البته بی تاثیر هم نیست ، من با کلی بررسی کارنامه به این نتیجه رسیدم . . |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - LordAriana - 26 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(26 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: ما که معدلمون پایینه خدا به دادمون برسه . در آزمون های تعاونی سنجش که میدادم معدل قشنگ تاثیر داشت تو محاسبه تراز نهایی |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Masoud05 - 26 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ب.ظ)LordAriana نوشته شده توسط: در آزمون های تعاونی سنجش که میدادم معدل قشنگ تاثیر داشت تو محاسبه تراز نهایی بله درست میگید اما ۲ نکته هست : ۱- گفتم تاثیر داره اما اندک ۲- جامعه آماری که بالا بره ، درصد ها و معدل میانگین نرمال میشه ، شما برای بررسی بیشتر کارنامه افرادی رو بررسی کنید که درصدهای مشابه با معدل متفاوت دارن از این نمونه کارنامه ها تو همین مانشت هم هست ( مربوط به ۲ سال اخیر ). خواهید دید که این تاثیر خیلی زیاد نیست (البته برای رتبه های خوب اینطوره والا تراز درسا که افت میکنه اینجا معدل نقش بیشتری ایفا میکنه ) |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esi - 27 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ق.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط:(25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:(25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)LordAriana نوشته شده توسط: سلام esi، یادمه پارسال مشترک ۴۴ زده بودی وبقیه رو پایین، منم پارسال مشترک ۴۴ زده بودم، ولی امسال شد ۳۳سلام رفیق. آره ، نمدونستم تو رفتی یا نه ؟ ما ان شاالله امسال میاییم تهران اگه قسمت باشه تا اومدن کارنامه ها صبر کنیم بعد معلوم میشه کجایی هستیم موفق باشی |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esi - 09 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ)ashraf11551 نوشته شده توسط: با سلام و تشکر رتبه من رو بگین و اینکه کجا میتونم قبول شم سلام دوست عزیز برید تویه سایت مهستان ۲ دقیقه ای ثبت نام کنید بعد بزنید رتبه تخمینی رو بهتون میگه که بدک نیست آدرس : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - hamid.adldoost - 09 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ
پس چی شد این نتایج؟ ![]() پارسال این موقع ها نبود که اعلام شد؟! |